ok merak ediyorum siz ne yapardnz?

bende kutllamazdım vallaa.beni takamayanı ben hiiççç takmam hesabı canım.yrıca bi arkadaşın yazdıgıda hoşuma gtti..hani şu gezmedeyken aklıma geldi yazmışya..ha bende ondan yapardım

Benimde hosuma gitti arkadasim ama ben onu yapamam,
ah keskee yapabilseydim.. Benden 4 yas kucuk, onun seviyesine inmem :1no2:

Benimde hosuma gitti arkadasim ama ben onu yapamam,
ah keskee yapabilseydim.. Benden 4 yas kucuk, onun seviyesine inmem :1no2:

ii de canım bak kendi ağzınla yazmışsın seviyesine inemem die..sen onun davrandıgı gibi davranamazsın bence...ama bazen cadı olmak gerekio..anca öle kendilerine gelio bazı insanlarr

bence hic kutlama buda senin onun dogon gününü önemsemedigin anlamina gelir
oda anlar heralde sen gelinsin diye mecburmusun onun
dogum gününü kutlamaya:dilcikar:

ii de canım bak kendi ağzınla yazmışsın seviyesine inemem die..sen onun davrandıgı gibi davranamazsın bence...ama bazen cadı olmak gerekio..anca öle kendilerine gelio bazı insanlarr

Boyle biseyi yaparak onun gibi yapmis olurum, hani gezmede iken aklima geldi dee, aradim.. Demem canimcim.. Ama haklisin insanlarin bence kendine gelmesi icin biraz umursamaz olucaksin bazen.. Bende deger vermem olur biter.

Farzet ki sen ona ima da bulundun ilerleyen zamanda günü gününe arayıpta tebrik etse bile değeri olacak mı sanki senin gözünde takma kafana sende ona göre değer verirsin.

Hiç kutlamaya gerek yok bence. Bir gün gocunurda aramadın etmedin derse ağzının payını layıkıyla verirsin.

Zaten arkadasim suana kadar imada bulunda da ne oldu..sitem ettimde ne oldu.
Kendini bisey sandi iste.. Hata yapmisim.
Zoraki kutlamadigini nerden bileyim,icinden gelmeyerek yani..
Belkide ondan ozellikle gec kutluyordu.. Ben kendimi gectim beklemiyorum zaten.
Bende onem vermem boyle dogum gunlerine falan..
Benim uzuldugum yegenini kutlamamasiydi..
sirf o istedi diye kizimin ismini onu kirmamak icin dedigi ismi bile koydum..
Bu mudur yani DEGER ?? insan sahip cikmali verilen degere..

Bende senin dedigine aynen katiliyorum ve bunu uyguluyorum zaten artik...

senın gorumcen yıne ıyı 20 gun sonra aramıs
benım kı 2 ay sonra aradı sırnaşık şey
hıcde dert degıl canım takma kafannaaaa

ben olsam hayatta aramam
benimki çok şükür dünya tatlısıdır ama aynı şeyi yapsa hiçbir güç bana bunu yaptıramaz zemuszemus

senın gorumcen yıne ıyı 20 gun sonra aramıs
benım kı 2 ay sonra aradı sırnaşık şey
hıcde dert degıl canım takma kafannaaaa

Masallahhh 2 ay sonra mi, ay bunlarin hepsi mi boylee anlamadim ki..
ben niye oyle degilim yaaaa, bizimde gelin var vallahi nasil deger verir,kutlariz
aman illallahhhhhhhhh :jeyyar::jeyyar:

ben olsam hayatta aramam
benimki çok şükür dünya tatlısıdır ama aynı şeyi yapsa hiçbir güç bana bunu yaptıramaz zemuszemus

Kizlar

inanin cok destek oldunuz bana, inanin morelim iyi degildi bide hamileyim zaten..
cok tsk.ederim hepinize.. bende aramadim zaten ... dundu dogum gunu..
abiside kutlamadi zaten.. o da kirilmis, cocugumu nasil unutur diye.

hele bir Anne olsunda ben onu gorurum.. ! süprizzzzz

ben hayatta kutlamam aramamda aradan 5-6 gün geçtikten sonrada ararım ama sanki konuşmak için aramış gibi ardındanda aaa ya geçen senin doğum gününde kutlu olsun derim kısasa kısas

Canım ben sadece kocamdan ilgi sevgi beklerim yeterki o unutmasın.Bundan sonrası görümcem doğum günümü kutlamış hatırlamış hatırlamamış banane ya.Kocam bana iyiyse diğerleri kötü de olsa yine de güleryüz gösteririm.Bir sorunum varsa da eşime söyler.o ne derse onu yaparım.

Herşey benim kocamla ilişkime bakar.O iyiyse bende onun ailesi bana karşı kötü bile olsa,onun iyiliğine göre iyi davranırım.Gerisi boş

hiç kutlama eger 10 gun sonra kutlarsan yani onun yaptıgını yaparsan senın uzuldugunu veya kızdıgınız hıssettıp daha mutlu olacaktır emın ol..

Anlıyorum canım seni sen sadece zamanında hakettiğinden fazla değer verdiğin için üzülüyorsun.

Anlıyorum canım seni sen sadece zamanında hakettiğinden fazla değer verdiğin için üzülüyorsun.

Aynen oyle arkadasim..
cok fazla deger vermeyeceksin inanki bak.. kimisine fazla gelir..
Esimde farkinda Allahtan ve bana destekci... Arama,yuz verme diyor..
iyiki o benim yanimda.. opuyorumnanaktan

bende unutuyorum :))))
boşver bak keyfıne aramazsa aramasın, ne bozacaksın moralını. sende benım yaptıgımı yap unuttum de gec bır hafta sonrada arama hıc kutlama oda senınkını kutlamasın

Arkadasim ben aklinda tutsun demiyorum.
Gec kutluyor, kasitli gibi, hic kutlamasin daha iyidir.. ben zaten beklemiyorum ki.
ama yegenini kutlamadigi icin bende onu kutlamak istemiyorum !!! laelaelaelaelae

Tabiki kutlama beklersede neden kutlamadin diye
aaa doğum gününmüydü
iyiki doğmuşun şekerim ya de geç:icecream:

bende unutuyorum :))))

boşver bak keyfıne aramazsa aramasın, ne bozacaksın moralını. sende benım yaptıgımı yap unuttum de gec bır hafta sonrada arama hıc kutlama oda senınkını kutlamasın

zaten oyle yapicam arkadasim, kutlamayacagim..
O da beni kutlamasin benim icin hic onemii yok.. Onuda rahatlatmis olurum...
Benim sayemde eline koz gecer o da beni kutlamaz..

istemeye istemeye, gec gec kutlayinca ne degeri kalir o sevginin...
hic onemi yok benim icin.. Ben istemezdim boyle olsun.. Bana cok ters seyler..

Ama bazi insanlar bundan anliyor ne yazikki ? yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…