ohh be sonunda!

Ben UC Browser kullanıyorum, siteyi de hızlı erişime ekledim hatta BDV'yi ekledim, reklamsız ve gayet hızlı bir şekilde kullanabiliyorum yalnız sadece yazı yazarken biraz zor oluyor. Uygulamayı denemedim daha, olması güzel olmuş ama reklamlıysa ve reklam yüzünden bi yavaşlık varsa kullanmam sanırım.

Benimki nickimi biliyor. Siteye girse eliyle koymuş gibi bulur. Zaten benim telde şifrem de tanımlı. Hiç kaçarım yok yani
Kötüymüş :) Bizimki merak etmez,kurcalasa illaki telefonumdan internet geçmişinden bulur da öyle adetleri yok.
Ama şimdi menülerin içine eklenince bir tedirgin oldum,sildim

Kötüymüş :) Bizimki merak etmez,kurcalasa illaki telefonumdan internet geçmişinden bulur da öyle adetleri yok.
Ama şimdi menülerin içine eklenince bir tedirgin oldum,sildim

Zaten girmiyor Allahtan. Ama merak etti yanımda ben okurken nickimi gördü o yüzden biliyor :)

Nassı yanı bu sıte mobıle uyumlu ben bır defa grdm bırdaha hıc sfre mıfre grmedım... Uygulamada keske bıldırım geldıgınde tele de uyarı gelseydı ben yukledımde pek bı fark gremedım hatta hıc bısı fark etmedı

Tarayıcıdan girmek işkenceydi gerçekten. Eskiden de vardı ama kaldırılmıştı mobil uygulama gereksiz görülerek, umarım yine kaldırılmaz

Aslında bende de şifre derdi yoktu, şifreyi kaydedince tekrar girmek gerekmiyor gerçekten. Ama tarayıcıdan girmek zor geliyordu yine de bana da. Arada sayfa yenilemek gerekiyordu bende bildirimleri almak için mesela. Kaç farklı tarayıcı denesem de internet hızım iyi olmasına rağme,n her yeni konu tıklayışımda yavaş açılıyordu vs vs..

Cıkss. Ben normal tarayıcıdan girip bdv yi ana ekranıma kısayol yapmıştım. Oradan devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…