ınsallah hamılesındır dıyesım geldıTransfer sonrası oldu. Öncesinde iyiydim. Transferden 5. Gün oldu.
Amin canımınsallah hamılesındır dıyesım geldı
Benden de dün aldılar 3,5litre sıvı;( allahım o acıyı kimseye yaşatmasın o kadar bağırdım çığlık attım ki lokal anestezi yapılıp etkisini gösterene kadar dışardan eşim de annem de duymuş sesimi;( üstüne üstlük transferden 3 hafta sonra ortaya çıktı bende OHSS! Ve evet hamileyim hem de ikizlere. Sabaha kadar uyuyamadım ağrıdan Benimm gibi olanların yaşadıklarını ohss sıvı alımı sonrasında gebeliklerinin devam edip etmediğini merak ediyorum. Şayet şuan kasıklarım acaip ağrıyorya kaybedersem diye o kadar çom korkuyorum ki anlatamam
geçmiş olsun Allah şifa versin. nereden sıvı alındı sizden. benden akciğerden alındı. karından alınmadı. kendi atsın dedi. 4 haftadır yavaş yavaş gidiyor sıvı. bebiş benimle şükürler olsun. pazartesi kontrol var. durumunu merak ediyorum. korku çok. ..
neden canın yandı ki. akciğerden alırken uyuştu. evet hissettim. az acı oldu. Ama çok korktum. bir teyzenin de benden önce sıvı alındı o çok bağırdı. o nedenle daha da çok korktum.
protein ağırlıklı beslenin. et, mercimek yumurta, armuttunda faydası oldu bana
kac haftalık şuan bebisler...
sıkıntın neler.
ilk kez duydum boyle olan herkes inşallah bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz Rabbim yar ve yardımcınız olsun kendinizi kötü hissedince buraya yazın en azından destek oluruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?