- 7 Mart 2021
- 398
- 560
- 53
- 37
- Konu Sahibi GogolunPaltosu
Takarsa ona göre hareket ederim. Teşekkür ederim.TAKARLAR
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takarsa ona göre hareket ederim. Teşekkür ederim.TAKARLAR
Ben de bireysel daha iyi diye düşünüyorum. Sonuçta bu değer verdiğini göstermenin sembolik bir yolu. Kitlesel olmak zorunda değil gibi geliyor banaBen öğretmen değilim klavye hatası olmuş öğretmenin yazacaktım
Bence siz o veliye ulaşın söyleyin, ben olsam öğretmene bile derdim sanırım laf arasında haberim yoktu diye. Toplu hediye alınmaması daha güzel değil mi ya öğretmen olsam ayrı ayrı isteyen alsın isterdim asdhdha
Bizim kızın okulunda birleşip toplu hediye alınmadı sonradan fotoları gördüm bir masa dolusu çiçek bir masa dolusu hediye gelmiş öğretmenlere çeşit çeşit daha güzel
Öğretmen olsaydım hediyeye gerek yok yasak falan diyemezdim sanırım ben çok seviyorum hediye almayı paket açmayı asdshahav belki yanlış tutumdur neyseki eğitimci değilim![]()
Yani 10-15 kişi toplanıp bi tane şey alana kadar 10 hediye daha güzel hem çeşit illa pahalı olmak zorunda değil koca sınıf birleşip pahalı ama fecaat bir hediyede alabilirBen de bireysel daha iyi diye düşünüyorum. Sonuçta bu değer verdiğini göstermenin sembolik bir yolu. Kitlesel olmak zorunda değil gibi geliyor bana![]()
Çok teşekkür ederim, umarım her şey gönlünüzce olur. İlla ki meslekte üç beş kişi vardır bu şekilde düşünmeyen tıpkı her meslekte olduğu gibi. Gönlünüz ferah olsun.Yaa ama çok tatlı bir öğretmensiniz siz. Afiyet olsun. Umarım oğlumun öğretmeni de sizin gibi bakıyordur, umarım sizin gibi öğretmenleri olur, umarım siz de iyilerle karşılaşırsınız![]()
Çok teşekkürler çok tatlısınızÖğretmenler gününüz kutlu olsun. İçim rahatladı, teşekkür ederim
Annem öğretmenken ona maddi değeri olmayan küçük küçük anılar gelirdi, çok mutlu olurdu annem. Çiçekçi velisi vardı mesela ona çiçek getirme satarsın falan derdi..bence de küçük çoklu hediye tek bir hediyeden daha iyiYani 10-15 kişi toplanıp bi tane şey alana kadar 10 hediye daha güzel hem çeşit illa pahalı olmak zorunda değil koca sınıf birleşip pahalı ama fecaat bir hediyede alabilir![]()
Bizim öğretmenimiz istisnaysa da sağlık olsun, ona göre hareket ederiz. Çok teşekkür ederimÇok teşekkür ederim, umarım her şey gönlünüzce olur. İlla ki meslekte üç beş kişi vardır bu şekilde düşünmeyen tıpkı her meslekte olduğu gibi. Gönlünüz ferah olsun.![]()
Mantıken öyle evet ama bu sefer toplu alım benim daha çok kafa yormaya sebep oldu. Bakalım sonrakiler nasıl olacak. Teşekkür ederim.Şahsi fikrim sınıfça toplanıp öğretmene hediye alınması daha mantıklı bu ilkokul ve anaokulu için geçerli tabiki. Öbür türlü hem masraflı oluyor hem de bunun için kafa yormak gerekiyor.
Size çok çok kalpBana bir öğrencim küçük aç bitir tarzı çokokrem getirmişti yoldanda sarı papatya kopartmış hala kalbimdedirhiçbir öğretmen hediyenin ne olduğuyla ilgilenmiyor emin olun
mesela bu öğretmenler gününde verdiğim ödevi tüm sınıf eksizsiz yapmış ben en çok ona sevindim
![]()
Bu ne gorgusuzluk oturup birde isim listelemislerHediye kartında .... sınıfı sizi çok seviyor yazmışlar, altında da öğrencilerin isimleri, doğal olarak oğlumun adı yok..böyle bir tabloyla karşılaşınca büyüttüm galiba. Çok teşekkür ederim, nice yıllarınız olsun
Biraz öyle geldi bana da..sonradan düşününce iyi ki dahil edilmemişim diye düşündüm.Bu ne gorgusuzluk oturup birde isim listelemisler
Yani oglum ilkokuldayken sinif anneligi yaptim arkadasla birlikte hediye konusunu bile acmiyorduk aman kendi kendilerine islere giriyorlar demesinler diye veliler kendileri soruyordu bizde size kalmis bir karar alinsin hallederiz diyorduk hediyeyi vermeyede gelebilen tum veliler ile birlikte gidip veriyorduk ki sinifa ogretmenden once gidip hediyesini masasina koyuyorduk hani sanki sadece biz dusunup paramizi katmisiz gibi bir dusunce olmasin diye bir keresinde bir veli ya iste katılanlarin adi yazsin hediyede dedide ne o oyle gorgusuz gibi velinin durumu olmayabilir katilmak istemiyor olabilir çocuğun sucu ne diye karsi cikmistimBiraz öyle geldi bana da..sonradan düşününce iyi ki dahil edilmemişim diye düşündüm.
İşte keşke herkes sizin gibi ince düşünseYani oglum ilkokuldayken sinif anneligi yaptim arkadasla birlikte hediye konusunu bile acmiyorduk aman kendi kendilerine islere giriyorlar demesinler diye veliler kendileri soruyordu bizde size kalmis bir karar alinsin hallederiz diyorduk hediyeyi vermeyede gelebilen tum veliler ile birlikte gidip veriyorduk ki sinifa ogretmenden once gidip hediyesini masasina koyuyorduk hani sanki sadece biz dusunup paramizi katmisiz gibi bir dusunce olmasin diye bir keresinde bir veli ya iste katılanlarin adi yazsin hediyede dedide ne o oyle gorgusuz gibi velinin durumu olmayabilir katilmak istemiyor olabilir çocuğun sucu ne diye karsi cikmistim