- Konu Sahibi pembekalpp
-
Bende sınıf öğretmeniyim kimsecikler yok herhalde
hoşgeldin canım. ben nezaman topik açsam kimse bişey yazmıyor millete akın akın yorumlar yapıyolar bende mi sorun var anlamıyorum yahukaç yıllık öğretmensin nerde görev yapıyosun canım
Bir yılımı yeni dolduracağım canım urfada görev yapıyorum..
2 senelik evliyim canım 81 le atanmıştım.Amin inşallah en kısa zamanda atanırsınız. Senin branş neydi?ay nekadar güzel canım. darısı bizim gibi atanmak isteynlere evlilik düşüncesi falan var mı canım bd-ide kaçla atandın
2 senelik evliyim canım 81 le atanmıştım.Amin inşallah en kısa zamanda atanırsınız. Senin branş neydi?
benimki illköğretim mat canım. çok iyi puan almışınne güzel eşin ne iş yapıyo canım
Ben de sınıf öğretmeniyim ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeyim.
Özel sektörde canım eşim
Ben de sınıf öğretmeniyim ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeyim.
Bende acıkogretim okul oncesi ogretmenlik okuyorum 2.sınıfa gectim Allah ım hepimize hayrlısıyla ogretmen olup atanmayı nasip eder insallah :)
urfa nasıl bi yer canım merkezdemi ilçede mi öğretnmenlik yapıyosun sence tercih etmelimiyim eğer olursa
Diyarbakır hakkında bilgi edinmek isteyen olursa yardımcı olabilirim.
Diyarbakırlı değilim ama çok güzel bir şehir.
Urfa'nın bazı köyleri baraj karşısında olduğunu biliyorum ve ulaşım açısından çok zormuş. Diyarbakır'da da baraj karşısı köyler var, kışın çok zor oluyor köyden ilçeye veya şehre gitmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?