Ohss oldum sıvı alınacak ama korkuyorum

Rabbim bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin mutlu olun ve bebek isteyenlere dua edin...

Geçmiş olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim

Bende aşilama sonrasi ohss oldum pazartesi hastaneye yatmiştim bugün çiktim benden sivi alinmadi hala çok şişlik var çarşamba günü test yapilacak gebelik olursa ohss artiyormuş ama ben iki gündür biraz daha iyiyim Inşallah hayirlisi olur siz hastaneye yatinca azalma oldumu ne kadar zamanda atlattiniz?

Tup bebek tedavimde bende ohss olmuştum ama benimki hafif ohss ymis. Sıvı felan almadilarda bi hafta 10 gün kadar zorluk cekmistim

hastanede 1-2 kilo azalma oldu. çıktıktan sonra başladı hergun 1-1,5 kilo düşmeye.gecen hafta halen sıvının olduğunu ama azaldığını söylüyor doktor. 8 haftalik oluk şükür. ilk ohss başlangıcı transferin 5. günüydü.

İnşallah saglicakla alırsın bebeğini kucağına bende şişlik hala var ama ağrıların geçti biraz daha iyiyim bu kadar çektim bari bebeğim olmuş olsa diyorum tabi nasip siz hastanede kaç gün kaldiniz?

İnşallah saglicakla alırsın bebeğini kucağına bende şişlik hala var ama ağrıların geçti biraz daha iyiyim bu kadar çektim bari bebeğim olmuş olsa diyorum tabi nasip siz hastanede kaç gün kaldiniz?

9 gün kaldım. il dışı olduğum ve karaciğer enzimlerim bozulduğu için fazla tuttular. karından su almadı. iyi de yapmış. kendi kendine attım suyu. akciğerden mecburen alındı. nefes alamıyordum.

pozitif se sıvı artar gibi inanışin olmasın. her bebek farklı her hamilelik farkli.

zor bir süreç Allah yardımcın olsun. inşallah bebeğin seninle ve sağlıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…