Trend konularda illaki bdvden açılan konu oluyor ben konunun altında bdv yazan yere tıkladığım gibi forumlar kısmından upraşmadan bir derdim var bölümünde oluyorumm
Aslında bende de şifre derdi yoktu, şifreyi kaydedince tekrar girmek gerekmiyor gerçekten. Ama tarayıcıdan girmek zor geliyordu yine de bana da. Arada sayfa yenilemek gerekiyordu bende bildirimleri almak için mesela. Kaç farklı tarayıcı denesem de internet hızım iyi olmasına rağme,n her yeni konu tıklayışımda yavaş açılıyordu vs vs..
Bende guncelleme gerekmıyrdu bıkdırım gelınce ekranda tam ortada yenı guncellemennız var yazısı cıkıyr chrome kullanıyrum ben bu daha yavas acılıyr tarayıcı daha ıyı gıbı geldı bıraz daha deneymde belkı tarayıcıdan devam ederım
Bende guncelleme gerekmıyrdu bıkdırım gelınce ekranda tam ortada yenı guncellemennız var yazısı cıkıyr chrome kullanıyrum ben bu daha yavas acılıyr tarayıcı daha ıyı gıbı geldı bıraz daha deneymde belkı tarayıcıdan devam ederım
Bende kesinlikle tarayıcıdan daha hızlı oldu. Chrome dahil hepsini denemiştim, belki telefondan kaynaklı bir durumdu tabi benimki. Bunda benim açımdan sayfa yükleme sorunsuz, internet hızımı verimli kullanabiliyor sanırım uygulama, tarayıcının aksine. Tek hareketle sayfa sonuna kadar kayıyor kesilmeden, sayfa yükleme hızlı, sevdim
Tarayıcıda bir tek ben mi sorun yaşıyordum acaba, internet hızım yüksek olmasına rağmen sayfa kaydırma bile kesik kesik oluyordu bende tüm tarayıcılarda yorum yazarken bile ekran kayıp duruyordu kendi kendine. Sinir ediyordu resmen İnşallah kaldırmazlar yine fark yok mobille, kullanıcılar sevmedi diye. Vallahi var bende çok fark etti çok sevdim
Bende kesinlikle tarayıcıdan daha hızlı oldu. Chrome dahil hepsini denemiştim, belki telefondan kaynaklı bir durumdu tabi benimki. Bunda benim açımdan sayfa yükleme sorunsuz, internet hızımı verimli kullanabiliyor sanırım uygulama, tarayıcının aksine. Tek hareketle sayfa sonuna kadar kayıyor kesilmeden, sayfa yükleme hızlı, sevdim
Tarayıcıda bir tek ben mi sorun yaşıyordum acaba, internet hızım yüksek olmasına rağmen sayfa kaydırma bile kesik kesik oluyordu bende tüm tarayıcılarda yorum yazarken bile ekran kayıp duruyordu kendi kendine. Sinir ediyordu resmen İnşallah kaldırmazlar yine fark yok mobille, kullanıcılar sevmedi diye. Vallahi var bende çok fark etti çok sevdim
teşekkür ederim
Benim samsung - metal kasa olduğundan sanırım - beni bu konuda delirtiyor. iphone'a özenip metal kasa yapmışlar, görüntü sağlamlık iyi de şebeke işini hiiç becerememişler. Başka telde uçarken internet, bunda şebeke de hız da düşüyor
habiti indirdim hemen, şimdi oradan yazıyorum. Evet çok rahat. Ayrı bir ad-block eklentisiyle uğraşmak istememiştim, bu süper oldu. Teşekkür ettim tekrar