hepsi diyerek genelleme yapmayalım lütfen zira ben eşimin ailesinden hiç kötü bir şey görmedimErkek anneleri hep böyle anlayışsız
Eşinizde söz geçiremiyor annesine
Oda ohhh dediğim dedik diye tuturmuş
Neden hep kız ailesi anlayışlı oluyorda
Erkeğin ailesi anlayışsız oluyor
İnanın anlamıyorum
Heleki yazdıklarınızı okuyunca sinirden delirdim
Sanki ben yaşıyormuşum gibi
Ama ben olsam şimdiye hiç taviz vermezdim , ortalığı yıkardım
Gelin sizsiniz , sizin en mutlu olacağınız güne nasıl karışırlar..:mymeka:
Allah yardımcınız olsun ne diyim..
hepsi diyerek genelleme yapmayalım lütfen zira ben eşimin ailesinden hiç kötü bir şey görmedim
canım bekarmışsın birde, sakın burda okuduklarından etkilenerek hepsinin böyle olduğunu düşünme.Tabikide genelleme yapmak yanlış biliyorum ama okuduklarımdan gördüklerimde sonra
İnsan istemeden abartabiliyor..
yanındakileride doldurmuş demekki.Bende eşime bunu dedim zaten bu düşünce akla nasıl gelir ya.Hadi annen söyledi sen nasıl bişey demezsin dedim:ne diyim annemlere kalmayımmı diyim dedi.Bende o zaman ilk gece annemlerle kalırım sen ailenle kal dedim.Otele gidelim yada annenler gitsin dedim.Kadın yine başladı komut vermeye.Olmazmış.Bana o lafı söyledi.Birkaç gün sabret nolcak.Ağzımı açacaktım zor tutum kendimi karakterime yediremedim.Bizim adetlerimize tam ters.annem resmen kuduruyor sinirden.Valla ben tavrımı koydum kararım kesin ilk gece kimse kalamaz.Hemde 15 kişi ve ilk gece sabahı ben onlara kalkıp kahvaltı hazırlıcakmışım:nerde görülmüş bu saçmalık ya.Eşimle yarın bunu son kez konuşcam.Anlarsa anlar anlamazsa benim tavrım belli...hayatımda görmedim ben böyle birşey.İnşallah bana hep uzak olur.tek temennim bu.Ama asılamacı eşimi oraya görüemek.Ben çalışyorum 12 yıldır aynı işyerindeyim bırakamam dedim.hele siz gelin sanada sonra bakarız diye geçiştirdi.bende tavrımı koydum eşime gelmiyorum dedim.eşimde gitmedi.Buda haliyle şimdi intikam almaya çalışıyo benden
çok sinir bir durum
takı konusunda bende sıkıntı yaşamıştım ama vermedim .bence şimdiden planını yap takı odasında sen anlamadan hepsini torbaya doldurup alırlar anlamassın bile ailen hep etrafında olsun .ama altıları vermicek olan sensin. kaynanan bilezik istemiş ya muhakkak ince ayarı düşük bilezik takan olur onlarn incelerinden verirsin düğün günü ver 3 tanede ayrı ayır buda annemin süt hakkı de annene ver. sonra muhabbetini yapmasın
Birde şu evde kalma işi sakınnnnn kabul etme sesin yükselsin biraz niye ağzının payını vermiyosunki kaynanana bence kaynanan ilk gece ÇARŞAFINI da ister bu kafayla tuzağa düşme sakın
Allah kolaylık versin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?