ok dertliyim ok:(

Aglamayan cocuga meme vermezler demisler....bak esinle anlattin icindekileri tavrini koydun kararli ve kesin oldun, hersey nasil degisti degilmi?

Bundan sonrada hep öyle yap arkadasim. Susmakla icine atmakla hicbirsey halledemezsin. Seni rahatsiz eden ne varsa oturup güzelce iylikle bagirmadan suclamadan esinle konusmalisin.....

Sirf tadsizlik cikmasin ama saygisiz gelin olmayim diye sineye cekme hicbirseyi.....Kendini ezdirmek susmak herseye ammennah demek saygili olmak degildir zaten.

Insallah hersey gönlünce olur:Saruboceq:

oohh ne iyi yapmışsınız a.s.eğer en başından aman tatsızlık çıkmasın napiyim mecbur ağırlıyacağım gibi bi tavra girseydiniz bundan sonra ipler hep kayınvalidenizin elinde olacaktı ..eşiniz böyle davranarak annesine benimde bir ailem var artık mesajını iletmiş olduu .. ne diyelim allah mutluluğunuza gölge etmek isteyenlere fırsat vermesinn

sen iyi dayanmışsın,okudukca sinir oldum,ben daha yolun başındayken çoktan postayı koynuştum,güzelim evlendikten sonranı düşünemiyorum bile,bu günleriniyi günler,evlendikten sonra daha beter oluyorlar.benimde kayınvalidem düğün gecesi onlarda kalmamızı istemişti,düşün evde yatacak yer yok,öyle kalabalıkta,neymiş biz kayınvalidemin odasında yatacakmışız,diğer odalardada misafirler,neymiş ertesi gün eğlence yapıcaklarmış falanda,bende eşime dedimki hayatta olmaz,düğünden sonra ya balayına gidecceğiz direk bir hafta orda kalıcaz,gelincede kendi evime gideceğim yada bsna uzun süre yaklaşamazsın,hatta belkide bu iş burada biter,sen bilirsin demiştim tercih senin.eşim sonra baktı olmayacak ben düğün öncesi bırakmayı bile göze almışım enim dediğimi yaptı,sakın ipleri onların eline verme ne pahasına olursa olsun yoksa öyle devam eder hayatın boyunca,ağırlığını koy,illede annem diyorsa yol ver gitsin,karşına neleri çıkar,

ay şimdi gördüm bu yazdıklarını,afferin kız işte böyle,ağırlığını koy!:teytey::teytey::teytey:

okuyunca çok sevindim olaylatın düzelmesine.ama bişi diyim kaynanan bunun rövanşını almaya kalkar senden:)anlattığın kadarıyla bu olayı kolay kolay hazmedemeyecek.her ne kadar haksızda olsa.

Nasıl sevindim okuyunca son gelişmeleri anlatamam
Eşini tebrik ederim, gerçekten takdir ettim yaptığını
Ne mutlu sana, şanslısın, eşin sana çok değer veriyor
Dua et ki uzaktasın
Sana bulaşmazlar inşallah daha fazla
Allah yar ve yardımcın olsun canım
Zor böyleleriyle başa çıkmak, kadın yüzsüz, çirkef şekerim
Eşin sana destek olduğu sürece seni ezdirmediği sürece herşey yolunda olacaktır merak etme sen

ahh ilk mesajını okuyunca deli deli şeyler yazıcaktım son sayfada görünce herşeyin hallolduğunu cok sevindim canım yaa.. allah yardımcın olsun..allah kimsenin başına vermesin böyle kaynana... bu arada kayınpederinden hiç bahsetmedin ya da ben ilk ve son sayfayı okuduğum için görmemiş olabilirm, kayınpederin de kayınvaldenin karsısında sus pus mu oluyo yoksa..?
altınları vermicez falan demişşin ya cok sevindim ,ama bak canm , naçizane bi önerim olucak sanaa, nolur nolmaz, bu işler belli olmaz, benm canım yandı senin yanmasın, takı keseni cok yakın bir kız arkadaş olur, kuzen olur, yengen olur yani öyle birine tuttur ki tabir-i caizse dişli olsun,azıcık ağzı laf yapan kurnaz biri olsun ve keseni kimselere kaptırmasın, gelin arabasına senin yakınlarından kim binecekse o tutsun keseni hatta ve asla yanından ayrılmasın, kimselere vermesin hele damat tarafından hiiiçç kimseyeee...
altın mal mülk önemli değil diyoruz hepimiz, tabiki önemli değil, ama aptal yerine konmak var yaa, insanı cileden cıkartıyo.. bileziklerini iyilik olsun diye, borç diye,süt hakkı vs gibi sebeplerden dolayı kayınvaldene versen de emin ol kıymetin artmıcak ve değerini bilmicekk..aptal yerine koycak, belki de "ohh altınlarını da aldım saftiriğin" diycek..bu sözlerim genel olarak bütün kayınvaldeler için gecerli değil tabi , senin anlattıklarına göre senin kayınvalden için söylüyorum ....
ahh ben yandım sizler yanmayın canım yaa, hala o yaşadıklarım, "hayatımın kazığı" olarak içime oturmuştur... senağlama

sonunda tatlıya bağlanmış sevındım.... ayy düğün oldu muuu?

