OHAL DEE yandık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben hic Allahın mazlum milletlerin yanında oldugunu gormedim, malum bütün müslüman ülkelerin hali ortada, kan savaş fakirlik açlık. Allah bizi o duruma dusurmesin

Bakis acisiyla alakali gorebilmek..isteseler hepmizi yerle bir edebilirler tum guc onlardayken biz hala var olmaya devam ediyoruz..bir sekilde oyunlari kendi boyunlarina dolaniyor iste Allahin tecellisi burda devreye giriyor

Cok guzel yorumlamissin.
Uzun yillar dizileri ile yasayis tarzlari ile. Giyim kiyafet, orf adet degistirdikleri icin. Turk aile yapisina zarar verdikleri icin uzun yillar. Bizi birbirimizden koptuklarimizi zannettiler. Artik bir yurek olamayiz sandilar biz bunlarin aile yapilarini bozduk. Tv pc bagimli yaptik. Artik oblar hipnozda tam zamani diye dusunduler sanirim. Ama zor gunde Türkiye tam bir tek vucut halinde karsilarina cikina sok yasadilar.

Cok gurur duydum Türkiyem ile.

Ohal nor.al vatandasi etkilemeyecekmis ama memur, polis ve askerleri buyuk ihtimal etkiler.

ALLAH butun vatan sevdalilarin iyi niyetlilerin yar ve yardimcisi olsun. Butun gizli kotu insa larida kahru perisan etsin. Desifre olmalarini nasip etsin.

ALLAH konuyu acan kardesimizede yardim etsin. Umarim biran evvel ymhayati duzene girer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…