Ay o feci bişeydir, benim de ısırasım geliyor, huyu da güzel kendi de maaşallah. :) Yalnız aşırı obur, aklına gelebilecek herşeyi yemek istiyor. :)
İsim hafızam çok zayıftır ama burcunu söyle bir daha hiç unutmam. :))) Böyle de tuhaf bir huyum var. :) Ya o siparişler bazen çok gecikir, benim tamamen umudumu kestiğim bir paket tam 3 ay sonra geldi mesela. :) Belli olmuyor bazen bir yerlere takılıp geç geliyor.
flamenca sen ozotik leri grdunmu aldın mı kullandın mıacaba nerden alabiliriz biraz tuzlu yaa
bu paletleri nereden temin edebilirim acaba hiç görmedim de :)
baştan üçüncü fotoda yeşil bi oje var tırnakta ve sanırım holo =D yoksa nubar reclaim mi?
hehehe =DD
bişey diyeceğim aklıma geldi, sen bir dönem sanırım çivit mavisi oje arıyordun, tam olarak hangi tonu kastettiğini anlamamış olabilirim ama orly royal navy aldım geçenlerde, onun rengi aşırı parlak ama koyu sayılabilecek bir mavi. belki zaten elinde vardır bilmiyorum ama, çivit mavisi diyerek kastettiğin şey o olabilir mi?? tavsiye ederim, çok güzel bir oje. minik minik turkuaz simler var içinde. ve oje neon =D
benim tırnaklarım oje sürdükçe soyuluyor sanki.. flamenca sende bu sorun oluyor mu? oluyorsa napıyorsun tırnaklarını korumak ve soyulmasını engellemek için?
Bende hiç soyulma olmuyor ama elimi bir yere çarparsam kırılabiliyor. Aylarca hiç kırılmamıştı geçen hafta kızımın bir oyuncağının pilini değiştirirken zorlayınca kırdım ama Allah'tan çok çabuk uzuyorlar. Ben haftada bir gün vazelin+taze limon suyu+saf zeytinyağı karışımı hazırlayıp elimi onunla bir güzel kaplayıp eldiven giyip öyle yatıyorum tabii oje olmuyor o gece tırnaklarımda. Bunun dışında yaptığim bir şey yok. Bir de bazen bir ampül E vitamini kırıyorum karışımın içine. Pamuklu eldivenler var bu iş için, kozmetikçilerde bulabilirsin. Ben ellerimi hazırladığım maske ile kapladıktan sonra önce ince naylon eldivenlerden giyiyorum artık, üzerine pamuklu eldiven giyiyorum ve öyle yatıyorum. Aynı işlemi arada ayaklarıma da yapıyorum.
Pamuklu eldivenler şu sıra Gratis'te indirimde 3.39 gibi bir fiyat...
Bu arada Golden Rose çakma flakey oje çıkartmış...Care+strong serisi 169 galiba...Berbat bir taklit olduğu kesin ama Erkul Kozmetik'i kendini aşma çabalarınan dolayı kutluyorum...
golden rose'un flakey serisi aslında var ama tr'de yok
golden rose scale effect. nfu oh gibi değiller ama inglot pullu ojelerine yakınlar oldukça.
169 bende var ama ben ona sim derdim, miss selene simleri gibi opal, yansımalı falan.. her rengin üzerinde ayrı bir güzel duruyor o da..
İnglot demeTam ki bu flakey olayını keşfettim baktım inglotta var, peşine düşeyim dedim ama meğer kalkmış...Benim yapacağım iş bu kadar olur işte...Neyse ki Nubar'ım var, 2 tane almadığıma pişman oldum...
Bu arada cherry'den sipariş ettiğim Nfu oh lar maalesef geri döndü kızlar, bana para iadesi yaptılar...Şimdi o ojeleri yeniden alıp İsviçre'ye arkadaşıma gönderteceğim ki gelirken bana getirsin...
Ama kabahat bende, gümrük genelgesi durumunu o sırada pek iplemediğimden oje aldığım şirketi uyarmadım...Diğer siparişler yok ac/dc adaptör yok boya kalemi diye yazılaraktan rahat rahat geliyor...
golden rose'un flakey serisi aslında var ama tr'de yok
golden rose scale effect. nfu oh gibi değiller ama inglot pullu ojelerine yakınlar oldukça.
169 bende var ama ben ona sim derdim, miss selene simleri gibi opal, yansımalı falan.. her rengin üzerinde ayrı bir güzel duruyor o da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?