ok derdim var ok...

bursaakrep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
48
0
86
38
Bursa
kızlar mrb bende içimdekini yazayım bari bi teselli veren olur bakın ben 5 senedir biriyle birlikteyim geçen sene aralık ayında sözlendik nerdeyse bi sene olcak nişan lafı yapılmadı bide üstüne sözlüm okuyo daha skere gidecek ben önce askerliğini yapmasını istedim ondan sonra istediğin kadar okursun dedim ama ailesi oku diye tutturdu buda özelliklede dedesi istio diye okudu 2 yıllık bitirmişti zaten 4 e tammalıyo şimi hala ben ona okucam dediği zaman pişman olcaksın dedim noldu bi sene sınıfta kaldı bırak git askere dedim yok dinlemedi sonra tekrar devam etti ve tek dersten kaldı geçecek askere gidecek diye düşünürken o sınav sonuçlarını gördüğümde bütün dünyam yıkıldı resmen ve 3 senemiz çöpe gitti yine devam ediyo tek dersi verip askere gidecek inş. kısa dönme yapacak bu sefer ben istiorum çünkü imi okulu bıraksa bile daha geç gelecek böle en azından yanımda ama çok üzülüorum çok nişan da bakalım ne zaman konuşulacak biz kendimizce tarih belirledik ama aileler de bi konuşsa ii olur artık yoksa ben çıldırcam delikafadulden

bu çocuk daha okulunu bitrmemiş işi gücü yok askerliğini yapmamış sen neye güvenip bunla sözlenmeye kalkıştınki canım yaa

bursa akrepcim senin bu durumlarına çok üzülen ve yakından bilen benim inanki senin kadar üzülüyorum hep aileler neden cocuklarının hayatalarını kendi isteklrine göre yönlendirmeye çalışırlar.işi var missa cım sadece okul bitmesi gerekiyor şuan 2 yıldır bir yerde pazarlama görevinde çalışıyor ama işteee aksilikler canım arkadaşımın peşini birakmadı

çok acele ettiğinizi düşünüyorum. ilk önce okulunu bitirsin askerliğini yapsın,bir de iş bulsun ondan sonra

nişan düğün düşünün bence.

ya canım sen sözleneceginde ve 5 senelik geçmişinizde sevgilinin okulunu askerligini biliyordun........
şimdi neden sorun ediyorsun.......
okulunu bitirecek tabiki askere gitcek.........
daha sen beklerken cok sorunlarda cıkıcak......işti yok evlilikti..........
tamam sözlenmişin iyi hoş ama birazda gelecegi düşünerek adım atmak lazım ki sorunlar çıkmasın yada......
çıkan sorunlar çözülsün........
sen zaten baştan herşeye evet demişin........

işi var çalışıo 3 senedir acele diosunuzda kızlar 24 üme giriorum bu ay sonuda planladığımız gibi gitmediği için uzadı aslında bazen pişmanım

siz sözlenirken bu ihtimaller göz önünde değildi ki okul hemen bitecek gözü ile bakıldı sonra 5 ay askerlik ve düğün olacaktı ama olmadı senin moralini bozan da nişan konusu bence:çok üzgünüm:

CANIM SENıNLE AYNI ŞEYı YAŞIYORUM... ve bu durum çok rahatsız ediyordu beni, ve erkek arkadaşımla 1 yıl ayrı kaldık ama şimdi tekrar başladık tek dersten oda uzattı okulunu 1 yıl sonra askere gidecek ama onsuz 1 yılımı düşündükçe evlenmek için 2 yıl daha beklemek hiç umrumda olmuyor.........

seninle özel olarakta görüşmek isterim............
öptm çok sonsuz mutluklar diliyorum...........

evet hepsini biliodum ama bu kadar uzucanı bilmiodum biz oıkul bittikten sonra ös zyapacaktık askere gitmedne nişan gelince de düğün ama ailesi devam diye tutturunca aksadı herşey söz yaptık bitecek die planşladık askere gitmeden nişan sonra düğün olur die söz yaptık am yine olmadı neler yaşadığımı bilemezsiniz ben, en çok bunaltan atraftan gelen sözler oldu ki kimseye kulak asmayan biriyken bu hale geldim

teşekkür edrim cnm beni en ii sen anlarsın o zaman insna çok bunalıo herşey yoluna girio derken tepetaklak oluo çok sıradan bi sorun gibi gözüküo ama hiç de öle değil bunu sende bilirsin

ben hiçkimsenin hayatına bu kadar müdahaleyi doğru bulmuyorum...
böyle devam ederseniz daha çok derdiniz olur...çünkü önce ben demek insanın yapısında var...siz kendinizi paralamışsınız o bildiğini okumuş...doğru olanı yapmış...bence bu huyunuzdan vaz geçin...böyle risklere de girmeyin...kimse size senin yüzünden deme hakkına sahip olmasın...

