öğretmenlik okuyan ya da öğretmen kızlar buyrun sohbete

ulaşımı fln nasıl canım hastane varmı ilçenizde. 81 çok iyi puan sınıf öğretmenliğinde canım neden ilçe yazdınki merkez gelmiyormuydu?

Diyarbakır da Urfa gibi buradaki şehirlere göre çok güzel ve gelişmiş şehirdir.
Aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Her açıdan memnun olunacak bir şehirdir.

hoşgeldin canım aminnnnnn açık öğretimin farkı ne canım okula geldiğiniz günler oluyor mu

Açıkogretimin tek farkı okulda ders alamıoruz evde kendi imkanlarmla calısıorum onun haricnde orgun okuyanlarla aynı haklara sahibim zorlansamda degicek insallah sen hangi uni.desin

canım sence tercihlerimde yazılabilinecek bi şehir mi sen ilçedemi görev yapıyosun

Kesinlikle yazmalısın! Ama tercih yaparken ilçelere dikkat et. Ben ilçe merkezde görev yapıyorum. Eğer ilçede kalmak istemezsen geliş gidiş yapabileceğin birçok merkeze yakın ilçeler ve köyler var. Pişman olmazsın, tek şikayetin memleketine olan uzaklığı olur.

sen ilçesindemi görev yapıyorsun canım. doğudaki en iyi şehirler bunlar zaten canım ama yinede çekinceler oluyor özellikle ilçe denince

Açıkogretimin tek farkı okulda ders alamıoruz evde kendi imkanlarmla calısıorum onun haricnde orgun okuyanlarla aynı haklara sahibim zorlansamda degicek insallah sen hangi uni.desin

ben erciyes ünideyim. düşününce cidden zor canım kendi imkanlarınla çalışmak. allah yardımcımız olsun hepimizin

memlekete uzaklık olsun tek canım bu da şikayet mi canım tercih yaparken bütün bunları nasıl araştırcağızki çünkü bi çok tercih yapıyoruz hangi biri nasıl araştrılırki

ulaşımı fln nasıl canım hastane varmı ilçenizde. 81 çok iyi puan sınıf öğretmenliğinde canım neden ilçe yazdınki merkez gelmiyormuydu?
Merkez gelmedi canım zaten bizde merkez açmazlar ben ilçe merkezde de değilim köydeyim ve birleştirilmiş sınıf okutuyorum ve halime şükrediyorum atandım diye.

sen ilçesindemi görev yapıyorsun canım. doğudaki en iyi şehirler bunlar zaten canım ama yinede çekinceler oluyor özellikle ilçe denince

Ben ilçe merkezdeyim canım.

Çekindiğin noktaları anlayabiliyorum; ama buraları gelip gördüğün zaman bütün çekindiğin hatta ürktüğün konuların ortadan kalktığını göreceksin.Medyada görüldüğü gibi değildir, medya genel kapsamlı olarak bütün şehri ele alıyor.

Diyarbakır'da sosyal hayat olsun sağlık sektöründe olsun çok gelişmiş bir yerdir.

Merkez gelmedi canım zaten bizde merkez açmazlar ben ilçe merkezde de değilim köydeyim ve birleştirilmiş sınıf okutuyorum ve halime şükrediyorum atandım diye.

canım tek atanalımda. tabiki şükretmelisin. senelerce atanamıyor öğretmenler. bide artık 4+4+4 geldikten sonra sınıf öğretmenliğin atanması baya zor olcak bence

Bana urfa mı diyarbakır mı diye sorsalar urfa derim kesinlikle. Diayrbakırdan bir kaç kez geçtim lice yolundan genç ilçesine çıkmıştık burada yapamazdım demiştim kendi kendime o zaman.Urfa bana daha sıcak geliyor.Daha çabuk alıştım diyebilirim..

memlekete uzaklık olsun tek canım bu da şikayet mi canım tercih yaparken bütün bunları nasıl araştırcağızki çünkü bi çok tercih yapıyoruz hangi biri nasıl araştrılırki

Eğer puanın batıya yetmeyecekse 26. tercihten çok kötü bir yer gelmesini istemiyorsan aklından doğudan birkaç şehir belirleyeceksin. Şehirlei belirledikten sonra açılan okulları internetten araştıracaksın hatta okulu arayıp bilgi alacaksın. Uzun bir süreç ama yaptığına değer.

canım benim açıkcası hiç çekincem yok öğrenciyken sende bilirsin tek isteğin atanmak oluyo sadece ailem göndermekte çekinceleri var. sen kaçla atandın canım okuluna kaç yıldır görev yapıyosun

Yeni hastane yapıldı canım zannedersem 800 yataklı bir hastane bulunduğum ilçe urfanın büyük ilçelerinde birisi.Ama tercih edecek olursan birecik ilçesinden başla.Ben pişman oldum yazmadığıma...

:) Belki de insan alıştığı şehri daha çok beğeniyor. Urfa'yı çok bilmiyorum ama orada görev yapıp ziyaretime gelen arkadaşlar çok şanslısın dediklerini biliyorum. Kişiden kişiye fark eder.

selam herkese, ben edebiyat öğrencisiyim, ama öğretmenlik değil bölüm. Ben de katılır mıyım acaba buraya

urfaya bende çok gittim canım. merkezi falan gayet güzel beğendim. evet cidden çok sıcak ama yazları orda kalmayacağız sonuçta memleketimize döneriz

canım benim açıkcası hiç çekincem yok öğrenciyken sende bilirsin tek isteğin atanmak oluyo sadece ailem göndermekte çekinceleri var. sen kaçla atandın canım okuluna kaç yıldır görev yapıyosun

Ben bu yıl 4. yılımı dolduracağım inşallah. Ben 79 puanla atanmıştım.

:) Belki de insan alıştığı şehri daha çok beğeniyor. Urfa'yı çok bilmiyorum ama orada görev yapıp ziyaretime gelen arkadaşlar çok şanslısın dediklerini biliyorum. Kişiden kişiye fark eder.
Merkezi gerçekten de çok güzel bende beğeniyorum ama ben sınıfçıyım merkeze veremeyecekleri için ilçenin köyü olurdu büyük bir ihtimal o yüzden tercihlerimde hiç diyarbakır yoktu.Urfaya da ilk göreve başlarken gelmiştim ilk başlarda alışamazsam diye çok korktum ama hemen adapte oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…