• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler günü mağduru

Ben öğretmen değilim klavye hatası olmuş öğretmenin yazacaktım 🙈🙈
Bence siz o veliye ulaşın söyleyin, ben olsam öğretmene bile derdim sanırım laf arasında haberim yoktu diye. Toplu hediye alınmaması daha güzel değil mi ya öğretmen olsam ayrı ayrı isteyen alsın isterdim asdhdha
Bizim kızın okulunda birleşip toplu hediye alınmadı sonradan fotoları gördüm bir masa dolusu çiçek bir masa dolusu hediye gelmiş öğretmenlere çeşit çeşit daha güzel😄😄
Öğretmen olsaydım hediyeye gerek yok yasak falan diyemezdim sanırım ben çok seviyorum hediye almayı paket açmayı asdshahav belki yanlış tutumdur neyseki eğitimci değilim 😄
Ben de bireysel daha iyi diye düşünüyorum. Sonuçta bu değer verdiğini göstermenin sembolik bir yolu. Kitlesel olmak zorunda değil gibi geliyor bana 😊

Takılmaz bence boşuna kuruntu yapmayın. Mesajla, hikayeyle ve hediyeyle kutlamışsınız zaten. Kaldı ki maddi durumunuz el vermediği içinde katılamıyor olabilirdiniz. İyi, düşünceli bir öğretmen bunlara takılmayacaktır.
Ama telefon numarası olan veliye bir mesaj atabilirsiniz bu gibi durumlarda benide bilgilendirirseniz sevinirim, bende dahil olurum böylelikle diye.

Ben de bireysel daha iyi diye düşünüyorum. Sonuçta bu değer verdiğini göstermenin sembolik bir yolu. Kitlesel olmak zorunda değil gibi geliyor bana 😊
Yani 10-15 kişi toplanıp bi tane şey alana kadar 10 hediye daha güzel hem çeşit illa pahalı olmak zorunda değil koca sınıf birleşip pahalı ama fecaat bir hediyede alabilir 😄

Yaa ama çok tatlı bir öğretmensiniz siz. Afiyet olsun. Umarım oğlumun öğretmeni de sizin gibi bakıyordur, umarım sizin gibi öğretmenleri olur, umarım siz de iyilerle karşılaşırsınız🙏
Çok teşekkür ederim, umarım her şey gönlünüzce olur. İlla ki meslekte üç beş kişi vardır bu şekilde düşünmeyen tıpkı her meslekte olduğu gibi. Gönlünüz ferah olsun. 💖

Öğretmenlerimiz takılmaz bence böyle şeylere ama kocaman kadınların daha 2 yaşında bir çocuğun ismini yazmamasını çok tuhaf buldum açıkçası, eğitim ailede başlar diye boşuna demiyorlar.
Sizin takılacak hiç bir şeyiniz yok hatta sizin yerinizde olsam iletişiminiz olan veliyle muhatap olmazdım böyle bir şey için, yazarsanız boşu boşuna canınızın sıkılacağını düşünüyorum.

Yani 10-15 kişi toplanıp bi tane şey alana kadar 10 hediye daha güzel hem çeşit illa pahalı olmak zorunda değil koca sınıf birleşip pahalı ama fecaat bir hediyede alabilir 😄
Annem öğretmenken ona maddi değeri olmayan küçük küçük anılar gelirdi, çok mutlu olurdu annem. Çiçekçi velisi vardı mesela ona çiçek getirme satarsın falan derdi..bence de küçük çoklu hediye tek bir hediyeden daha iyi 😊

Çok teşekkür ederim, umarım her şey gönlünüzce olur. İlla ki meslekte üç beş kişi vardır bu şekilde düşünmeyen tıpkı her meslekte olduğu gibi. Gönlünüz ferah olsun. 💖
Bizim öğretmenimiz istisnaysa da sağlık olsun, ona göre hareket ederiz. Çok teşekkür ederim 🙏😇

Şahsi fikrim sınıfça toplanıp öğretmene hediye alınması daha mantıklı bu ilkokul ve anaokulu için geçerli tabiki. Öbür türlü hem masraflı oluyor hem de bunun için kafa yormak gerekiyor.
Mantıken öyle evet ama bu sefer toplu alım benim daha çok kafa yormaya sebep oldu. Bakalım sonrakiler nasıl olacak. Teşekkür ederim.

Bana bir öğrencim küçük aç bitir tarzı çokokrem getirmişti yoldanda sarı papatya kopartmış hala kalbimdedir❤️ hiçbir öğretmen hediyenin ne olduğuyla ilgilenmiyor emin olun❤️ mesela bu öğretmenler gününde verdiğim ödevi tüm sınıf eksizsiz yapmış ben en çok ona sevindim🙏
Size çok çok kalp ❤️ umarım sizin karşınıza da sizin gibiler çıksın, öğretmenler gününüz kutlu olsun 🙏🥰

Hediye kartında .... sınıfı sizi çok seviyor yazmışlar, altında da öğrencilerin isimleri, doğal olarak oğlumun adı yok..böyle bir tabloyla karşılaşınca büyüttüm galiba. Çok teşekkür ederim, nice yıllarınız olsun
Bu ne gorgusuzluk oturup birde isim listelemisler

Biraz öyle geldi bana da..sonradan düşününce iyi ki dahil edilmemişim diye düşündüm.
Yani oglum ilkokuldayken sinif anneligi yaptim arkadasla birlikte hediye konusunu bile acmiyorduk aman kendi kendilerine islere giriyorlar demesinler diye veliler kendileri soruyordu bizde size kalmis bir karar alinsin hallederiz diyorduk hediyeyi vermeyede gelebilen tum veliler ile birlikte gidip veriyorduk ki sinifa ogretmenden once gidip hediyesini masasina koyuyorduk hani sanki sadece biz dusunup paramizi katmisiz gibi bir dusunce olmasin diye bir keresinde bir veli ya iste katılanlarin adi yazsin hediyede dedide ne o oyle gorgusuz gibi velinin durumu olmayabilir katilmak istemiyor olabilir çocuğun sucu ne diye karsi cikmistim

11 yıllık öğretmenim hiçbir zaman toplu hediye almadım.hic sevmem de böyle şeyleri.kim ne istiyorsa onu alsın.her sınıfta mutlaka gıcık bı veli çıkıp böyle şeyler yapıyor.sinifimda sınıf annesi bile yok.bu işler onun başının altından çıkıyor genelde.takmayin sizde öğretmen vakti olmamistir cevap yazmaya

Kreşte çalışan biri zaten öğretmen değildir. Çok da takılmayın. Bu abidik gubidik bölüm bitirip kreşte orda burda çalışıp da öğretmenliği ve öğretmenler gününü böyle arsızca sahiplenenlere de ayrı ayar oluyorum 😂

Yani oglum ilkokuldayken sinif anneligi yaptim arkadasla birlikte hediye konusunu bile acmiyorduk aman kendi kendilerine islere giriyorlar demesinler diye veliler kendileri soruyordu bizde size kalmis bir karar alinsin hallederiz diyorduk hediyeyi vermeyede gelebilen tum veliler ile birlikte gidip veriyorduk ki sinifa ogretmenden once gidip hediyesini masasina koyuyorduk hani sanki sadece biz dusunup paramizi katmisiz gibi bir dusunce olmasin diye bir keresinde bir veli ya iste katılanlarin adi yazsin hediyede dedide ne o oyle gorgusuz gibi velinin durumu olmayabilir katilmak istemiyor olabilir çocuğun sucu ne diye karsi cikmistim
İşte keşke herkes sizin gibi ince düşünse 🙏🥰

Back
X