İyi geceler.Ben lise öğrencisiyim ve dershaneye gidiyorum.Dershanede bir Edebiyat öğretmeni var.Ders işlemek yerine derste şiir okuyor,bazen türkü vs. söylüyor. Dün geldi işte sınıfa benim hakkımda bir şeyler söylenmiş derste şiir okuyorum diye dedi.Bu ders edebiyat dersi,elbette şiir okunacak dedi.
Şimdi siz de diyeceksiniz belki,e edebiyat dersinde şiir okunur tabii diyeceksiniz.Size şöyle açıklayayım. Okuduğu şiirler aşk şiirleri üstelik normal bir şairin yazdığı şiir bile değil amatör insanların yazdıkları.Hatta kendisi de diyor şiir okumadan önce,ders işlemememin bir sakıncası yok değil mi diyor.Yani kendisi de farkında ders işlemediğinin.Derste konuya uygun şiir okunur ona itirazım olmaz ama bu öğretmen hiçbir zaman ders işlemiyor bozulmuş plak gibi aşk şiiri okuyor

Onun yüzünden konularda geriledim.Para lafı etmeyi hiç sevmem ama benim ailem onun uyduruk aşk şiirlerini dinlemem için para dökmüyor oraya.Bir de üste çıkmaya çalışıyor.Ne yapmalıyım şikayet etmeli miyim idareye vs? Özellikle öğretmenler baksın,yardım lütfen...