son gelişmeler ne oldu... düğünden sonra felan mutlaka yorumlarını bekliyoruzz...

dğier eltiiler nasılll :))) ayy ne meraklı olduk.. bu arada hayırlı olsun.

problemin çözüldüğüne sevindim mutluluklar dilerim.iyi haberlerini bekliyoruz. hihoyyyt

Ya canım bu adam snei ailesi uğruna kırabiliyosa afedersin ama kendisi eşşeklik edip sana bile düşmeden anne sen ne diyosun demiyorsa koy tavrını ya. ne ilk geceni nede hayatını mahfet. sana ne kadar değer verior gör. bi ömür hep annesinin sözünü dinleyecek bir adamla geçmez. istemiyorum olmaz de kabul edersen evleniriz etmezsen güle güle de. Ayy sinirlerim tavan yaptı ya. Ne demek bu kadar mı kafasız bu insanlar ya ya sen niye canını sıkıyosun evet üzücü bir durum ama bu kadar kalın kafalı bir aileye bu kadar kalın kafalı bir oğul. koy tavrını çıkart sesini. sus pus olma. istemiyorsxanız bu düğün olmaz de. sanki kız tarafı onlar da nazı onlar yapıyor. ezdirme kendini, ne o adama ne de onun aptal annesinemecbur değilsin. sonradan kafanı duvarlara vurursun insanın hayatında bir kez düğünü ilk gecesi kınası oluyor. bunu gönlnce yaşa kınaya gelmezse sizin tarafta biz oraya düğüne gelmeyiz desin. adamlara bak ya insan utanır. onlar sürü mü ki başlarında çoban olmazsa toplanıp gelemiyolar. kızma ama ipleri başta vermişsin sende de suç var. hayatını kendi eline al.

aaa harika olmuş valla, bende çok sevindim canım yaaa delikafadulden

ay ilk mesajını inanılmaz sinir olmuştum...
özellikle düğün gecesi yanınızda kalmalarına yok böyle birşey dedim...Çok üzgünüm çoook
neyse canım sorunu çözmene sevindim...yerimseniben
mutluluklar..

yyyuuuuhhhh artık.canım benim bu kadınla bi ömür geçmez ki.eşinde anneden yana çıkıyor.valla ben senin yerinde olsam kıyameti koparırdım yada yol yakınken dönerdim bu işten.hala 5 günün var iyiy düşün derim.

valla okudum canım helal olsun nişanlına.işte böyle adamla insan gözü kapalı evlensin.hayırlı olsun canım bi ömür boyu da mutluluklar dilerim

sana diyebileceğim kaynanan yüzünden evliliğinde hep sorun yaşayacağın.onun için eşinle aranı ii tut onu bari naap et yanına çek yoksa evliliğin bile biter bu kadın yüzünden.sana sabırlar diliyorum zor mücadele isteyen bir süreç başlıyor senin için ama galip gelmek de senin elinde içten pazarlıklı zeki davranmalı bişekilde sevimli görünüp isteklerini çaktırmadan yaptırmak.kolay gelsin mutluluklar.

Merhaba kızlar bende de durumlar karışık.Nişanna bir hafta kala ailem biz sana bu çocuğu yakıştırmıyoruz ailesi bize uygun değil diye istemediler.10 gündür kendime gelemedim.Bir tarafta ailen diğer tarafta 4 yıldır beraber olduğun,en ufak problemin olmayan deli gibi sevdiğin kişi.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bana akıl verecek biri olursa çok sevinirim

dicek çok şey var o kadına ve eşine zaten bütün kızlar yorum yapmışlar pes diorum allah sana kolaylık versin arkadaşım diorum başka bişeyde diyemiorum ama fazla ezdirme kendini ne ailesine ne de eşine

aileni ikna etmeye çalış onlarıda kırmadan.eğer çıktığın insan ailenin kriterlerine uyuyorsa sorun sadece ailesinin siz uygun olmamasıysa bundan onun sorumlu olmadığını ailesine kabul ettirmeye çalışın.çıktığın çocuğa çok iş düşüyor ailenin kapıdan kovsalar bacadan girerek ikna etmeli bunu ikiniz halledebilirsiniz ancak.sizin karralılığınızı onun sevgisini görünce ikna olacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…