ok merak ediyorum siz ne yapardnz?

Dilo77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
249
1
0
İsveç
Arkadaslar selam

Sizin gorumceniz sizi dogumlarinizda o gun aramasa, 3.cocugum dogmustu 25 gun sonra aradi,tebrik etti, , .. kardesimin dogum gunu olur kutlamaz, sanki kasitli gbi bir de olacak ...Fikirlerinizi bekliyorum...

CADIARZU

Son düzenleme:
msj at etkili olur,doğum günün kutlu olsun gezerken aklıma geldin:roflol:
ben olsam onun yaptığını yapardımbeklesin 10gün tatlım,kısasa kısas:)))
utanır dersen kutla ama sanmamm

sende 10 gün sonra ara doğum günü için ,eğer geç olmadımı derse aaa sendeki unutkanlık banada geçmiş .sende beni özel günlerde hep geç ararsın ya dersin

en iyisi ne sen onu kutla ne de ondan bekle
beklenti olmazsa sorun da olmaz

hadi yeğenler neyse de sizin doğumgününüzü niye aklında tutsun ki?
madem kutlamıyor demek ki önem vermiyor böyle şeylere.
önem vermiyorsa sizin de aramanız önemli olmayacak.
yani aramayın bence..

Bende bunu dusunuyorum aslinda kizlar

KOCAM bile diyor sende kutlama diye.. o yegenini kutlamiyor nasil unutur ?? O 6 haziranda evlendi, benim kizimda 7 haziranda dogum gunuydu..

7 haziran gunu facebook denilen siteye giriyor bilgilerini duzenliyor, evli yaziyor,soyadini degisiyor... Benim sayfam girip YEGENIM DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN diyemiyor nedense

siz olsaniz kirilmaz misiniz allah askina

esimde diyor sen haklisin,ayip etmis diye... cildirmamak elde degil.
bende ona aynini yaparim ama iste kendime olan saygimdan.. hic sevmem boyle seyleri aslinda

hadi yeğenler neyse de sizin doğumgününüzü niye aklında tutsun ki?
madem kutlamıyor demek ki önem vermiyor böyle şeylere.
önem vermiyorsa sizin de aramanız önemli olmayacak.
yani aramayın bence..

Arkadasim ben aklinda tutsun demiyorum.
Gec kutluyor, kasitli gibi, hic kutlamasin daha iyidir.. ben zaten beklemiyorum ki.
ama yegenini kutlamadigi icin bende onu kutlamak istemiyorum !!! laelaelaelaelae

bence kutlamamanız ona olan saygısızlıgınızın bır ıspatı olamaz..
kutlamayın dıyorum bende..
10 gun sonrasındada aramayın..
konu gecerse eger unutmuşum sonradan aramak anormal geldı bana dersınız...

Bu konuyu neden bu kadar kafana taktın ki kuzum bak görüncen hiç takıyormu??kaydirigubbakcemile3

O Gayet Rahat..Sen niye rahat olmuyorsun?? Takılma bu kadar ayrıntılara herkes ayrıntıcı olmaz ya da böyle günlere bu kadar önem vermez..

Kız ba$ka derdinmi yok senin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kutlamazdım bir hafta sonrada kutlamazdım hiç önemsemezdim:1closedeyes:

Kutlamam niye kutlayımki.
Hatta sonrasında da aramazdım.

aynen katılıyorum.ama illede yorum istiyorsan ben olsam bi hafta sonra bi mesaj atardım ama bence sen hiççççç mesaj atma kutlama oda benim doğum günümü kutlamadı der seneye sana mesaj atmaz böylece doğum günü kutlama merasimi ve stresi biter sende rahatlarssın canım bırak kutlamayı versin çokmu önemli senin için sevdiklerin kutlasın sadece

ben de olsam aramam
sonra gördüğümde de unutmuşum sonradan kutlamak da saçma bence derim geçerimmma.s.

yahu benim niye derdim olsun bu, ben takmiyorum.. sadece sormak istedim sekerim
Ooo sen bakma o herkesi kutlar boyle gunlere cok onem verir, bize, yegenlerine gelince unutkan oluyo nedense hanim efendi.. !!! :mymeka:

bende zaten diger yorum yazan kizlara katiliyorum..
Kutlamayacagim ve sonrasinda da kutlamayacagim..

zaten hamileyim, onunla ugrasamam benim derdim bana yeterr kaydirigubbakcemile2

o sana önem vermiyorsa sende onu önemseme canım.Bir hafta sonra ararım ben olsam unutmuşum yeni geldi aklıma deyip.Hayatta herşey karşılıklı.Değer görürsen değer vereceksin.Yoksa değer verdiğinle kalırsın...

ben bana nasıl davranılıyorsa öyle davranırım hayat felsefem bu benim..deger verene değer veririm..

Canım canını bu gibi şeylere sıkma derim ben...
Sende onun doğum gününü kutlama, unuttum de olsun bitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…