:bbo:ayy vallahi bende sinir oldum bu kadına ya! ya bu şimdiden böyledee sonra nasıl olacak.uzaktasın falan ama bu kadar düşüncesiz bir kadın seni ömür boyu rahat ettirmez.eşin de inşallah hep böyle sana arka çıkar da sen de rahat edersin.yoksa bu kadınla ömür geçmez ya!sevinim hallolduguna ama sinir etti bu kadın beni!şuursuz nolacak!!!kötükedihüso
çekeceğin var kızım kendini sakın ezdirme...
neyse rahatladım biraz laf söyleyince...
herşeye rağmen MUTLULUKLAR CANIM!:1hug:
canım üzülme her şey gibi bu da geçer.ama iyi düşün.ailen neden bize göre değil diyo?merak ettim?mutlaka bi bilidkleri vardır.daha başındayken iyi düşün canım.sen sevgi gözüyle bakarsın bazı şeyleri görmezsin.ailen daha farklı bakar onları ikna ederken sende iyi düşün.inşallah hakkında hayırlısı olsun canım.:Saruboceq:
Tam kaynananda degil suç, asil buyuk suçlu es olarak seçtigin adamda diyecektim ki son sayfada olanlari okudum. sevindim.
Yapilmasi gereken buydu, her ne kadar son çare olarak otele gitmek vardi sizin için ama bu sekilde olmasi çok sevindirici.
Daima ayakta dur, ve asla kendinden odun verme.
Esinede dikkat et...
çoook ayıp yaaa. yeni evli insanın evinde olunurmu ilk gece hemde.
gelin kaynananın evine yerleşse bile. ogün evde kimse olmaz başka yere yatıya giderler. ne ayıp
hani gözünü korkutmak gibi olmasın ama çekeceğin var o kaynanayla senin..
kolayı var bebişim yıpratma kendini.. eşinle konuş sakin sakin. deki tamam buyursunlar gelsinlerde utanırım de.. uygun değil de biz onlara kalacak yer ayarlayalım de. gerekirse senin akrabaların varsa onlar misafir etsinler. bi pansiyon gibi bi yer vs.. yada çok istedilerse sizde kalmak siz o geceyi bi otelde geçirin.. hoş yeni evde senden başkalarının olması iğrenç bir duygudur..
bizimkililerde başka şehirdeydi valla rahatsız ederiz diye telefon bile etmedilerr..
çok da aynı evde kalmaya mecbur kalırsanız söylersin onlar misafirken seninle bi yakınlaşmam olamaz utanırım dersin. nasıl bakcam yüzlerine dersin.. sabahın köründe kalkıp kahvalti hazırlayamam dersin.
en mantıklısı zorunlu kalma durumunda sizin geceyi bi otelde geçirmeniz...
hah soyle cnm.. valla gelinlerimiz de azcık kararlı dursun yahuu.nie hep düşünceli olan terleyen kız tarafı oluo.gelin alan onlar onlar terlersin biraz
benden tavsiye ne istiyosanız soyleyin ya da ailenizi araya koyun.tam nazlanacağiniz sıra.eğer nazlanmanıza bu zmnda bile izin vermiyorlarsa hiç evlenmeyi düşünmeyin.buarada maddi olarak abartın demiom.gonlunuzden geçenleri yapın.eşyanızı gelinliğinizi sizin zevkinize gore secin gibi.azcık resti çekin bakalım ne kadar değerlisiniz
valla cnm kaynanan şimdilik düğün arifesi eşinin canını sıkmamak için(karşisina almamak için) alttan almiş olabilir ama ilerde eşini kendi tarafına çekmek için elinden geleni yapar.
cnm valla kaynanan da cok fena potansiyel goruyorum.
nikah oldu diywe herşey bitti sayılmaz canım yol yakında sayılmaz ama biraz daha düşün derim ben balık baştan kokmamış resmen çürümüş düğünden sonra sizi oraya götüremezse mutlaka kendisi gelip kalır çok yıpranırsın çok bin kere düşün bu konuyu kabahat çok kez olabilir ama hata 1 kez hatanın eşiğindesin seni şimdi bile korumayan insandan ne bekliyorsun bilitorum içini kararttım ama gerçek bu maalesef herşeyin gönlünce olsun kib
Valla evinizin nerede olduğunu anlamadım.Eğer ki eviniz sizin ailenizin olduğu şehirdese ailenin onları 1 2 gün karşılaması gerekir canım şahsi fikrim..
arkadaşım durumun zor.bende istanbuldan adanalı bi aileye gelin geldim.bu gördüklerin damat tarafının acaiplikleri değil malesef.ADETLERı.yani bunlar onlar için sıradan normal şeyler.burda erkek çocuklar ailenin komutasındadır.gelinin adı bile geçmez.oturcakları yere bile aile (yani kaynana) karar verir..takılara gelince yine aynı durum adettir.aileye kalır.ama sebepleri de vardır.mesela erkek çocuk evlensede büyük ailenin uydusu gibidir evi ayrı olsada mutfak genel gider sıkıntısı olmaz hatta beraber yenilip içilir yatmadan yatmaya evlerine giderler.para genelde (herzaman değil) ortak kesede toplanır.oradan karşılanır.hediyeleri altınları aileler aldıkları gibi hediye götürürkende giderini aile karşılar yeni evliler henüz rüştünü ispatlamadığı için özel davetiye bile çoğu zaman gelmez.ayrıca kendi adına istanbuldayım diye çok sevinme ilerde emin ol kendi yanlarına almak için deveye hendek bile atlatıcaklardır.ayrıca seninde bahsettiğin gibi kız kendi istediği için size yüklenirler.başta aileler tanışıp görüşseydi bu kadar ötemezlerdi.şimdi seni ve aileni ezmeye çalışacaklar.bu söylediklerimi lütfen es geçme lütfen.sesini çıkarma demicem.mümkün olduğu kadar dişini göster.ve eşinle şartları ya baban yada aileden bi büyük ciddi olarak konuşup sınırlarınızı koymadan bu düğün olmayacak desin..tabi sen halinden memnunsan bişey diyemem.mutluluklar dilerim şimdiden
ben burda sinirlendim...bunlar hep bçyle tatlım erkek ailelerin çoğu düğün öncesi bu tür tatsızlıklar yapıyor..bence dişlerini önce eşine göster sonra da kayınvalidene...ha bu arada eşine o ilk geceni ballandıra ballandıra anlatta kendi istemesin ailesini...o sizin en özel gününüz yalnız olmanız lazım...
yedi gelinin hepsi yaka silkiyosa kadın tam bir cazgırr.Kocan annesini biliyodur aslında,usturuplu şekilde onuda üzmeden,(üzüyosada farketmez)artık bir ağırlığını koysun canım.
Bence burada kocanın nasıl davranacağı çok önemli,ileriki günler için sana fikir verebilir.Eğer kocan anasına bişey diyemiyorsa yandın canım.Seni bu forumlarda başka konular açmış olarak görürüz.Yok eğer kocanı arkana alırsan bence kana kan dişe diş.