• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğretmenler günü..

ben de marka severim de kendim için alıyorum .o göze sokan tipler onlara sonradan sahip olanlardır.benim hermes çantası olan arkadaşım var benden mütevazidir.
İşte kendi için mi takmış elalem için mi takmış aradaki farkı çok rahat anlıyorsunuz.
Ben tercih etmem bu benim düşüncem.
Derimodu takip ederim çok uyguna geliyor bazen tarzını da seviyorum.
Kursuna gidip kendi çantamı kendim yapmak istiyorum.
Ayrıca merakım var kösele çanta yapımına.

İsterlerse en marka modelleri, kıyafetleri giysinler, mevzu o değil ki, öğretmenler gününde öğretmene maddi değeri yüksek hediye almak her türlü saçma, öğretmen devlet memuru yüksek maliyetli hediye kabul edemez, etik değil. Firmanın teki bana hesap makinesi getirmiş aynen gönderdim. Görevimden kaynakli maaşımı aliyorum zaten, hiç masum gelmiyor bana. Almakta vermekte etik değil.
aynı fikirdeyimm.hiçbir iş de değerli hediye olmamalı.karşılığı beklenir çünkü

İşte kendi için mi takmış elalem için mi takmış aradaki farkı çok rahat anlıyorsunuz.
Ben tercih etmem bu benim düşüncem.
Derimodu takip ederim çok uyguna geliyor bazen tarzını da seviyorum.
Kursuna gidip kendi çantamı kendim yapmak istiyorum.
Ayrıca merakım var kösele çanta yapımına.
bence de git hem belki hobiden 2. bir mesleğe dönüşür.hand made ürünlere yurtdışında çok talep var.satabilirsin de

bence de git hem belki hobiden 2. bir mesleğe dönüşür.hand made ürünlere yurtdışında çok talep var.satabilirsin de
Belediyenin kursu var takipteyim.
Eğitim süresi iki ay civarı.
Bakalım hayırlısı.
Malzemeleri pahalı tabi ama şuan durumum varken alıp işi öğrenmek istiyorum.
Çünkü aynen dediğiniz gibi bir meslek bile olabilecek bir hobi.

Öğretmenlerimizin başımızın üstünde yeri var hepsi çok değerli. Simdiden aramızda ogretmen arkadaşlar varsa ogretmenler gününü kutlarım.
Biz de sınifça bir yıl altın kolye bir yıl michael korse marka saat bir yıl vakko çanta aldık. Bu durum sınıflar arası yarışa dönmüş durumda. Velilerin biraz abarttığını düşünüyorum. Çocukların icinden gelerek çizdiği bir resim saksıda güzel bir çiçek ve temiz bir sevgiden güzel hediye ne olabilir ki?
Hangi okulmuş o hemen tayin isteyeyim 😅😅😅

Vallahi memuriyette 11. Yilim saglik personeliyim vakko ürünlerini görmüş bile değildim m.k. saatim de yok 🤣 ama telefon alalim diyen olmuş baska bir arkadas yazmıştı biraz önce. Çıta ona kadar yükselmiş. Seneye bizimkiler de der.

bende sınıf annesi olarak kişi başı 25 topladım velilerin isteği üzerine çünkü kimse o paraya düzgün bisey alamayacaktı hersey çok pahalı malum pandemi girdi araya evde oturuldu derimoddan 500lük çek aldım 100 liraya da kahve fincanı 😁 çocukların babası gümüş imalatı yapıyo 2 çocuğumun vermesi için gümüş kolye getirdi resim yapıldı şiir ezberlendi 🤗 diğer çocuğum içinde yine aynı parayı verdim

Bende ufak bir sepete kendi yaptığım 1 kavanoz kuşburnu marmelatı+1 kavanoz elma pekmezi koyucam ayrica öğretmenimiz adına bağış sertifikası koydum oğlum zarfa çicekler ve kalpler çizdi. Geçen senede tarhana+ kesme makarna +ceviz+pekmez ve yine bağıs sertifikası koymuştum. Geçen seneki ögretmenimiz çok mutlu olmuştu inşallah bu ögretmenimizde memnun olur
Konuyla hiç bir alakam yok ama en tatlı hediye sizinki olmuş.
Normalde de eşimden başkasından hiç hediye istemem,beğenmem,beklemem.
Ama bu tarz hediyelere bayılırım.
Ellerinize sağlık.

Konuyla hiç bir alakam yok ama en tatlı hediye sizinki olmuş.
Normalde de eşimden başkasından hiç hediye istemem,beğenmem,beklemem.
Ama bu tarz hediyelere bayılırım.
Ellerinize sağlık.

