ok byk bir sorunum var. Ne yapacam? ok ktym :(((

yaa cnm ben gerçekten cok sinirleniyorum böyle şeler duyuncalmaz:

o kendini sana nasıl tanıttı?? bi defa yanlış tanınacak biri varsa(dogru yada yanlış toplumsal ahlaki bir kural olarak) önceki sevgilisiyle beraber olmuşlar.kız bekareti dahil herşeyini vermiş ona.ve eger bu bir sucsa o kız kadar sevgilinde suçlu!!
şimdi kalkıp boş şeylerle bahanelerle gelip senden uzaklaşmaya çalışıyor.

azcık gururun varsa çıkar onu hayatından!
hayatta sadece ölüme çare yok.Allah irade vermiş akıl vermiş
aşktan meşkten ölmezsin
Ailenin gururunu düşün kendini düşünmyosan.olaylar büyümeden bitir

bundan sonra benim hayatım felan kalmadı ben bittim ikiniz yüzünden hayatım mahvoldu diyo o kızlka beni aynı kefeye koyuyo. nasıl koyar ? ben hep onun iyiliği için ugraştım. bilseydim bu lafları koz oarak kullanacaklarını agzımdan çıkarmıydı. düşünün kızlar sevgiliniz yanınızda uyuyo ve siz o kızla konuşuyorsunuz o kız benle bunları şunları yaşadı diyor.nasıl bi ruh halinde olursunuz. benim aklım başımdan gitmişti.ilişkimizi o kıza karşı güçlü göstermek için ben de biz bu kadardır beraberiz şunları yaptık şuraya gittik diye anlattım.anlatmaz olaydım. aptallık yaptım. erkek arkadaşım da buna kızdığı için benle görüşmek istemiyor. çünkü beni ilişkimizi ailesi öğrendi babası evlatlıktan reddetti. bilseydim söylermydim stresten yemin ederim az önce regl oldum ((((((

at gitsin att gitsinnn şerefsizse at gitseeeeiinnn :ecrin_bebek:

hiç boşuna kendini suçlama.
senin kadar sahip çıkan biri yok bu ilişkiye.
hayatta ne acılar var kardeşim.geç bunlara kafa yorma.otur iki rekat namazını kıl allahtan huzur dile.

Peki senin erkek arkadaşınla çektirdiğin resmi karşıdaki kız nasıl ele geçiriyor da babasına gösteriyor bunu anlamadım ben.
Pis kokular geliyor.

Sıkıntılı bir durum. Erkek arkadaşınızla ilişkiniz nasıldır hangi boyuttadır ve samimiyeti nedir bilemem ancak uzaktan şöyle bir baktığımda sana sadece uzaktan seyret ve neler olacağını bekle gör demek geliyor arkadaşım.

ailesi senin yüzünden çocugu reddetmiş veeee sevgilin çıkıp seni savunmuyo
ama sen burda seviyorum napcam diyosun
napcanı dedik bebem :hulya:

kızı acaba ne demişte kandırmıs erkek arkadaşında sütten çıkmıs ak kaşık değil canım o haltı yediyse evlenmesinide bilecek bana göre sana ne yalanlar anlatıyo ve sende inanıyosun.salla gitsin öyle erkeği senin sonunda öyle olur kurtulmaya bak sen

bence erkek arkadasınız gözüktüğü kadar masum değil
ben olsam ahlar üzerinde kurulmuş bi evlilik yapmak istemezdim

msjların tamamını okumamaştım da
bişey dikkatimi çekti
bence erkek arkadaşınız hayatını yaşayıp iş ciddiye bindiğinde sıvışmanın derdinde..
eh bu kdr sorumluluğu herkes kaldıramaz..

sen niye kendini yiyip bitiriyosun ki erkek arkadasinin halletmesi gereken bir mesele bu..
uzulerek soyluyorum ama sen bu oyunda seyircisin arkadasim..

bana göre eski kıs arkadaşı ve ailesi çok haklı kısla ilişkiye girecek ve sonra kaçacak kendini onun yerine koy sende diyosun ya o kıslığının peşine düşmüş diye o haltı tek yememiş kıs senin sevgilinle yemiş ve sen hala seviyosun seni tebrik ediyorum iyi cesaretlisin ben olsam o an bitiririm.arada olan sana olur canım sen kurtul en kısa zamanda arada sende yanarsın bak

hayır galiba şurası yanlış anlaşıldı o kızla gerçekten evlenecekmiş. bunu arkadaşlarına anlatırken msn yazışmalarından yakaladım. ama kızın yanlış hareketleri yüzünden aradaki sevgi tükenmiş.arada sevgi varken yaşanmış bitakım şeyler (cinsellik anlamında) şimdi msjlaşıyoruz ben ölmeyi bekliyorum diyo.tehdit ediyolar. öldürecekler diyo ne yapıcam bensenağlama

canım senin yapman gereken sey aradan cekilmek yoksa olan sana olur dünyada neler oluyo arayı senin bozduğunu söyler kıs yanarsın ozaman herzaman olan üçüncü sahsa olur sevgiline bişe olmaz senin başın yanar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…