ok acil!.....

eccemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2009
212
0
116
37
Ankara
kızlar en yakın arkadasım için soruyorum. annesinin babasını aldattıgından süpheleniyo. msn den erkeklere cam acıyomus,sürekli telefonla msjlasıyomus, bi kaç defa cocukları yakalamıs. kendinden küçük adamlarla konusuyomus. annesi en yakın arkadasıyla tatile cıktıgını söylemiş 2-3 ay önce. ama arkadasım o adamla bulustugunu düsünüyo. bu haftasonuda annannesigilin evi bos oraya gelmeyi düsünüyo o adamla heralde. sizce naapması lazım nolur yardım edin canına tak etmiş artık.

babasıyla paylaşsın bu durumu. yada annesini kameraya alsın. ve şantaj yapsın. ya bu adamı bırak yadababama açıkla ayrıl.

ne olmasını istiyorsa ona göre davransın. pc geçmişinden sohbet günlüğünden yazılanları kopyalasın.

Güzelim bu cok agir bir idda....emin olmadan sakin kimseye birsey söylemeyin...

Babasi nerde? Nasil tatile cikiyorki bu kadin arkadasi ile?

babasıyla paylasamaz annesini öldürür heralde,bunu hangi erkek kabullenebilirki? sohbet günlüklerini,msjlarını anında siliyomus bu sekilde ıspatlamaya imkan yok. sizce annannesinin evine gitmeli mi? ama gidersede bu durum yine devam edermi? iyice yüzsüzlüğe vurmus annesi. bişey söyleyince gülüp salak ya diyip arkasını dönüp gidiyomus.

sehir dısında küçük bi ilceye tasındılar. annannesi sehirde yasıyo ama simdi yazlıktalar. ev bos anlıcanız.

lütfen bi akıl verin ya benden baska kimseye konuyuda acamıyo. napcamızı sasırdık.

Ya ben anlayamadim?
Bu kadin nasil böyle özgürce pc basinda, tatilerde olabiliyorki?
Karisini öldürecek derecede olan bir adam bunu nasil fark etmiyor?CADIARZU

babası erken saatte yatıyomus. tatile gittiğinden babasının haberi yokmus,annemlere gitcez cocuklarla demiş. kadın tek basına gitmiş arkadasımla gitcem diye,arkadasımda jeton yeni düsüyo.

insanlık ölmüş yaaa. napcağımızı şaşırdık. bi yardım edin allah aşkına, okuyup çıkıosunuz.

insanlık ölmüş yaaa. napcağımızı şaşırdık. bi yardım edin allah aşkına, okuyup çıkıosunuz.

bu tür konular önemli konular güzelim insanlık ölmüş demek biraz ağır oluyor buradaki arakadaşlara özellikle derman olmayınca bu tip bir tavır takınırsan hiç olmaz bu konuda özür dilemelisin bence..

sorununa gelince ilk önce emin olmalı bundan sonra çözüm yoluna gitmeli şimdi kim ne dersin boş olur..

gerçekten çok ağır bir itham bu
hal ve hareket sonucu ne kadar gösterirse göstersin,babasına söylemek gibi bir hatada bulunmasın.olay tam bir faciaya dönüşür :S
eğer imkanınız varsa,ses kayıt cihazı ya da mini kamera tarzı bir aleti gidecekleri yere önceden yerleştirmeniz gibi gözüküyor.
şayet beklediğiniz sonuçla karşılaşırsanız da annesiyle açık açık konuşması
istediği tepkiyi göremediği takdirde,baba'dan önce güvendiğiniz başka bir aile büyüğüyle paylaşmanızı öneririm...

dedikleriniz hep maddiyata bakıyo bizse 5 kurussuzuz. diyelim takip edip ıspatladık sonra ne yapmalıyız?

durumu anneanne yada teysze varsa eger teyzeyle acilen paylaş annesınede bunu anladıgını ve gerekırse babasına söyleyebilecegini ima etsin söylemesin ama imalarda bulunsun msn şifresini kırıp listesindekılerı alabılır eger siz yapamazsanı yardın edebilirim bu konuda

O zaman takib etsin canım benim başka bir şekilde kesin kanıtlara ulaşabileceğinizi sanmıyorum..

Telefonuna baksın hiç mi elinden düşürmüyor telefonunu bu kadın..Uyuduğunda falan çaktırmadan alsın hayatım başka ne denir kii bu durumdaCADIARZU

ya zaten emin gibi bişey. hadi emin oldu önemli olan bundan sora napcagı? kimseyede söleyemio. 20 yasında bi kız napabilirki yani?

babası erken saatte yatıyomus. tatile gittiğinden babasının haberi yokmus,annemlere gitcez cocuklarla demiş. kadın tek basına gitmiş arkadasımla gitcem diye,arkadasımda jeton yeni düsüyo.

Kelimeler okadar karma karisikki anlamakta gucluk cekiyorum..:1closedeyes:

Bu kadin nasil cocuklari varken tek basina tatile cikiyor,kocasi hicmi eve gelmiyor...kadin tatilde cocuklar evde ??hani dememismiydi cocuklarla gidicez anneme diye!!!kelimeler birbiri ile cok celiskili anlamadim ben birsey!

Son düzenleme:
Casus adli bir program var, onu kursun pcye arkadasin. Ve kurdugu dosyayi bilgisayarda bulamayacagi bir yere saklasin. Ordan herseye ulasabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…