ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

bahanesini iyi bulmuş bence,ya ne kadar için acısa da bence de artık susmalısın geri çekilmelisin bakalım seven erkek o zaman neler yapıyor nasıl davranıyor??

bu konuda sızın yapıcagnız bısı yokkkı..
aradan cekılın bı sure sorunların olayların gıdısatını ızleyınız..
ıkı aliede bukadar onemsemıslerkı mudahale etmısler..
bırakında onlar halletsın..

ohoooo o kızın kanına girmiş evlenmice halde birlikte olmus bırakmıss
sende hala yakasını bırakmıyor diosun ya sanada aynısını yaparsa nasıl güveniyosun sen yaa
harbiden arkadasların dedin gecmişinde her haltı yapmıs erkekten hayır gelmess bence bosuna üzülmee kurtulmaya bakk

iştahım da kesildi üzüntüden hiçbişey yiyemiorum sürekli midem bulanıyor. regl oldum demiştim ya onun sancısını da çekiyorum şimdi iki büklüm . çok kötüyüm..

evlilik ciddi yatıp kalkmak değil mi ya, o kıza da yazık, ailesine anlatmak zorunda kalacak kadar ortada kalmış demek ki, e sizinle de cinsel anlamda birlikte olduysa bu çocuk şimdi hanginizle evlensin????

ben böyle erkeğe güvenmem senide yarı yolda bırakmayacağı ne malun
kızın kendi suçu akıllı olsaydı,

erkek arkadaşınada üzülme o hak etmiş

kızlık zarı halen önem taşıyor memlekette,

sen kendi yoluna git ne hallerii varsa çözsünler
CADIARZU

ona bişey olursa.....

ona bişi olursa o günahının bedelini öder, kız evlenmeden dul kalır, kızın ailesinin cezasını kanun verir...
seviyosun anladım da bu dönülmez yol değil, 5 çocuğunla boşanmıyosun.
ilişkisi o kadar ileri gidene kadar, kızla yatıp kalkana kadar aklı nerdeymiş de farketmemiş kızın karakterini? nasıl emin oluyosun ki sadece kızın suçlu olduğundan. bi de kızın nasıl bi ailesi varsa anlamadım gitti...
sen kaç, kendini kurtar o bermuda üçgeninin ortasından!

yalanlar üstüne kurulmuş bir ilişkinin içerisindesin ve gitgide dibe vuruyorsun.. dikkat et senin kızlığını bozmasın..

arkadaşım erkek arakadaşın bir kızın hayatını mahvettiyse bırak temzilesin
yazık değil mi o kızada nasıl bir durumdadır kim bilir
tamam kız isteyerek yapmış ama erkek arkadaşında isteyerek yapmış
birşeyleri yaparken her iki tarafda herşeyi düşünmekiydi
aradan çekilmelisin arkadaşım bence

Güzelim, erkek arkadaşına şöyle söyle "tehdit ediliyorsan git savcılığa suç duyurusunda bulun" de. Bakalım ne diyecek.
Daha önceki mesajımda da sormuştum, sizin resimleriniz kızda ne arıyor diye. O resimler kızın eline nasıl geçmiş ki arkadaşının ailesine göstermiş.
Bence biraz oyun var işin içinde gibime geliyor.

nasıl çekileyim aradan ya kaç sene oldu ilişkileri biteli. evlenmek istemiyor dağ başı mı burası sevmediği biriyle evlendiriyorlar.kızın durumunda olsam benden nefret eden biriyle neden evlenmek isteyeyim.erkek arkadaşım ondan ve ailesinden nefret ediyor. kızlık hayat memat meselesi mi .ölüme kadar gidecek kadar ağır bi mesele mi.bence deil olmamalııı.. lütfen bu kadar dar düşünmeyin . çok zor durumdayım. sevmesem kendimi neden üzeyim. basit bir sevgi deil bu ben bu ilişki yoluna girsin die çok çok yıprandım çok zorlandım şimdi de bu çıktı .. offf ...((

bu konuda bir yorum yazmıyorum diyeceğim şu ki;
"beraber olduğunuz insanlara dikkat edin arkadaşlar"
annenim lafı
"yaptığınız tek hata en az 5 yıl en fazla, son nefesinizi verene kadar yakanızı bırakmayabilir"
ne kadar büyük kadınmış annem ya
seninki bu kızla evlenirse yaptığı hatadan , son nefesine kadar kurutlabilecekmi "
hayır!!! kızı bırak ailesini yok etmesi lazım önce

