bende kutllamazdım vallaa.beni takamayanı ben hiiççç takmam hesabı canım.yrıca bi arkadaşın yazdıgıda hoşuma gtti..hani şu gezmedeyken aklıma geldi yazmışya..ha bende ondan yapardım
Benimde hosuma gitti arkadasim ama ben onu yapamam,
ah keskee yapabilseydim.. Benden 4 yas kucuk, onun seviyesine inmem :1no2:
ii de canım bak kendi ağzınla yazmışsın seviyesine inemem die..sen onun davrandıgı gibi davranamazsın bence...ama bazen cadı olmak gerekio..anca öle kendilerine gelio bazı insanlarr
Farzet ki sen ona ima da bulundun ilerleyen zamanda günü gününe arayıpta tebrik etse bile değeri olacak mı sanki senin gözünde takma kafana sende ona göre değer verirsin.
Hiç kutlamaya gerek yok bence. Bir gün gocunurda aramadın etmedin derse ağzının payını layıkıyla verirsin.
senın gorumcen yıne ıyı 20 gun sonra aramıs
benım kı 2 ay sonra aradı sırnaşık şey
hıcde dert degıl canım takma kafannaaaa
ben olsam hayatta aramam
benimki çok şükür dünya tatlısıdır ama aynı şeyi yapsa hiçbir güç bana bunu yaptıramaz zemuszemus
Zaten arkadasim suana kadar imada bulunda da ne oldu..sitem ettimde ne oldu.
Kendini bisey sandi iste.. Hata yapmisim.
Zoraki kutlamadigini nerden bileyim,icinden gelmeyerek yani..
Belkide ondan ozellikle gec kutluyordu.. Ben kendimi gectim beklemiyorum zaten.
Bende onem vermem boyle dogum gunlerine falan..
Benim uzuldugum yegenini kutlamamasiydi..
sirf o istedi diye kizimin ismini onu kirmamak icin dedigi ismi bile koydum..
Bu mudur yani DEGER ?? insan sahip cikmali verilen degere..
Bende senin dedigine aynen katiliyorum ve bunu uyguluyorum zaten artik...
Anlıyorum canım seni sen sadece zamanında hakettiğinden fazla değer verdiğin için üzülüyorsun.
Arkadasim ben aklinda tutsun demiyorum.
Gec kutluyor, kasitli gibi, hic kutlamasin daha iyidir.. ben zaten beklemiyorum ki.
ama yegenini kutlamadigi icin bende onu kutlamak istemiyorum !!! laelaelaelaelae
bende unutuyorum :))))
boşver bak keyfıne aramazsa aramasın, ne bozacaksın moralını. sende benım yaptıgımı yap unuttum de gec bır hafta sonrada arama hıc kutlama oda senınkını kutlamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?