Çok teşekkür ederim insallah ögretmenimizde memnun olur 😍

:) Bugün velilerimiz çok güzel bir sürpriz yapmışlar bize. Merkeze uzak bir köy olduğu için yemek alacak bir yer yok haliyle, hepimiz beslenme çantası götürüyoruz öğretmenler olarak. Velilerimiz de bugün bize jest yapmışlar. Bir sürü börek, çörek, pasta vs. yapıp getirmişler. Çok mutlu olduk valla. Ellerine sağlık, mükemmel bir hediyeydi.
Onun dışında kafamdan aşağı kendi yaptıkları konfetileri döktüler öğrencilerim, bugüne özel ekstra uslu durup, dersi çok daha dikkatli dinlediler. Birkaç mektup aldım, birkaç da not. Sevilmek güzel bir şey ya.
Bir öğretmenler günüm daha böyle geçti. Tüm öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü buradan bir de ben kutlarım.

Rica ediyorum.
Bence o marka saatlerden,çantalardan çok daha muhteşem hediye olmuş.
Çok beğenecektir bence.

Öğretmenimiz sadece 1 öğrencinin hediyesini açmış, birde arkadaşları bizim hediyemizle dalga geçmişler ağlatmışlar o yüzden oğlum eve çok üzgün geldi. Öğretmeninede kırılmış sadece annesi babası o okulda öğretmen olan arkadasinin hediyesini ve mektubunu açmış ve teşekkür etmiş. diğerlerininkini arabaya göndermiş. Anne ozaman hiçbirimizinkini açmasaydı diyor. Banada çok kızgın niye diğerleri gibi hediye almadın diye. Bilmiyorumki galiba çocuk haklı .(7yaşında)

Öğretmenimiz sadece 1 öğrencinin hediyesini açmış, birde arkadaşları bizim hediyemizle dalga geçmişler ağlatmışlar o yüzden oğlum eve çok üzgün geldi. Öğretmeninede kırılmış sadece annesi babası o okulda öğretmen olan arkadasinin hediyesini ve mektubunu açmış ve teşekkür etmiş. diğerlerininkini arabaya göndermiş. Anne ozaman hiçbirimizinkini açmasaydı diyor. Banada çok kızgın niye diğerleri gibi hediye almadın diye. Bilmiyorumki galiba çocuk haklı .(7yaşında)
Öğretmenin sınıfta hediye açması yanlış olmuş ama dalga geçilecek bir hediye değil, çocuklar kül anlamazlar, laf etmişler ama sizin hediyeniz bence mükemmelmiş.

Çocukluğum geldi aklıma , bende ilk okuldayken annem kenarı oyalı yazma vb gibi hediyeler koymuştu öğretmene . Öğretmen de sınıfta açınca herkes gülmüştü bana. Allah'tan öğretmenim çok beğendiğini falan söylemisti de arkadaşlarım susmustu. Çocuklar bazen çok acımasız olabiliyorlar .

öğretmen hatalı ya hepsinin hediyesini açacaktı ya da hiçbirinin.doğru olansa evde açmasıydı tamamını çünkü çok hediye olduğundan karşılaştırılabilir bunu düşünmeliydi.evimize hediye gelirse açarız nezaketen sadece.hediyeniz de mükemmel bence.dalga geçenler utansın ağlasın sizin çocuğunuz değil

Bugün sabah ilk derste sürpriz olarak öğrencilerim bana çiğ köfte partisi hazırlamışlar, çok orijinal değil mi:halay::halay:hayır doğuda falan da değiliz yani :KK70:sabah sabah yemekte biraz zorlandım ama çok da eğlendim. Fotoğraf çekindik onda da arkamdan kulak yapmış sıpalar:KK70:

öğretmen hatalı ya hepsinin hediyesini açacaktı ya da hiçbirinin.doğru olansa evde açmasıydı tamamını çünkü çok hediye olduğundan karşılaştırılabilir bunu düşünmeliydi.evimize hediye gelirse açarız nezaketen sadece.hediyeniz de mükemmel bence.dalga geçenler utansın ağlasın sizin çocuğunuz değil

Teşekkür ederim bende emek verilen ince düşünülen hediyeleri severim. Çocuklarin çokta suçu yok aslında. Aileler yokluklarını saklayıp varlıklarını çocuklarının gözüne gözüne sokarlarsa böyle ukala ćocuklar yetişiyor. Birazda kolej olmasının farkliliğini yaşadık galiba. Çünkü 3 çesit öğrenci velisi var. 1.çok paralı olan 2.çalısmak zorunda olup çocuğunu baktıracak kimsesi olmayan 3.çocuğu iyi eğitim alsın diye çalışan (ben bu gruba giriyorum) veliler var. O yüzden bazen tutarsızlıklar olabiliyor. En basitinden geçen sene oyuncak günü yapılırdı. Ćocukla 500tl lik oyuncaklarla geliyormuş. Ben lego puzzle dışında acıyorum paraya ve almıyorum alamıyorum. Oyüzden geçen sene öğretmenle konuşmuştum bu konuda.

Back
X