oh be icim rahat etti...

cümleleri de tel mi kuruyor tamam telefonlar akıllı ama o kadar da değil

olayı anlatan sensin bacım harflerin yanlış değil ki olayı anlatış biçimin yanlış
He valla heyecanmi yapiyorum ne

hahahaha :)

için rahatladı ya ondan bence

onu bunu bilmem de bir daha şiddet görürsen lütfen sessiz kalma.

bırak eltiyi görümceyi falan asıl önemli olan şiddet konusu.
Onu hallettim cnm hemde cok güzel hallettim simdi piskolojik destek aliyoruz ikimizde ama erkek milleti iste bu tehditlerinide agzina kapattim bi daha tenezzul etmez...

Şimdi ben bağlantı kuramadim

Gorumce sana Özür dileme dedi
Sende gaza geldin dilemedin
Aksam niye adama atarlandin
Gorumcenden destek mi bekliyordun
Oyyhh

haa bu arada sen anlattın rahatladın da biz şiştik bi şey anlayamadık çünkü

Geçenlerde komşusuyla ilgili komik bir konu açmıştı konu sahibi..adam karısını aldatmış ses gelmiş kocasından utanıp başka odaya geçmiş hatta o evden taşınmaya karar vermişler :))

Bende arkadaşın konusuna yazdım ki "bırak konu komşuyu, sen devamlı dayak yiyorsun,berbat bir evliliğin var,sanki senin kocan çok düzgün elalemin kocasına sırf kendi sorunlarından kaçmak için takıyorsun " gibi şeyler yazmıştım..Konu sahibide klasik "artık öyle birsey yok gayet iyiyiz bla bla" cümleleri kurmuştu..Ama bu konuda kocasını tehdit etmesinden ve "bu sefer" dayak yemediğini belirtmesinden ,geçen konuda yalan söylediğini anlamış oluyoruz.Hoş zaten inanmamıştım..

Klasik kk replikleri "kocam beni çok sever"(ama ağzımı burnumu zevk için kırar,hizmetçi muamelesi yapar,aldatır."özünde çok iyi biri"(bir de kötü olsa herhalde satanist ayinine kurban verecek) "aramız artık çok iyi eski konularımı niye karıştırıyorsunuz,çok ayıp ben bu konu için sizden akıl istedim biz artk çok mutluyuz bık bık bık"

Neyse ben içimi döktüm :)

Konunun özeti : bu sefer dayak yememiş,kısa günün kar'ı..

Güçlü kadın olmak zor vesselam..

Kaynanalar görümceler eltiler kayınlar kocalar havalarda uçuşmuş da ben konuyu tam anlayamadım bi vigül falan koyaydın araya keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…