Arkadaşlar bende de transferden sonra ohss başladı. Doktorum önceden tahmin etmişti ve destonix yarım tablet kullanmaya başladım. 1 hafta kadar çok şiddetli devam etti doğru dürüst uyuyamadım yemek yiyemedim hamile gibi şişlik oluştu sert gergin. Nefes almakta bile zorlandım. Bugün transferin 10. Günü. Yalnız 8. Günümden beri ciddi bi rahatlama hissediyorum şişlik yine var ama Ağrı, gerginlik,nefes darlığı hemen hemen hiç kalmadı. Ve malesef 4 gündür falan adet belirtilerim de başladı. İnternetten araştırdığım kadarıyla ohss şikayetleri artarsa bu gebeliğe işaretmiş ama bende tam tersi azaldı çok üzülüyorum. Artı birde adet öncesi rahimde hissedilen kasılmalar hep birlikte beni umutsuzluğa itmeye yetti. Bu durumları yaşayan var mı? Cevap verebilirseniz sevinirim daha test günüme 2 gün var ve Zaman durmuş gibi mi yandan da çok korkuyorum geçsin istemiyorum. İyilwştiğine üzülür mü insan? Ben üzüldüm resmen hamile değilmiyim diye. Allah isteyen herkese bu güzel kapıyı açsın hayırlısıyla inşallah