- 10 Nisan 2014
- 43.668
- 116.154
- 798
2 günü kaldı çantanın sahibini bulacak tövbe tövbeVakko çanta?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günü kaldı çantanın sahibini bulacak tövbe tövbeVakko çanta?![]()
Nerden lise öğretmeni olduk!2 günü kaldı çantanın sahibini bulacak tövbe tövbe![]()
4 yıl boyunca bana da 2 biblodan başka bir şey gelmedi.acaba sevilmeyen bir öğretmen miydim okulda?hani vakko çanta ipek eşarp?Nerden lise öğretmeni olduk!![]()
ben bir dal orkide ve hediye aldım valla sınıf adına.hediye yasak masak tanımammm.kapıdan bacadan girer veririm![]()
hisse senedi olarak ödesek?şöyle değerlenecek hisselerdenYa benim ciceklerle aram hic iyi degil orkidemi soldurmustum tasininca da arada kaynamisti yillaaar once
Ayrica ben de ogretmenim çek senet repo tahvil ne varsa bekliyorum ceycey hanım ahahdjdj
Ben nezih semtte çalışıyorum bir de. 200 lira toplayan arkadaşlara yakınız. Bizde tık yok.4 yıl boyunca bana da 2 biblodan başka bir şey gelmedi.acaba sevilmeyen bir öğretmen miydim okulda?hani vakko çanta ipek eşarp?![]()
![]()
yazıklar olsunnnnnnBen nezih semtte çalışıyorum bir de. 200 lira toplayan arkadaşlara yakınız. Bizde tık yok.Lisede kuru tebriğe, çiçeğe razıyız oysaki. O bile yok pek ahsjjajs
o genelge hep var.çantayı tekrar sınıf mevcuduna bölecek değilsiniz ya.ya da kurayla bir veliye verilecek değilBizim öğretmenimiz de hediye kabul etmediğini söylüyor her yıl ama alıyoruz. Çünkü "olsun biz alalım" diyen işgüzar veliler var.
Çocuklarım resim yapıyor 2 gündür kendi çaplarında hazırlık yapıyorlar, çok sevimli.
Ama biz para toplayıp çanta aldık.
Şimdi genelge de çıktı bilemiyorum bizim çantayı kabul etmezse ne olur![]()
Milli eğitim bakanlığının kampanyası var 10 TL ile adlarına fidan bağışı yapabilirsiniz ablasının adına da yaparsanız o da mutlu olur niye saçma olsunMerhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
Bazilari gerçekten cıvığını çıkartıyor. Bizde de 30 TL topladilar hem düzgün bir hediye alınsın hemde makul fiyat. Bireysel bir hediyeyi 30 liraya almak zor bu devirde. Sınıfında hepsi katılmıyor zaten.pahalı hediyeye şiddetle karşıyım.geçende konusu vardı sitede 200 er tl toplamış sınıf annesi şok olmuştum vakko çanta ve ipek eşarp almış.benim hediyeden kastım maddi değeri fazla olmayan hatıra kalabilecek şeyler.hele bu ekonomi de asla alınmaz maddiyatlı hediyeler
çok güzel bir kampanya .ama biz hediyeleri aldıktan sonra gönderildi yazııMilli eğitim bakanlığının kampanyası var 10 TL ile adlarına fidan bağışı yapabilirsiniz ablasının adına da yaparsanız o da mutlu olur niye saçma olsun
gayet makul bir para toplanmış.ben onu da toplamadım.sınıfın azıcık parasından aldık bir iki şeyBazilari gerçekten cıvığını çıkartıyor. Bizde de 30 TL topladilar hem düzgün bir hediye alınsın hemde makul fiyat. Bireysel bir hediyeyi 30 liraya almak zor bu devirde. Sınıfında hepsi katılmıyor zaten.
Şimdi gündeme geldi ya ne bilim almaz falan çantayı.o genelge hep var.çantayı tekrar sınıf mevcuduna bölecek değilsiniz ya.ya da kurayla bir veliye verilecek değil![]()
ben seviyorum öğretmenlere hediye almayıı anaokulu dahil 6. senemiz daima aldım.29 ekim gibi özel günlerde de anlamlı hediyeler alırım.Şimdi gündeme geldi ya ne bilim almaz falan çantayı.
Ben talip olurum, ikizlerim var sınıfta,bence ben hak ediyorum
Neyyse güle güle taksın güzel çanta aldık![]()
en süper sizin hediyeleriniz olmuşş.en doğrusu bu aslındaBiz 30 ar TL toplayıp 33 fidan bağışı, smali bir bebek için bağış ve çiçek aldık. En içime sinen öğretmenler günü oldu. Çok duygulandım.
Sınıf annesi çıldırmış olmalıpahalı hediyeye şiddetle karşıyım.geçende konusu vardı sitede 200 er tl toplamış sınıf annesi şok olmuştum vakko çanta ve ipek eşarp almış.benim hediyeden kastım maddi değeri fazla olmayan hatıra kalabilecek şeyler.hele bu ekonomi de asla alınmaz maddiyatlı hediyeler
Ben taze veliyim, anaokulu ile toplam 3. Yılımız.ben seviyorum öğretmenlere hediye almayıı anaokulu dahil 6. senemiz daima aldım.29 ekim gibi özel günlerde de anlamlı hediyeler alırım.
sınıf velisi de aynı fikir de.çoğunluğa uymak için vermiş anaokuluymuş bir de devlet anaokulu.16 kişi olsa sınıfta 3200 falan yapıyor akıllara zararSınıf annesi çıldırmış olmalı