- Konu Sahibi pembekalpp
-
Ben ilçesindeyim canımm merkez güzel sıkıntı çekmezsin ama tercih edeceğin okula bağlı. İlçelerden de değişir canım tercih edeceğin ilçeye bağlı çok kötüsü de var iyisi de. Ama güneydoğuda tercih yapılabilecek tek yer derim hem puanı düşük hem de diğer yönleriyle diğer illere göre çok çok ileri de
Ben ilçesindeyim canımm merkez güzel sıkıntı çekmezsin ama tercih edeceğin okula bağlı. İlçelerden de değişir canım tercih edeceğin ilçeye bağlı çok kötüsü de var iyisi de. Ama güneydoğuda tercih yapılabilecek tek yer derim hem puanı düşük hem de diğer yönleriyle diğer illere göre çok çok ileri de
hoşgeldin canım aminnnnnnaçık öğretimin farkı ne canım okula geldiğiniz günler oluyor mu
canım sence tercihlerimde yazılabilinecek bi şehir mi sen ilçedemi görev yapıyosun
Diyarbakır da Urfa gibi buradaki şehirlere göre çok güzel ve gelişmiş şehirdir.
Aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Her açıdan memnun olunacak bir şehirdir.
Açıkogretimin tek farkı okulda ders alamıoruz evde kendi imkanlarmla calısıorum onun haricnde orgun okuyanlarla aynı haklara sahibim zorlansamda degicek insallah sen hangi uni.desin
Kesinlikle yazmalısın! Ama tercih yaparken ilçelere dikkat et. Ben ilçe merkezde görev yapıyorum. Eğer ilçede kalmak istemezsen geliş gidiş yapabileceğin birçok merkeze yakın ilçeler ve köyler var. Pişman olmazsın, tek şikayetin memleketine olan uzaklığı olur.
Merkez gelmedi canım zaten bizde merkez açmazlar ben ilçe merkezde de değilim köydeyim ve birleştirilmiş sınıf okutuyorum ve halime şükrediyorum atandım diye.ulaşımı fln nasıl canım hastane varmı ilçenizde. 81 çok iyi puan sınıf öğretmenliğinde canım neden ilçe yazdınki merkez gelmiyormuydu?
sen ilçesindemi görev yapıyorsun canım. doğudaki en iyi şehirler bunlar zaten canım ama yinede çekinceler oluyor özellikle ilçe denince
Merkez gelmedi canım zaten bizde merkez açmazlar ben ilçe merkezde de değilim köydeyim ve birleştirilmiş sınıf okutuyorum ve halime şükrediyorum atandım diye.
Diyarbakır da Urfa gibi buradaki şehirlere göre çok güzel ve gelişmiş şehirdir.
Aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Her açıdan memnun olunacak bir şehirdir.
memlekete uzaklık olsun tek canım bu da şikayet micanım tercih yaparken bütün bunları nasıl araştırcağızki çünkü bi çok tercih yapıyoruz hangi biri nasıl araştrılırki
Ben ilçe merkezdeyim canım.
Çekindiğin noktaları anlayabiliyorum; ama buraları gelip gördüğün zaman bütün çekindiğin hatta ürktüğün konuların ortadan kalktığını göreceksin.Medyada görüldüğü gibi değildir, medya genel kapsamlı olarak bütün şehri ele alıyor.
Diyarbakır'da sosyal hayat olsun sağlık sektöründe olsun çok gelişmiş bir yerdir.
ulaşımı fln nasıl canım hastane varmı ilçenizde. 81 çok iyi puan sınıf öğretmenliğinde canım neden ilçe yazdınki merkez gelmiyormuydu?
Bana urfa mı diyarbakır mı diye sorsalar urfa derim kesinlikle. Diayrbakırdan bir kaç kez geçtim lice yolundan genç ilçesine çıkmıştık burada yapamazdım demiştim kendi kendime o zaman.Urfa bana daha sıcak geliyor.Daha çabuk alıştım diyebilirim..
canım tek atanalımda. tabiki şükretmelisin. senelerce atanamıyor öğretmenler. bide artık 4+4+4 geldikten sonra sınıf öğretmenliğin atanması baya zor olcak bence
Bana urfa mı diyarbakır mı diye sorsalar urfa derim kesinlikle. Diayrbakırdan bir kaç kez geçtim lice yolundan genç ilçesine çıkmıştık burada yapamazdım demiştim kendi kendime o zaman.Urfa bana daha sıcak geliyor.Daha çabuk alıştım diyebilirim..
canım benim açıkcası hiç çekincem yok öğrenciyken sende bilirsin tek isteğin atanmak oluyo sadece ailem göndermekte çekinceleri var. sen kaçla atandın canım okuluna kaç yıldır görev yapıyosun
Merkezi gerçekten de çok güzel bende beğeniyorum ama ben sınıfçıyım merkeze veremeyecekleri için ilçenin köyü olurdu büyük bir ihtimal o yüzden tercihlerimde hiç diyarbakır yoktu.Urfaya da ilk göreve başlarken gelmiştim ilk başlarda alışamazsam diye çok korktum ama hemen adapte oldum..:) Belki de insan alıştığı şehri daha çok beğeniyor. Urfa'yı çok bilmiyorum ama orada görev yapıp ziyaretime gelen arkadaşlar çok şanslısın dediklerini biliyorum. Kişiden kişiye fark eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?