ok acil!.....

formattan sonra bile pcdeki bilgilerin bir kısmını kurtarabiliyorsun , o silinen belgeler kurtarılabilir

sadece yazışmalar pek işe yaramaz... görüntüde olduktan sonra annesini tehdit edin. ama bu tehdit eden "bir dost" olmalı.. eğer kızı olduğundan şüphelenirse herşeyi daha gizli yapmaya kalkışabilir ve işi zorlaşır...

ya zaten emin gibi bişey. hadi emin oldu önemli olan bundan sora napcagı? kimseyede söleyemio. 20 yasında bi kız napabilirki yani?

başka kardeşi yok mu bu arkdaşının?

bi kere babaya asla söylemesin. emin olsa bile söylemesin ne demek ya?! annesiyle kendisinin konuşması lazım veya anneannesine durumu aktarabilir, anneanne şüphelenmiş gibi kızıyla konuşabilir.. bence en mantıklısı bu.. anneanneni evindeki buluşma old mu bilmiyorum ama olmadıysa derhal anneanneyle bağlantıya geçip o gün o eve gitmesi sağlanmalı..

en kısa zamanda annenin aile büyüklerine danışın, anneanneye teyzeye vsvs. onlar kişileri daha iyi bildikleri için bizim bütün tavsiyelerimizden daha doğru kararlar verirler.
bence babaya söylenmesi olayı geri dönülmez bir noktaya taşır. arkadaşın işin bu kısmına hiç bulaşmasın aile büyüklerine bıraksın bu meseleyi. sonunda kendisi de boğulur bu entrika içinde.

banada takip etmek cok mantrikli geliyor önce suc üstü yapmalisiniz kanitladiktan sonrada babasi bu konuyu duymadan bosanmalarini saglamak en iyisi olur sonra ilerde cok daha kötü seyler olabilir baba duyduktan sonra

nette çeşitli casus yazlılmlar daha doğrusu programlar var.
ekrandan görüntü alıp kişinin bilmediği biryere kaydediyor.
programı da görmüyor.
kadınlar kulübünde var bu.
bi araştır arkadaşın pc ye kursun bakalım bir.
ama gerçekten bu ole-ay doğrumu ispatlamadan konuşursa arkadaşın kimse inanmaz.
kadında eğer gerçekten bunu yapıyorsa daha sissi olur.
ve istenmeyen şeyler bile olabilir.
ben artık olanlara şaşırıyorum.
arkadaşın dikkatli olsun.

offf çok zor bi durum..içim karardı..yani seni düşündükçe üzüldüm canım..daha 20 yaşındasın..normalde anneler kızları için kaygılanır yanlış bişey yapmasın diye..alah yardımcınız olsunn..

yok artık ya arkadaşım daha neler:1shok:,aile yapısı nasıl bilmiyoruzki bu davalar yüzünden ne cinayetler işlenio...
madem böyle bi durumu sezdi annesine desin bunları yapman yanlış die,direk gidip babasıyla paylaşması bence riskli,olayı akışına bıraksın ama mutlaka bu olayı sezdiğini annesiyle konuşsun..
allah akıl versin ve ıslah etsinfisfisfis

mantikli olani anneanesine de durumu anlatsin eger anneannesi kizina toz kondurmayan birisiyse delillerle anlatsin...arkdaslarin dedigi casus programlar olabilir ...veyahut annesinin o eve gidecegi zamanda anneannesini o eve yollasin veya beraber gitsinler
o kizin annesine olan duygularini cok merak ettim..kendisinin herseyin farkinda oldugunu annesine soylemismi?? kendis ide konusabilir cocuk degil 20 yasinda bir genc kiz tavrini acikca belli etsin ..
eger anneanne cok yasli ve uzuntuden durumu kaldiramayacak birisyse teyzesine de soyleyebilir..

Dikkatimi bir şey çekti.Arkadaşınızın annesi tatile gideceği zaman çocuklarla gidiyorum demiş eşine...
eeeeee çocuklarda mı gitmiş?
Gitmedilerse nerdeydiler??
Çelişkili mi nekafamçokkarıştı

pcye keylogger yerleştirin ve ekran kayıtlarını tutun önce annesi ile konuşun babasına demeden. ama devam ederse deyince aldatılmak affedilmemesi lazım ALLAH HEPİMİZİ KORUSUN

canım annesiyle konuşamıyosa eğer ananesiyle yada teyzesiyle falan konuşsun. onlar annesini konuşturabilirler belki

bence annesini gizlice takip etsin ve kameyara yada telefona kaydetsin.eğer gerçekten böyle birşey varsa önce annesiyle konuşsun,eğer annesi anlamazsa annaannesine,teyzesine falan anlatsın,hepsi bir çözüm yolu bulur ama önce mutlaka emin olmalı ve bunun için çaktırmadan takip şart.

buna benzer bır durum benmıde basıma geldı bence annesıyle konuuşun bu durumu çözulur kapılıp gıtmıs bır hevese bırının durdurması lazım konussun annesı zaten devam etmez bence enazından pişmanlık duyar gercı devam edermı bılemssın ama her babab anlayıslı olmayabılır ona anlatma bence once anesıyle konussun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…