- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
Yok ya gerçekten çıldıracam ben çalışmıyorum şuan geçen ay elime 500 lira para geçti 200 lirasını kendim aldım abime 100 lira verdim gerisini eve harcadım . Abim bu ay memur oldu girer girmez 5000 lira aldı dedimki abi benim ihtiyacım var bana 300 lira verir misin tamam veririm dedi . Neyse dün para istedim dediki yaa 1000 liram var 300 lira veremem sana ay sonuna kadar harcamayı düşünmüyorum dedi . İyi abi tamam dedim . Akşam tartıştık yok sana para fln s**git çalış dedi . Bugun alışverişe gitti 1300 liralık alışveriş yapmış . Bana gelip ben kimseye para vermek zorunda değilim dedi bende oturdum karşısına benim sana verdiğim 100 lirayı geri vereceksin madem öyle bir kuruşum geçtiyse bundan sonra haram olsun dedim 100 lirayı aldım .
Bunu yaptım diye annem avukatı kesildi ben kötü bi insanmışım evin huzurunu bozuyormuşum çocuğun parası yokmuş 100 lirayı nasıl alırmışım . Yine kudurmuşum ne konuştuğumu bilmiyomuşum . Bende dedim ben ondan maddi manevi bi abilik görmüyorum bundan sonra siz böyleyseniz bende böyleyim bi kuruş yok size . Hata mı ettim bilmiyorum ama ben elime geçince onlara harcarken onlar böyle yapıyo bu ay işe başlıyorum zaten . Kimseye muhtaçlığım yok ama herkesin gerçek yüzünü görmüş oldum ?
Bunu yaptım diye annem avukatı kesildi ben kötü bi insanmışım evin huzurunu bozuyormuşum çocuğun parası yokmuş 100 lirayı nasıl alırmışım . Yine kudurmuşum ne konuştuğumu bilmiyomuşum . Bende dedim ben ondan maddi manevi bi abilik görmüyorum bundan sonra siz böyleyseniz bende böyleyim bi kuruş yok size . Hata mı ettim bilmiyorum ama ben elime geçince onlara harcarken onlar böyle yapıyo bu ay işe başlıyorum zaten . Kimseye muhtaçlığım yok ama herkesin gerçek yüzünü görmüş oldum ?