ohh kurtuldum :)

bumellif

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
8
0
6
35
Bursa
merhaba yeni kayıt oldum bende buradayım artık :)

arkadaşlar ilk yazmak istediğim sevgilimden ayrıldım.ohhh kurtuldum dedim ya.

arkadaşlar insanın omuzlarından ciddi bir yük kalkması ne kadar da güzel bişi ya :)

o kadar özgür o kadar rahatlamış hissediyorum ki kendimi. sorunlu ilişkiye birebir valla :) tavsiye ediyorum.

işte böylee baktın arızalı at gitsin.... tebrikleer....

Valla ne dyim zman gostericek surekli tartisma surekli kirginlik nereye kadar bende bilmiyorum

valla canım 5 senemin son 2 senesini ayrılsam mı diye düşündüm.çünkü kavga kavga kavga. tadım kalmadı ama sevdiğim içinde ayrılamıodum. bi gün durdum düşündüm. mutlu değilsem niye devam ediyorum ki. sevgi de bi yere kadarmış dedim. çok sarsıldım. hatta yeni kendime geldim. 1 sene oldu neredeyse. ama kadınlar zoru başarmak için vardır dimi :)

senin içinde hayırlısı olsun cnm.

Insallah cnm.. hayran kaldim valla keske bendese o güc olsa yapamiyacakmism geliyo kendimi okdr guclu hissetmiyorum ama mantikgm bu kdr uzulmeye nereye kdr drvam edcksn diyo kalbim ise onu atamiyo valla bole karmasiklardyim anlicannn

Insallah cnm.. hayran kaldim valla keske bendese o güc olsa yapamiyacakmism geliyo kendimi okdr guclu hissetmiyorum ama mantikgm bu kdr uzulmeye nereye kdr drvam edcksn diyo kalbim ise onu atamiyo valla bole karmasiklardyim anlicannn

bende aynı durumdaydım canım. merak etme zamanı geldiğini içinde hissedeceksin. tek yapman gereken o kararı verdiğinde bir daha geri dönmemen.çünkü ilişkide bi ayrıl bi barış olmuyor.çocuk oyuncağı değil.

ben onunla birlikteyken tüm özgüvenimi kaybetmiştim sonra bi silkelendim ve kadere bıraktım herşeyi. veeee oldu işte.

onunla birlikteyken hayatımda herşey berbat ötesi ve sanki hayat bana karşı gibiydi. ama şuan herşey o kadar güzelki :)
ayrıldıktan sonra dedimki demek doğa bile biz birlikteyken dengesizmiş :) yani herşey tersine gidiyomuş.

dediğim gibi oluruna bırak.bazen uğraşırsın uğraşırsın hiç bişi olmaz. bırakırsın peşini tam istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…