- 30 Ekim 2013
- 20.473
- 57.152
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında evlenmek istediğini yazının başında belirtmiş. hem de baya baya.Bu tür yazıların altında hep evliliğe özenme, ama evlenemediği için kötüleme ihtiyacı hissetme duygusu yattığına inanırım.. tabi bu benim bakışım :)
Aynen kalbim çarpmıyor birine, aşktan gözüm kararıp birçoğunun yaptığı gibi kör olup, bir sürü olmazı oldurmaya çalışmıyorum. Bütün kötü davranışları, hatta bilimum ayılıkları, aşk yüzünden sevimli gelmiyor. Neden çünkü aşık değilim. Aşık olup gözüm kararırsa ama çok çok kararırsa ben de herkesin yaptığı hatalara düşeceğim elbet.Teselli falan yok burada. Tamamen gerçekler.
Evlenemiyoruz; çünkü aşık olabileceğimiz adam çıkmadı daha karşımıza.
Evlenmeye değer bulabileceğimiz adamla tanışmadık henüz.
Aşık olmayınca da, aşık olanların gördüğü gibi pembe bakamıyoruz evlilik olayına.
Ben de evlilik ve çocuğu sorumluluk, yük, zorluk, hayatın kısıtlanması olarak gören biriyim.
Çamaşır, bulaşık, temizlik, pislik gibi kelimeler dönüyor kafamda.
Neden? Çünkü hayatımda aşk yok. Kalbim çarpmıyor.
Kimseyle uyumanın hayalini kurmuyorum.
Yani teselli değil de, aşksızlıktan doğan bir bakış açısı farkı bu.
Ama birini çok sevsem ve her şey süper gitse ben de evliliği bir yuva olarak, çocuğu da aşkın meyvesi olarak görebilirdim.
Henüz göremiyorum.
Herkesin evlenme meraklısı olduğunu mu zannediyorsunuz??
ben bu yazıyı sadece gülüp eğlenelim diye paylaştım artı kendim de evlilik meraklisi değilim neden herkesi evlilik meraklısı zannedeyim?
başında da belirttiğim gibi burda bir çok konu okudum neden evlenmiyorsun evlen artık diyenlerden sıkıldım tarzında, bu yüzden yazıyı gördüm paylaştım neden böyle bir kanıya vardınız?
Yok ben sizin için yazmadım onu, yanlış anlaşılma olmuş. Aslında içten içe evlenmek istediği halde kötülemiş diyenler için dedim öyle.
hmm kusura bakmayın o zaman yanlış anlamışım![]()
Yani eğlenceli bir yazıdan bile polemik olacak nerdeyse. Alıntı yapılan hatun zaten yazının başında da sonunda da evlenmek istediğini söylemiş bütün derdi neden evlenmediğini sürekli soran insanlar. Derdi ne evlenmek ne de evlenememek. Konu sahibinin derdi zaten bunlardan hiç biri sadece eğlenceli bir yazı paylaşmak.