ok merak ediyorum siz ne yapardnz?

Arkadasim benim esim cok rahat iste,
cunku o kadar deger veriyorki ailem ...Benim ailemden yana hic sorun olmadi onun ailesi kadar..
Hicbir beklentileri yok bizimkilerin.
Esim inanilmaz rahat..
Telefon ederler benden once esimi sorarlar.. cok deger verirler..
Ama onun ailesi beni 2.planda gorduler hep..
zaten ailem esimi 1.derecede hep onemsiyor
aileside esimi once sorar,cokkkk deger verir..

insan deger bekliyor,sevgi alaka bekliyor ama nerdeeeee
suan hamileyim mesela.. kesinlikle birgun arayip sormazlar nasilsin,durumun nasil
sozde tek gelinleriyim !!!!

kaynana kayinpeder girer msn` e arada bir sorarlar hepsi O !...

napayim bundan boyle bende mesafe cektim zaten... hic umurumda degil ...

ustte yazdigim cevaba ilaveten;
Bazen sen ne kadar iyi olursan ol
karsindakinde biter mesele..
karsimdaki insan degilse ben napayim arkadasim..
dua etsin benim gibi sabirli ve herseyi alttan alan bir yengesi var..
onun yuzunden, onun dengesizlikleri,pislikleri yuzunden abisinden az dayak yemedim!!

kocam kardesine laf diyemezdi, hincini benden alirdi,yaaaa boyle isteeeee senağlamasenağlama

doğumgünü meselesinde bile bu kadar kaba bir söz kullandığınıza göre,nedense kendimi eşinizin ailesinin yerine koydum. ben olsam ben de doğumgününüzü kutlamazdım,çok sevinlecek bir olay değil yani.
keşke biraz da alttan alıp görmezden gelseniz,sizi sevmeleri için değil,insanları sevmek iin uğraşsanız.
nefret etmek çok kolaydır.ama sevmek erdem ister.

üffffff ne kadar küçük şeylere takılıyosunuz yaa!nedir ki doğum ki yanihalam benim doğum günümü hiç kutlamamıştır,doğum günümü bırak kaç yaşında olduğumu bilmez,hele anneminkini hiç bilmez.ne benim aklıma geldi aaaa bak beni doğum günümde aramadı demek ne de annemden duymuşumdur şu yaşıma kadar!
diğer konunuzu da biliyorum sırf kaprissiniz sanırım siz,iyi ki çevremde sizin gibi biri yok zor valla ne diyim

Birde söyle dusunun sureklı evınızden kalkmayan gorumce coculuk cocugunu alıp tebriğe gelse...Adı ustunce hala sızın cocuklarınızın dogum gununu kutlaması ıcın onda ılk once dogum yapan bırıne kutlama alıskanlıgı olurdu... Demek ki yapısı buymus... Sende kutlamazsın olur bıter

İçinden nasıl geliyorsa,nasıl mutlu olacaksan öyle yap.Ben aramazdım herhalde,misilleme olması için değil,doğum günlerini önemsemiyor diye aramazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…