peki işi varsa sorun biri kaltı.......ama 24mi giriyorum derken..........evde kalcam evlenimeyecem korkusuda var sanırım.......
canım yine ben erken diyorum........5 sene bekledınız iyi guzel daha nıce yıllarınız olsun ama canım keşke asker dönüşünüde bekleseydın.........
o zamanda kadar daha herşey rayına oturmuş olurdu.........
ayrıca sözlün önce askere gidicem desin ailesine ........
bir şekilde bu iştedigini açık net söylesin......

dedesi okumasını istiyorda mürüvedini görmeyi niye geçiktiriyormuş..........

teşekkür edrim cnm beni en ii sen anlarsın o zaman insna çok bunalıo herşey yoluna girio derken tepetaklak oluo çok sıradan bi sorun gibi gözüküo ama hiç de öle değil bunu sende bilirsin

canım çoook seviyorsan eğer sabret ve emin ol herşey çok güzel olacak....
ilişkini bitirdiğin zaman karşına çıkacak olanlar sevgilinden daha iyi değil o uzun zamandır tanıdığın biri... çok gençsin zaten şuan iilişkinizin tadını çıkarttın gezin eğlenin kopamıyorsanız birbirinizden birgün evleneceksiniz nasılsa............
GERÇEKTEN ONUNLA ÇOK MUTLUYSAN BIRAKMA İLİŞKİNİ....SIKI SIKI SARIL ONA.....

tamam güzel planlar yapılmış..........hayırlıda olsun........dedıgım gıbı.....bu kararlar net olmalıydı......
ve ailesine böyle böyle konuşmuştuk den .........
sözlünüz.........ailesini kırmak istemiyebilir ama kırmayım derkende verilmiş sözleride ertelemesi hoş degil........
ailesiyle konuşsun.........
ben askere gitcem gelince okulu bitirecem desin...........
kesin ve net oldugunu söylesin........
yine dedigim gibi...........ailenin her dediginie tamam derse daha çok sorunlar yaşarsınız......
baştan tepkinizi kon olanınızı söyleyin aileye........

işi var çalışıo 3 senedir acele diosunuzda kızlar 24 üme giriorum bu ay sonuda planladığımız gibi gitmediği için uzadı aslında bazen pişmanım

o zaman niye okumasını istiyorsun kısa dönem askerlik yapsın diye mi

o okulunu bitirene kadar askerlik tek tip olacakkafamçokkarıştı

kendi kafanıza göre pllanlar yapmışsınız , sanki "ha deyince herşey olacak" gibi

sabredeceksiniz

ha söz ha nişan aynı şey... aynı şey değilse idi arası 1 yıl uzar mı bu işindelikafadulden

sizin evlenmeniz için daha en erken 2 yıl var şekerimşakkıdı

istemeye geldklerinde babana ne iş yapıorm dedi işi gücü yok okul bitmemiş hangi yüzle ailenin karşısına çıktı..bunların olacağı belli bişeydi zaten madem böyle bi işe niyetlediniz çıldırmadan sonunu getirirsiniz umarım..

evde kalma korkusu mu alkaası yok sevdiğim insanla bi an önce evlenmek bi hayat birleştirmek istiorum derdim bu evde kalmak değil bu yüzden de zaman harcamak istemiorum boşa geçen zamana üzülüorum sadece

onunlşa çok mutluyum tabi ki eğer sevgimden ve onun sevgisinden birazcık şüphem olsa bitirirdim herşeyi ikimizde birbirimiz için çok şey yaptık çok şeylere katlandık emek çok yani en basiti ailesi ve o evini barkını bırakıp benim yaşadığım şehire taşınıp yeni bi düzen kurdu

oda yaptığı hatanın farkında artık kendi bildiğimizi yapıoruz ama iş işten geçtikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…