Öğretmenler günü..

Aslında bir veli yazdı ortak alacağız diye.
Sınıf 24 kişi nasılsa. Yani dedim en fazla 50 lira toplanır heralde ne olacak ki?
Hediye araştırmaktansa katılayım dedim.
Hediye grubu açtılar sınıfın yarısı katılmış.
E hadi dedim az daha olsun vereyim.
Sonra kaldı 8 kişi.
Küçük altın dediler e tamam herkese yaklaşık 150 tuttu.
Biri de çıkıp demesin mi ek birşey daha alalım 50 daha ekleyelim.
Baktım kimseden ses yok ben böyle.:KK57:
Çünkü neden?
Özel okulsan zenginsindir.
Belki başka şeylerden kısıp yolluyorum ne biliyorsun arkadaş?
Velhasıl çıkamadım da şuan çıkmadığıma da pişman oldum.
Yani suyunu çıkartıyor bazısı.
çoğu özel okulda yasaktır hediye.aynen herkes de zengin değil fedakarlık yapıp kendinden kısıp gönderiyorlar.kendi adınıza anlamlı sembolik bir hediye alsaydınız keşke çocuk da verseydi.akrabam çocuklar kolejde hep öyle yapıyorlar öğretmenlerine

çoğu özel okulda yasaktır hediye.aynen herkes de zengin değil fedakarlık yapıp kendinden kısıp gönderiyorlar.kendi adınıza anlamlı sembolik bir hediye alsaydınız keşke çocuk da verseydi.akrabam çocuklar kolejde hep öyle yapıyorlar öğretmenlerine
Aslında öyleydi niyetim.
İşte anlamadım birden içinde buldum kendimi.
Artık olan oldu.
Bana da tecrübe oldu.

Bir de şey dediler H Heytttt be sınıf öğretmeni dışında o gün derse giren branş öğretmenlerine de herkes kendi özel hediye alsınmış. Yok artık dedim. :KK47:
yok artık.benim kızım ortaokulda sadece sınıf öğretmenine ve müdüre sembolik hediyeler aldık.tüm öğretmenlere alsak oooooo

Bizim sınıf annemiz de iki senedir hadi ne yapiyoruz toplu mu bireysel mi aliyoruz diyor sonra bir belirsizlik.oluyor, arkasından ben rahatsizim ilgilenemeyecegim, bireysel alinsin diyor. Gecen sene pandemi,bu sene ogretmen raporlu ve kapanış..

Merhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
olmaz lutfen alin cok sevinecektir

Ellerinden öperim. :KK200:
Ben bakımı kolay olan saksıda çiçek derim.💐💐
benle yaşıyor ama devamlı.kıyafet alayım ben ona.kendisine hediye olarak sadece kolonya öğretmen marka çorap ha bir de okul kantininden alınmış gazeteye sarılmış selpak gelirdi.ama çocuklar severek verirlerdi .şimdilerde ne hediye alındığından bile haberleri yok çocukların

Back
X