- Konu Sahibi pembekalpp
-
Eğer puanın batıya yetmeyecekse 26. tercihten çok kötü bir yer gelmesini istemiyorsan aklından doğudan birkaç şehir belirleyeceksin. Şehirlei belirledikten sonra açılan okulları internetten araştıracaksın hatta okulu arayıp bilgi alacaksın. Uzun bir süreç ama yaptığına değer.
Yeni hastane yapıldı canım zannedersem 800 yataklı bir hastane bulunduğum ilçe urfanın büyük ilçelerinde birisi.Ama tercih edecek olursan birecik ilçesinden başla.Ben pişman oldum yazmadığıma...
evet canım haklısın 4+4+4 den dolayı eşimin yanına gelemedim kadro vermediler.
aşırı sıcaklara kalmıyoruz canım çok şükür ben bu sene gittim ağustos 15 de gitmez olaydım acayip bir yer acayip bir sıcaklık var anlatılacak gibi değildi. Gölge 58 gösteriyordu gerisini siz düşünün.urfaya bende çok gittim canım. merkezi falan gayet güzel beğendim. evet cidden çok sıcak ama yazları orda kalmayacağız sonuçta memleketimize döneriz
Merhaba herkese
Bende istanbul da Grafik ogretmeniyim
Merhaba herkese
Hem güzel hem gelişmiş hem daha sakin hem antepe yakın uçakla gidiş geliş açısından daha kolay olurdu.birecik ilçesi güzel mi canım
Kaldık bir sene daha eylülde gidiyorum bakalım nasıl olacak.hadi yaa canım nasıl olcak peki şimdi?
selam herkese, ben edebiyat öğrencisiyim, ama öğretmenlik değil bölüm. Ben de katılır mıyım acaba buraya
Merkezi gerçekten de çok güzel bende beğeniyorum ama ben sınıfçıyım merkeze veremeyecekleri için ilçenin köyü olurdu büyük bir ihtimal o yüzden tercihlerimde hiç diyarbakır yoktu.Urfaya da ilk göreve başlarken gelmiştim ilk başlarda alışamazsam diye çok korktum ama hemen adapte oldum..
Ben bu yıl 4. yılımı dolduracağım inşallah. Ben 79 puanla atanmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?