- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
-
tamam bu cepte.seni dövüyodu artık yapamıyor.elleri kırılsın.
peki kaç eltin ve kaç görümcen var ve sen hangileri ile sorun yaşadın?
altın gününde komşulara anlatıyo gibi değil de daha açıklayıcı yazsan anlarız bence.
He valla heyecanmi yapiyorum necümleleri de tel mi kuruyor tamam telefonlar akıllı ama o kadar da değil
olayı anlatan sensin bacım harflerin yanlış değil ki olayı anlatış biçimin yanlış
Hem banami fesatlik yapilsin bu kez ben yapAyim cnmBi başlıktaki "oh be içim rahat etti"yle , konunun sonundaki "oh be rahatladım" kısmını okudum ...fesatlıklar fesatlıklar töbe Yarabbi
He valla heyecanmi yapiyorum ne
Onu hallettim cnm hemde cok güzel hallettim simdi piskolojik destek aliyoruz ikimizde ama erkek milleti iste bu tehditlerinide agzina kapattim bi daha tenezzul etmez...hahahaha :)
için rahatladı ya ondan bence
onu bunu bilmem de bir daha şiddet görürsen lütfen sessiz kalma.
bırak eltiyi görümceyi falan asıl önemli olan şiddet konusu.
Telefonu akıllıYa senin konuların neden böyle neden ben hiç bişey anlamıyorum
Telefonu akıllıbiz akıllı değiliz de ondan anlamıyoruz
Hem banami fesatlik yapilsin bu kez ben yapAyim cnm
Telefonu akıllıbiz akıllı değiliz de ondan anlamıyoruz
He bende aynı şeyi ironi yaparak yazdımBiz akıllıyız da o bizi değiliz sanıyor. Bozuk anlatımının sebebi olarak telefonu gösterip sonra da "heyecandan" demesinin başka bir açıklaması olamaz.
Yine anlamadın dimi suzicimŞimdi ben bağlantı kuramadim
Gorumce sana Özür dileme dedi
Sende gaza geldin dilemedin
Aksam niye adama atarlandin
Gorumcenden destek mi bekliyordun
Oyyhh
Ha tamam o zamanIcim neden mi rahatladi kaynanama diymediklerimi dile getirdi kocama haddini bildirdim
Yine anlamadın dimi suzicim
Bende anlamadım
eee yani?
haa bu arada sen anlattın rahatladın da biz şiştik bi şey anlayamadık çünkü
Kaynanalar görümceler eltiler kayınlar kocalar havalarda uçuşmuş da ben konuyu tam anlayamadım bi vigül falan koyaydın araya keşkeMrb arkadaslar daha önce bi durum paylasmistim...Eltim benimle hic yoktan kavga etti sonra ögrendimki ben kücük görümcemle bazi sorunlar yasadim diye onun icin bunu yapti...Kaynanam bana git özürdile kaynımdanda ama ben ikisine hic bir sey yapmadim ki..ne kaynìma ne eltime .. dün büyük görümcemle konustum Abla dedim Anne bana git özürdile dedi senimi kastetdi yoksa X mi eltim yani..görûmcem kaynanamin X icin soyledigini demis kizinada ama görümcem Asla dedi gitmiyeceksin o gelmeden gitme ha dedi kocan gidelim derse gidersin ...ama onun haricinde yalniz gitme neyle karsilasacagini iyi biliyorum sana nasil davranacak onuda iyi biliyorum ...NOT.Eltim bu görümceme yapmadigini birakmadi evinden kovdu esyalari kalmisti kac tane disari firlatti neden mi cünkü onu evinde asla istemiyordu bana kac kez dedi git söyle bir daha bana gelmesin ben yine beni ilgilendirmez dedim büyük görümceme yaptiklarindan dolayi onunla kavga etmedim ikinizin arasinda dedim...iste bu yüzden bana özürdileme dedi zaten dilemem dedim ya Anam degil bacim degil kimki haksiz yere bna yaptiklarindan sonra ben ayagina gidecem diye..ve görümceme dedim madem kardesini o kadar seviyor niye anneni sevmiyor niye seni sevmiyor demek kimseyi evinde istemiyor görümcemde zaten biri baskasini evinde istemese bahane cok bulur dedi...bugun yeni kocamlada tartistik sen benim arkamda degilsin senin yaptiklarini hic birini aileme demedim yoksa neler olurdu bilirsin bir daha bana hakaret edersen bosarim seni zaten kızımi devlet bana verir ...ne Sana nede abimlere muhtac kalirim burda Burdaki sartlaridA biliyorsun artik karar senin ya böyle devam et yada mutlu huzurlu kalalim evimizde....Not:dövmedi bu kez bırakti onu ama abimlere götürme tehditini bosanma tehdini birakmamisti yiyiyorsa bir daha der...Oh be rahatladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?