- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi Denizdencim
-
Oğlum 1.sınıfa gidiyor, harfleri yeni öğreniyor..öğretmen tahtadaki metini yazarken hataları var diye 2 teneffüs çocuğa 3 kere aynı metni yazdırmış..diğer çocuklar dışarda oynarken benim çocuğum sınıfta ağlayarak metin yazmış.bu ne kadar doģrudur 1.sınıfs giden çocuk için fazla ağır değilmi?
peki nasıl eğitecek öğrenciyi ? üniversitede bize öğretilen bir yöntemdir bu. 1. tür ceza vermektense bu yöntemi yani 2. tür cezayı tercih edin derler hocalarımız.böyle yapmasa dönem sonunda da niye öğrenmedi diye yakasına yapışırsınız.öğretmene mesleğini öğretmeyin.ya da gidin söyleyin benim çocuğum gerekirse öğrenmesin karışmayın deyin sonuçalrına katlanmayı göze alın ama
Bu kez de vay sen benim cocuguma fazla ödev veriyorsun diye yerler öğretmeni Mazallah kardes aslında yirtmiycan kendini elinden geleni yap ogrenmezse boşver sonra veli adam aşmaya gelir allah korusun. ..teneffüse çıkartmama cezasına karşılık daha iyi bir alternatif bulabilirdi eve diğerlerinden daha fazla ödev verme gibi
Kardes çok biliyor ve begenmiyorsaniz kendiniz öğretin açıköğretim öğrencisi olarak bitirsin. ...Ogretmenler cok kizacak simdi. En dogrusunu bilirler nasil olsa, kimin haddine ogretmen elestirmek cik cik..
Pazartesi bir konusun. Konusmaktan zarar gelmez
Bu kez de vay sen benim cocuguma fazla ödev veriyorsun diye yerler öğretmeni Mazallah kardes aslında yirtmiycan kendini elinden geleni yap ogrenmezse boşver sonra veli adam aşmaya gelir allah korusun. ..
Ödevleri de veliler yapıyo r zaten genelde eve ödev vermek
Benim begenip begenmemem sizi niye ilgilendirdi anlamadim?Kardes çok biliyor ve begenmiyorsaniz kendiniz öğretin açıköğretim öğrencisi olarak bitirsin. ...
durumun vahimiyetini kabul edip işinize gelirse mi diyorsunuz yani?Kardes çok biliyor ve begenmiyorsaniz kendiniz öğretin açıköğretim öğrencisi olarak bitirsin. ...
Ağır bir ceza olduğunu düşünmüyorum. Çocuğunuzun geri kalmaması için gerekli görülüp yapılmış. Çocuktur hoşlanmasını bekleyemezsiniz, hoşlanmadığı şeye de ağlar. Başkasının çocuğuna yapılsaydı, bu seferde başka öğrencilerle tenefüste dahi ilgileniliniyor benim çocuğumla neden ilgilenilmiyor diye yaygara koparırdınız. Öğretmen tenefüs dahilinde de çocuğunuzla ilgilenip öğrenmesini, diğer arkadaşlarından geri kalmamasını sağlamış. Başka öğretmen olsa banane geri kalırsa kalsın der geçerdi. Ödevin verildiği dersden de her sınavda çocuğunuz sınıf genelinin en düşük notunu alırdı. O zaman sevinir miydiniz ? Hayır elbettte. Bu seferde benim çocuğum neden sınıf genelinden düşük, neden daha fazla ilgilenilmiyor diye küplere binerdiniz. Sevinip teşekkür edeceğinize çocuğun 5 10 dakikalık tenefüsünü sorun ediyorsunuz. Besbelli ki çocuğunuz için o an o ödevi tekrar etmek, tenefüse çıkmaktan daha gerekliymiş. Bende şuan Tarih öğretmenliği öğrencisiyiim. Öğretmenlerim veliler kafayı yemiş durumda, öğrencilerle elbet zorlanacaksınız ama asıl zor olan velilerle uğraşmak dediğinde anlamazdım. Bu sitede gördüğüm 1-2 konu sayesinde anladım. Allah öğretmenlerin ve öğretmen adayı tüm arkadaşlarımın geleceğini bahtiyar eyleyip sabır versin ne diyim..
Bu konuda fazla bir şey bulamadım kötü niyetinden değil bence.Ama bazı arkadaşların en gereksiz yerde bile meslektaşlarını koruması trajikomik bence,asıl vaka o.Zannedersiniz en zor meslek öğretmenlik,her gün ölüm tehlikesiyle yüz yüzeler...Hey Allah'ım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?