Ohss olanlar lütfen yardım!!!

Kizlarrr ohss niz cabuk gectimi ne kadar surmustu kinseeee vamiiiii
Çok geçmiş olsun, ben ohss yuzunden 12 gun hastanede yattım. 9 gun sonda takılı yatakta yattım. Ayağa kalkamadım, yürüyemedım, oturamadım, yemek yıyemedım, nefes alamadım.şişlikten göğüs kafesım battı hep. 2 kez su alındı karnımdan. Su alınınca rahatladım ama sıkıntısı 2 ay sürdü. çunku beta hormonu hastalığı tetıklıyor. Bebeğe zarar gelmedı..transferın 7.gunu yatışım yapıldı. 10.günü hamıle oldugumu ogrendık.Şuan 33. haftalık olduk. ama o günleri hatırladıkça gözlerım doluyor. Doktoruma benı camdan aşağı atın demıştım en son. 10 kg verdım ağlamaktan, bulaantıdan, kusmaktan. Ağır geçirdim.
Allahım kımseye vermesın.

Himmm cok gecmisler olsun gercekten zor ve tehlikeli ohss ay peki bisi da sorum konu gelmisken gebelik degerini hatirliyormusun 10. Gun :)

Ayyyy cnm yaaaaa alalala nie bolu oldu ki degerin kactı kacinci gundu yuksek degerinde transferin. Bi yanlislik olmasin yani belki gebeligin devam ediyor da olabilir bi daha kan versenn . Haaa degilsede uzulme canim herseyin hayirlisi

çok yüksek değildi 7 küsürdü değerim 8. günde
sonra zaten düşmüş hergün kan alıyorlar yaaa taburcu olurkende gebelik yok dediler

Eeee kizlarr karnim hala sis benim dr hastaneyede yatirmadi bulantim kusmam falan uok gogusumde batma yok nefes rahat aliyom zaten hic lmadi bunlar ama karnim bildiginiz davuuulllll hafif guya ne zaman gececekki bu

beni şu an en çok rahatsız eden şey göğüs ağrısı. sol tarafıma hiç yatamıyorum. bu da çok yoruyor insanı. sağa sola dönerken çok sancı oluyor göğsümde.
Mrb size çok uzun zaman olmuş ama bişey sormak istiyorum ohss hakkında. Ayni dediginiz göğüs ağrısı bende de var transferin 7.günü başladı bugün 14.gün siz ne yaptınız ozaman nasıl atlattiniz acaba

Merhaba arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursun bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum selen hanımın hastasıyım pazartesi günü yumurtalarım toplandı 16 adet 15 i döllendi bugün 3.gün ve 13 ü iyi durumda fakat benim bazı sıkıntılarım var toplama işleminden sonra şişlik oluştu ve arttı karnımın içi sanki morarmış gibi acıyo 2 gündür ve bu sabah göbek deliğimin morardığını gördüm hemn hastaneye gittik hafif sıvı birikimi var dendi serum takıldı fakat göbek deliğimin morarması hakkında bişey söylemediler benim gibi bişey yaşıyan varsalütfen yazsın çok endişe ediyorum budurumdan.

Canim ben çok ağır oldum suan hastanede yatıyorum göğüsten sıvı aldılar önce Karnım şişti merkezi aradım bişey olmaz dediler .ama göğüs daralman yoksa korkma Rabbim yardimcin olsun

Canim ben çok ağır oldum suan hastanede yatıyorum göğüsten sıvı aldılar önce Karnım şişti merkezi aradım bişey olmaz dediler .ama göğüs daralman yoksa korkma Rabbim yardimcin olsun

Çok geçmiş olsun canım bnimki çok hafifmiş protein tüket bide dinlen dedi allahım şifa versin inş biranönce.

Merhaba arkadaşlar benim transferin 13.günü ohss oluştu.9 aylık hamile gibiyim.midem yırtılacak gibi.Nefes alamazsam suyu çekicekler.kan değerim 14.gün 503.Hamilelik sevincini doya doya yaşayamadım acı çekmekten.Uzun sürer dedi doktor yıkıldım.Nasıl dayanırım hiç bilmiyorum.Acı bazen ağlatıyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah şifa versin canım benim akciğerlerde bile toplandı çok su iç atarsin onu korkma

Mrb cnm bende ilk tup bebek tedavimde obss olmustum 24 tane yumurta toplandi zaten o gun biseyler oldugunu anladim herkesi evine gönderdiler ben 8 tane serum yedim transfer gunu geldiginde dr su toplamissin transferini erteleyelim gebelik olursa vucundaki su iki kati olacak dedi transferim ertelendi ama bir hafta on 9 aylikhamile gibiydim serumlar ilaclar yedim cok sukur atlatmistim

Şu anda gecenin 4'ü ve ben yine uyuyamıyorum.Çok su içersem geçer mi gerçekten ya? Senin ne kadar sürdü? Hastanede yatmışsındır sen tabi.
Cnm mrb cok su icersen geciyor birde agir yemek yeme corbayla beslen dostinex diye bi ilac vermisti dr bana inunda faydasini gordum insallah en kisa zamanda iyilesirsin RABBİM sifa versin

Şu anda gecenin 4'ü ve ben yine uyuyamıyorum.Çok su içersem geçer mi gerçekten ya? Senin ne kadar sürdü? Hastanede yatmışsındır sen tabi.
Evet yattım ama karnimdaki çok su ictigimden geçti akciğer için yattım ben tabi psikolojik sorunlarım oldu bu yüzden ama seninki korkulacak kadar diil

Arkadaslar hem ohss hemde gebelik. Hastanedeki 4. Günümedyum. Geceleri çekilmez hal alıyor bel ağrılarında uyuyamiyorum. Ne kadar süreceğini söylemiyor doktorlar. Her sabah kan aliyorlar ve sürekli serum yiyorum. İdrar çıkışın iyi lakin bu zamana dek 8 kilo aldı. Bu şekilde ohss gecermi ne yapmalıyım lütfen yardım ve dua bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…