Öğretmenler günü..

tetchy

'İnsanlık müessesesine kaim olanlara'
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
353
184
103
Merhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)

Hediye kabul etmemeleri bakanlık genelgesi ile yasaklanmış hani inisiyatiflerinde değil. O yüzden çiçek kabul ederler mi bilemiyorum. Ama düşünceniz güzel, evet ablayı da es geçmeyin. Kendi anasınıf dönemimden hatırlıyorum da anasınıfında çocukla asıl ilgilenen hep ablalar oluyor.

Merhaba, oğlum kreşe gidiyor. Öğretmenler günü yaklaşıyor ve ilk kez hediye almayı planlıyorduk ki hediye kabul etmediklerini belirttiler günler öncesinden. İki tane öğretmeni var ikisine de çiçek alacağız ayriyetten ilgilenen bir tane abla var oğlum çok seviyor onada almayı teklif etti. Saçma olur mu? Şimdiden teşekkür ederimm. :)
Saçma olmaz . Bir de bir sertifika sma li bir çocuğa bağış yapıp hediye etmsk istediğiniz kişiye alıyorsunuz

Hediye kabul etmemeleri bakanlık genelgesi ile yasaklanmış hani inisiyatiflerinde değil. O yüzden çiçek kabul ederler mi bilemiyorum. Ama düşünceniz güzel, evet ablayı da es geçmeyin. Kendi anasını dönemimden hatırlıyorum da anasınıfında çocukla asıl ilgilenen hep ablalar oluyor.
Gerçekten emeği çok her türlü ilgileniyor.

Hediye kabul etmemeleri bakanlık genelgesi ile yasaklanmış hani inisiyatiflerinde değil. O yüzden çiçek kabul ederler mi bilemiyorum. Ama düşünceniz güzel, evet ablayı da es geçmeyin. Kendi anasınıf dönemimden hatırlıyorum da anasınıfında çocukla asıl ilgilenen hep ablalar oluyor.
gayet hediyelerimizi aldık ve götüreceğiz çarşamba günü.o yasaklar formalite.okula bağış istemekte yasak sözde ama onu da yapıyoruz her sene :KK45:

Benim kızım da anasınıfında . Hem öğretmenine hem çalışan iki tane ablaya alacağım . Bende o okulda sınıf öğretmeniyim inanın o ablalar cok emek sarfediyor düşünceniz cok güzel .
Ben öğretmene gömlek yada çanta ablalar kapalı onlara tunik alacağım . Değiştirme kartı koyarım isterlerse değiştirirler .

Maddi deger çek senet hediye kuponu hediye çeki gibi :))
Ama haklisiniz da
Onceden altin alirdik biz hocalarimiza
Simdi uc dal orkideyi tartisiyoruz surda maddi deger mi degil mi diye 😂
ben bir dal orkide ve hediye aldım valla sınıf adına.hediye yasak masak tanımammm.kapıdan bacadan girer veririm :KK45:

Çiçek değil de sma li çocuklar için öğretmenler günü digital serfitika hediyesi var. Ondan alsanız hem kalıcı olur hem de o çocuklarİn kampanyası bir adım ilerler...

gayet hediyelerimizi aldık ve götüreceğiz çarşamba günü.o yasaklar formalite.okula bağış istemekte yasak sözde ama onu da yapıyoruz her sene :KK45:
Ama yasağın hak verdiğim yanı var. Biz ilkokulda o kadar pahalı hediyeler alırdık ki vallahi gerek var mıydı bilemiyorum. Tamam öğretmendir emeği vardır ama en pahalı hediyeyi alarak değil en manalı hediyeyi alarak bu minneti göstermek gerekir diye düşünüyorum.

Çiçek değil de sma li çocuklar için öğretmenler günü digital serfitika hediyesi var. Ondan alsanız hem kalıcı olur hem de o çocuklarİn kampanyası bir adım ilerler

Ama yasağın hak verdiğim yanı var. Biz ilkokulda o kadar pahalı hediyeler alırdık ki vallahi gerek var mıydı bilemiyorum. Tamam öğretmendir emeği vardır ama en pahalı hediyeyi alarak değil en manalı hediyeyi alarak bu minneti göstermek gerekir diye düşünüyorum.
pahalı hediyeye şiddetle karşıyım.geçende konusu vardı sitede 200 er tl toplamış sınıf annesi şok olmuştum vakko çanta ve ipek eşarp almış.benim hediyeden kastım maddi değeri fazla olmayan hatıra kalabilecek şeyler.hele bu ekonomi de asla alınmaz maddiyatlı hediyeler

Back
X