- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 251.374
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi Ikibinonyedi
-
Ne güzel şeyler yazmışsınız, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Lisede bir branş öğretmeni olmam tabii etkilidir bu durumda. Önceki yıllarda mezun olan öğrencilerimden güzel mesajlar aldım. İnsan şimdi de bekliyor ama biraz zamana ihtiyaç var galiba
Hiç üzülmeyin değerli öğretmenim gününüz kutlu olsun.Aynı dertten uyuyamadım şuanda.
Bende lisede öğretmenim. öğrencilerimi çok severim. Maddi manevi ihtiyaçları olsa ilgilenirim. Arada birşeyler ısmarlarım. onları ders konusunda gelecek konusunda yüreklendirim ama öğretmenler günümü kutlamadılar bile. O kadar üzüldüm ki.
O kadar kayıtsızlar ki. Anlamak çok zor.
Nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum.
Günü geçin öğretmene saygı-değer verme kalmadı kii.Yıllardır öğretmenim ve ilk kez bu yıl kendimi çok değersiz, yetersiz hissettim. Her öğretmenler gününde kucağım dolup taşmasa da beni düşünüp hediye getiren öğrencilerim olurdu. Yeni bi okuldayım ve sanki görünmezim. Ne çok istemiştim atanmayı... Kalbim kırık. Amaç hediye almak değil elbet. İnsan düşünülmek istiyor. Şimdiye kadar hep işimi iyi yaptığım, çok emek verdiğimle ilgili yorumlar duydum. Ama bütün bunlar öğrenciye geçmiyor sanki. Ders anlatmayan, bol keseden not verip öğrenciyi sıkmayanlara bakıyorum ne kadar kıymetliler... Yapım gereği soğuk bir tipim. Keşke daha sıcakkanlı ve sevecen olabilseydim...
Bu durumu yaşayan epey kişi var sanırım. İnsan üzülüyor. 12 yıldır bu işi yapıyorum, emek verdikçe insan güzel şeyler bekliyorBen de lisedeyim. Sadece bir öğrenci guzel bir bardak almış. Açıkçası sınıf öğretmeni olduğum sınıftan çiçek bekledim. Ama napalım...
Bu durumu yaşayan epey kişi var sanırım. İnsan üzülüyor. 12 yıldır bu işi yapıyorum, emek verdikçe insan güzel şeyler bekliyor
Ben aerıknBu durumu yaşayan epey kişi var sanırım. İnsan üzülüyor. 12 yıldır bu işi yapıyorum, emek verdikçe insan güzel şeyler bekliyor
Ben artık iş diye bakıyorum. İşimi doğru düzgün yapıyorum.Ama atıyorum yarın ben de mezuniyete katılmam, mezuniyet yemeğine katılmam. Extra seylerde yer almamBu durumu yaşayan epey kişi var sanırım. İnsan üzülüyor. 12 yıldır bu işi yapıyorum, emek verdikçe insan güzel şeyler bekliyor
Hiç üzülmeyin öğretmenim.Aynı dertten uyuyamadım şuanda.
Bende lisede öğretmenim. öğrencilerimi çok severim. Maddi manevi ihtiyaçları olsa ilgilenirim. Arada birşeyler ısmarlarım. onları ders konusunda gelecek konusunda yüreklendirim ama öğretmenler günümü kutlamadılar bile. O kadar üzüldüm ki.
O kadar kayıtsızlar ki. Anlamak çok zor.
Nerde yanlış yapıyorum bilemiyorum.
Çok haklısınız bu açıdan düşünmemiştim hiç. Öğretmenler günü artık çocuklardan önce velilerin "halletmesi" gereken bir durum halini aldı. Çocuklar düşünüp heyecanlanıp bir şey yapmıyorHiç üzülmeyin öğretmenim.
Benim 8.sınıfa giden bir kızım,2.sınıfta oğlum var, senelerce ailelerin koştur koştur para toplayıp hediye alıp,kendi almış gibi öğretmene teslim etmesinden olsa gerek,çocuklar bizim dönemimizde olduğu gibi kutlamıyorlar özel günleri.
Ben çocukken ailemizle alır bir hediye paketler verirdim öğretmenime. Onun heyecanıyla uyuyamazdım gece ,hediyeleşmenin tadını bilirdim.
Kızımda ilkokulda bunu yaptım birlikte kutu hazırladık,(şık bir kutuya ufak tefek hediyeler,cikolata ,kahve vs ceşitli şeyler ekleyip) ,anaokulunda da yaptım,ortaokulda ilk sene yapabildim(tüm branş öğretmenlerine almistım ufak hediyeler),ama sonra oğlumda surdüremedim ne yazık ki. Çoğunu tanımıyorum diyerek,çoğunluğa uymaya başladım bende.
Şu an para toplayalım deniyor, veriyorum alınıyor veriliyor,branş öğretmenleri atlanabiliyor böyle olunca da zira istenen miktar fazla bulunuyor,sınıfın yarısı katılıyor vs. Bu sene kızımın sınıfında katılım azdi,miktar fazla gelince vazgeçenler de olunca bence yeterli bir para toplanmadı. Bazı branş öğretmenlerine hediye alamamış sınıf temsilcisi,öğretmenler odasına tatlı almış. Bence keşke hepsine alsaydı toplu bir tatlı almak yerine ama işte o da kendince öyle ayarlamış,uğraşıp emek etmiş diye birşey demedim.
Bizler(veliler)çocukları bu hale getirdik bence. Bu da öz eleştiri olarak dursun burda.
Gününüz kutlu olsun.
Böyle yetişen çocuklar ne bilsin öğretmenler gününe hediye paketleyip vermeyi bir storyler gördüm bu yıl öğretmenler gününde veliler sınıfa girmiş az buz değil baya kalabalık öğretmenle fotoğraf çekinmişler ne işi var sınıfta velilerinÇok haklısınız bu açıdan düşünmemiştim hiç. Öğretmenler günü artık çocuklardan önce velilerin "halletmesi" gereken bir durum halini aldı. Çocuklar düşünüp heyecanlanıp bir şey yapmıyor
Hic istemezdim böyle olsun,epey de direndim açıkçası ama artık kızım anne ne alınacaksa katıl sende uğraşma deme noktasına geldi. Zaten ben bireysel alacağım dediğinizde sanki para vermek istemiyormuşsun gibi algılanıyor ,herkes uyum sağlıyor sen kendini ayri tutuyor gibi oluyorsun vs. Kızımın voleybol antrenörü dahil kime ne hediye alınıyorsa tamam dedim gönderdim bu sene kim ne kadar istediyse.Çok haklısınız bu açıdan düşünmemiştim hiç. Öğretmenler günü artık çocuklardan önce velilerin "halletmesi" gereken bir durum halini aldı. Çocuklar düşünüp heyecanlanıp bir şey yapmıyor