canım sana cevap verecektim gelen msjları okumaktan ve üzülmekten arada kaynadı özür dilerim. o bana erkek arkadaşımla çekilmiş fotolarını yolladı benden de istedi ben de birtane beraber dışarıda bir mekanda çekildiğimiz bir fotomuzu yolladım fakat o fotoda ne içki içiyorduk ne barda olduğumuz belliydi.sanki canlı müzik çalan sıradan bir yer gibi duruyordu ki sahne felan hiçbirşey gözükmüyor arka planda sadece bir iki ayakta duran insan var. babası bu konularda (içki,gece eglencesi vs.) oldukça tutucu biri olduğundan bunları babasına anlatmış o şerefsiz kız . ve erkek arkadaşımın babası aşırı sinirlenmiş.tabi resimde felan da beni görmüş ögrenmiş oldu böylelikle.kendisi de böyle gece gezmelerini seven alkolü agzına alan biri deil ama 1-2 kere gitmişliğimiz var sadece hepsi bu. o da ben çok istedim die beni kırmadığından gitmiştik.bir daha da gitmedik çünkü bu konudaki düşüncelerini bana anlatmıştı.şimdi ailesi kimbilir benim hakkımda neler düşünüyorlar. beni geçtim kendi öz babası oğlunu zerre kadar savunmuyor oğluna kredi kartlarının borcunu ödetecek kadar şerefsiz bir baba. erkek arkadaşım onun yüzünden ne zorluklar çekti bir bilseniz...

Erkek arkadaşın gerçekten adam olsa ilişkinize sahip çıkmayı bilirdi..
Ama nedense hemen üste çıkma yöntemini seçmiş..
Kıza şerefsiz filan diye yükleniyorsun da bakalım sevgilin ne kadar masum ?
Sevgi aşk güzeldir de,gözleri karartmaya başladıkça sadece sana zarar verir..
Bu ilişkide artık bence huzur bulamazsın..
Babası içki içen geline karşı da,diğerini nasıl savunuyor ?
Çok saçma..
Hayat da bu saçmalıklarla uğraşılmayacak kadar kısa,hakkeden için çaba sarfedilir...

Bencede sizce..

bana sizden ayrilmak icin basit bir senaryo gibi geldi nedense
ayni sekilde bende terkedildim zamaninda
neymis beyimiz sarhosmusta benden önceki kizla beraber olmusta
sonracigimaa ailesi pesine düsmüste,kizla evlenmek zorundaymista
miŞ miŞ miŞ miŞ oglu miŞ
babasi ,bu yaptiklarini kizin ailesinden duyunca evlatliktan reddetmiste
sonra habersiz ve zamansiz postayi yedim kicima :mymeka:
neyseki cok biseyler yasamamistik ve iyikide bitmis kaydirigubbakcemile

eger ki sevgilin seni sevseydi ve deger verseydi bu olaylari bir sekilde ört bas eder,senin üzülmene izin vermezdi

Bune simdi bence bir dumen var bu olayda istemiyosa evlenmez canim yani gitsin sikayet etsin cabalasin bence inanma erkek arkadasina ayril derim bundan gumburtuye gidersin arada

bence aradaki tek sorun sizsiniz.siz aradan cekilirseniz erkek arkadasinizda kafasini toparlar.
ayrica o kiza ve erkek arkadasinizin babasina serefsiz diyecek kadarda saygisizsiniz.
erkek arkadasinizi seviyorsunuz ama babasina daha tanismadan hakaret edecek hakkida kendinde buluyorsun.bence sendende o aileye gelin olmaz.

Tüm yorumları okumadım canım ama sanki erkek arkadaşınız sütten çıkmış ak kaşıkta sadece suçlu o kız ve sevgilinizin ailesi yani hırsızın hiç mi suçu yok birazda suçu sevgilinizde arasanız. Siz bu sevgiye emek verdiniz ama o kızında geçmişte ne fedakarlıklar yaptığını bilemezsiniz. Unutmayınki ilişkiler tek kişilik yaşanmıyor. Sevgiliniz zamanında bir hata yaptıysa bedelinide ödeyecek elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…