Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bende de şifre derdi yoktu, şifreyi kaydedince tekrar girmek gerekmiyor gerçekten. Ama tarayıcıdan girmek zor geliyordu yine de bana da. Arada sayfa yenilemek gerekiyordu bende bildirimleri almak için mesela. Kaç farklı tarayıcı denesem de internet hızım iyi olmasına rağme,n her yeni konu tıklayışımda yavaş açılıyordu vs vs..
bir derdim varın kısaltması:)bende bilmiyorum anlamadım o dediğini hanfendinin?
Bende kesinlikle tarayıcıdan daha hızlı oldu. Chrome dahil hepsini denemiştim, belki telefondan kaynaklı bir durumdu tabi benimki. Bunda benim açımdan sayfa yükleme sorunsuz, internet hızımı verimli kullanabiliyor sanırım uygulama, tarayıcının aksine. Tek hareketle sayfa sonuna kadar kayıyor kesilmeden, sayfa yükleme hızlı, sevdimBende guncelleme gerekmıyrdu bıkdırım gelınce ekranda tam ortada yenı guncellemennız var yazısı cıkıyr chrome kullanıyrum ben bu daha yavas acılıyr tarayıcı daha ıyı gıbı geldı bıraz daha deneymde belkı tarayıcıdan devam ederım
Tarayıcıda bir tek ben mi sorun yaşıyordum acaba, internet hızım yüksek olmasına rağmen sayfa kaydırma bile kesik kesik oluyordu bende tüm tarayıcılardaSimdi normal mobil uygulamadan farki ne?
Ayrica ben reklamsiz giriyorum zaten burada reklam var.
Iihhh begenmedim.
Bir derdim var bölümü :)bende bilmiyorum anlamadım o dediğini hanfendinin?
Bende kesinlikle tarayıcıdan daha hızlı oldu. Chrome dahil hepsini denemiştim, belki telefondan kaynaklı bir durumdu tabi benimki. Bunda benim açımdan sayfa yükleme sorunsuz, internet hızımı verimli kullanabiliyor sanırım uygulama, tarayıcının aksine. Tek hareketle sayfa sonuna kadar kayıyor kesilmeden, sayfa yükleme hızlı, sevdim![]()
Tarayıcıda bir tek ben mi sorun yaşıyordum acaba, internet hızım yüksek olmasına rağmen sayfa kaydırma bile kesik kesik oluyordu bende tüm tarayıcılardayorum yazarken bile ekran kayıp duruyordu kendi kendine. Sinir ediyordu resmen
İnşallah kaldırmazlar yine fark yok mobille, kullanıcılar sevmedi diye. Vallahi var bende çok fark etti çok sevdim
![]()
teşekkür ederimAndroid icin habit browser dene. Cok hizli, reklam yok.