- 31 Aralık 2014
- 327
- 572
- 303
Kızlar bdv için yeni mesajlara tıklamaniz yeterli ya mutlaka 1 2 konu oluyo zaten orda
Evet portal yerine direk foruma bağlanaydı iyiydi
İşte ilk etapta Forum seçeneğini tıklamak gerekiyor ya o sıkıntı. Fena üşengecim
Evet portal yerine direk foruma bağlanaydı iyiydi
Kötüymüş :) Bizimki merak etmez,kurcalasa illaki telefonumdan internet geçmişinden bulur da öyle adetleri yok.Benimki nickimi biliyor. Siteye girse eliyle koymuş gibi bulur. Zaten benim telde şifrem de tanımlı. Hiç kaçarım yok yani
üzülecek yer aramadaha indiremedim ama üzülürüm kullanışlı değilsee
Kötüymüş :) Bizimki merak etmez,kurcalasa illaki telefonumdan internet geçmişinden bulur da öyle adetleri yok.
Ama şimdi menülerin içine eklenince bir tedirgin oldum,sildim
Aslında bende de şifre derdi yoktu, şifreyi kaydedince tekrar girmek gerekmiyor gerçekten. Ama tarayıcıdan girmek zor geliyordu yine de bana da. Arada sayfa yenilemek gerekiyordu bende bildirimleri almak için mesela. Kaç farklı tarayıcı denesem de internet hızım iyi olmasına rağme,n her yeni konu tıklayışımda yavaş açılıyordu vs vs..Nassı yanı bu sıte mobıle uyumlu ben bır defa grdm bırdaha hıc sfre mıfre grmedım... Uygulamada keske bıldırım geldıgınde tele de uyarı gelseydı ben yukledımde pek bı fark gremedım hatta hıc bısı fark etmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?