ok merak ediyorum siz ne yapardnz?

Yoo unuttum. Çocuklar, ev derken dalgınlaşmışım. 20 gün sonra da sen kutlarsın şekerim...:jeyyar:

Forumu Acan Kisiyim:

Zaten bend oyle yaptim kizlar
KUTLAMADIM... Kutlamam da.. o niye benim canim,biricik kizimin dogum gununu kutlamadi ?
Koca kadin olmus, evlendide akilsiz degil ya!!! Biricik yegeni insan kutlamaz mi ?

Yok oyle dava ben sirf kizimiin dogum gununu kutlamadi diye KUTLAMAYACAGIM zaten..

Onun utanmasida yok gerci.. Utanmaz o !

aman buda sorun mu
demekki önemsemiyor özel günleri
sizde onunkini kutlmayın gitsin bitsin

Abisinin dogum gunu olunca hemen tel den mesaj atiyor ama ???????
Herkesi kutluyor bize gelince mi onemsiz oluyoruz ....

Zaten kutlamadim, ben enayi miyim ? O kutlamasinda bende iyi niyetli saf gibi kutlayayim.. Bitti artik..

Hak edene Hak ettigi kadar bundan sonra.. klava: klava:

Bence cok fazla takinti etmisiniz, varsin kutlamasin yegenlerinin dogum gununu o sadece kendini baglar sizi baglamaz neden bukadar sorun ediyorsunuz anlamadim dogrusu, siz veya cocuklariniz cok mu muhtac halalarinin onlarin dogum gununu kutlamalarina.

ben herşeyi açıkça söyleme taraftarıyım. Kimi var daha gözlerinden anlar ne düşündüğünü kimi var ne yaparsan yap anlamaz. Ben olsam mesaj çekerdim. "sen benim doğum günümü hep unutsanda ben unutmadım. Doğum günün kutlu olsun" diye. Bundanda anlamazsa allahtan umut kesilmez.

valla o benimkini 1 hafta sonra hatirliyosa ben onunkini 1 ay sonra hatırlarım hatta hatirlamam
hiç umrumda olmaz doğrusu

Anlattıklarınızdan görümcenizin sadece size kasıtlı bir tutum içinde olduğunu hissettim.
Abisini hemen aradığına göre, sizi incitmek istiyor.
Kızınıza çok düşkün olduğunuz da belli. Bunuda sizin aleyhinize kullanıyor.
bence hiiçç uğraşma canım, hamilesiniz de hiç gerilmeyin boşuna.
Ders falan da vermeyin O yapmadı ben yapayım utansın diye...
Her insan kendinden sorumlu, ders vermek bize düşmez.
Büyüsün artık....

kutlamamasını önemsemem...hatta aklıma bile gelmez...çünkü bende böyle günlere önem vermem...genel olarak hal ve hareketlerdir önemli olan.

Ben olsam eğer biliyorsam doğumgününü kutlardım..
O benimkini unutursa unutsun,kasıtlı yaparsa yapsın pek önemsemem ben.:dilcikar:
Çünkü dedim ya ben de onunkini biliyorsam ve hatırlıyorsam kutlarım.
Görümcem benim,çocuklarımın doğumgünümü kutlasa ne olur,kutlamasa ne olur???lülülülülülü

benım oglum 8 aylık oldu daha halası degıl gelıp gormek telde bıle arayıp hayırlı olsun, gecmıs olsun vs bısey demedı
benım ya da cocugumun ozel gunlerını kutlasa ne yazar kutlamasa ne yazar
bende de cok tındı sankı
bosverrr sende unut gıtsın

hayatta kutlamam.....

sonra laf arasındada aaaaa senin doğum günün geçti demi derim aylar sonra ve onun güldüğü gibi gülerim.....

Son düzenleme:
bende kutllamazdım vallaa.beni takamayanı ben hiiççç takmam hesabı canım.yrıca bi arkadaşın yazdıgıda hoşuma gtti..hani şu gezmedeyken aklıma geldi yazmışya..ha bende ondan yapardım

Arkadasim cok iyi bir tespit yapmissin.. Kasitli yapiyor zaten, o kiz basindan beri beni sevemedi,hep beni bir sekilde incitmeye calisti..Biliyor bende cok duygusal bir insanim.. Bunu kullaniyor hep .. Dugununde bilezik taktik hemde maddi gucumuz inanin hic iyi olmadigi halde, abisi takmak zorundayiz dedi.. Telefon acip bana bir TSK.. bile etmedi..

Gorgusuzlugun bu kadari ..
Bende onun Gelinlik resimlerini gordugum halde bir yorum bile yazmadim facebook denen sitede..
Dogum gununu de kutlamadim..

inanin o kadar yorulmusum ki, anlatamam... Onun yuzunden ben kocamin az dayagini yemedim.. Onun cahilliklerine abisi bisey demiyordu gelip sinirini benden aliyordu..

Hicbir art niyetim de yok halbuki o kiza.. Hep kardesim dedim, iyi niyetli yanastim..

Ama evin en kucugu oldugu icin,oyle bir SIMARTMISLAR ki,, tepelerine cikarmislar..

sanki kucucuk bir kiz, bu kadar olmaz..

dediginiz gibi BUYUSUN artik ....

Benden bu kadar.. ne onemserim zaten ne ararim.. Mesaj cekip sen unuttun ama ben unutmadim ,,,, demem cunku kendini iyice birsey sanicak... Ders falanda vermem zaten arkadasim inan kaldiracak guc yok bende ...

Herkes Ettiginden Utansin..

Hamileyim birgun beni sormadi, yenge durumun nasil diye.. ??
Birkeresinde buna sitem ettim, " Yegenini hic sormuyosun" diye..

Bana hemen tokat gibi lafi yapistirdi...

" sen beni cok soruyosun telasin var nasil gidiyor " diye demez miiii .... (dugune 3 ay varken ve anne babasina da hep sordugumuz halde) Kendisi beni abisiyle nisanli iken 1 gun aramadi sormadi, gelinligimi giydim biri yardimci olmadi,kuafor kadin bana giydirdi,yardim etti.. Ayipladi iki gorumceyi de.. Bunlar ne bicim insan dedi.. demek ki KIRILMISIM ki.. kiz bunun farkinda bile degil..
insan bunumu der.. Yenge seninde benimde telasim var valla haklisin hic gorusemedik,konusamadik...
demeli.. ben olsam boyle derdim, kalp kirmaya ne gerek var... Bende zaten o gun agzimin payini aldim, ne sitem ediyorum nede bisey bekliyorum...

Son düzenleme:
hic bile kutlamam:dilcikar:
niye kutlamadin vs derse, sen bizmkileri gec kutluyon bende böyle uygun gördüm derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…