- Konu Sahibi bursaakrep
-
ya canım sen sözleneceginde ve 5 senelik geçmişinizde sevgilinin okulunu askerligini biliyordun........
şimdi neden sorun ediyorsun.......
okulunu bitirecek tabiki askere gitcek.........
daha sen beklerken cok sorunlarda cıkıcak......işti yok evlilikti..........
tamam sözlenmişin iyi hoş ama birazda gelecegi düşünerek adım atmak lazım ki sorunlar çıkmasın yada......
çıkan sorunlar çözülsün........
sen zaten baştan herşeye evet demişin........
CANIM SENİNLE AYNI ŞEYİ YAŞIYORUM... ve bu durum çok rahatsız ediyordu beni, ve erkek arkadaşımla 1 yıl ayrı kaldık ama şimdi tekrar başladık tek dersten oda uzattı okulunu 1 yıl sonra askere gidecek ama onsuz 1 yılımı düşündükçe evlenmek için 2 yıl daha beklemek hiç umrumda olmuyor.........
seninle özel olarakta görüşmek isterim............
öptm çok sonsuz mutluklar diliyorum...........
teşekkür edrim cnm beni en ii sen anlarsın o zaman insna çok bunalıo herşey yoluna girio derken tepetaklak oluo çok sıradan bi sorun gibi gözüküo ama hiç de öle değil bunu sende bilirsin
evet hepsini biliodum ama bu kadar uzucanı bilmiodum biz oıkul bittikten sonra ös zyapacaktık askere gitmedne nişan gelince de düğün ama ailesi devam diye tutturunca aksadı herşey söz yaptık bitecek die planşladık askere gitmeden nişan sonra düğün olur die söz yaptık am yine olmadı neler yaşadığımı bilemezsiniz ben, en çok bunaltan atraftan gelen sözler oldu ki kimseye kulak asmayan biriyken bu hale geldim
işi var çalışıo 3 senedir acele diosunuzda kızlar 24 üme giriorum bu ay sonuda planladığımız gibi gitmediği için uzadı aslında bazen pişmanım
peki işi varsa sorun biri kaltı.......ama 24mi giriyorum derken..........evde kalcam evlenimeyecem korkusuda var sanırım.......
canım yine ben erken diyorum........5 sene bekledınız iyi guzel daha nıce yıllarınız olsun ama canım keşke asker dönüşünüde bekleseydın.........
o zamanda kadar daha herşey rayına oturmuş olurdu.........
ayrıca sözlün önce askere gidicem desin ailesine ........
bir şekilde bu iştedigini açık net söylesin......
dedesi okumasını istiyorda mürüvedini görmeyi niye geçiktiriyormuş..........
canım çoook seviyorsan eğer sabret ve emin ol herşey çok güzel olacak....
ilişkini bitirdiğin zaman karşına çıkacak olanlar sevgilinden daha iyi değil o uzun zamandır tanıdığın biri... çok gençsin zaten şuan iilişkinizin tadını çıkarttın gezin eğlenin kopamıyorsanız birbirinizden birgün evleneceksiniz nasılsa............
GERÇEKTEN ONUNLA ÇOK MUTLUYSAN BIRAKMA İLİŞKİNİ....SIKI SIKI SARIL ONA.....
oda yaptığı hatanın farkında artık kendi bildiğimizi yapıoruz ama iş işten geçtikten sonratamam güzel planlar yapılmış..........hayırlıda olsun........dedıgım gıbı.....bu kararlar net olmalıydı......
ve ailesine böyle böyle konuşmuştuk den .........
sözlünüz.........ailesini kırmak istemiyebilir ama kırmayım derkende verilmiş sözleride ertelemesi hoş degil........
ailesiyle konuşsun.........
ben askere gitcem gelince okulu bitirecem desin...........
kesin ve net oldugunu söylesin........
yine dedigim gibi...........ailenin her dediginie tamam derse daha çok sorunlar yaşarsınız......
baştan tepkinizi kon olanınızı söyleyin aileye........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?