böyle halalara inanamıyorum çevremdede örnekleri var bende bir halayım yiğenim yurtdışında yaşamasına rağmen ona göndermeğim hediye kalmadı her zaman ararım 3 yaşındaki çocuğu çok tuhaf geliyor böyleleri bana
sende onu arama sende geç ara anlasın
sende doğum gününden 10 gün sonra ara kusura bakma anca aklıma geldi de :)
bu konuda bir hala olarak bende birşeyler yazmak isterim belki içimdeki acıdan dolayıda olabilir sizin gelininizle aranızda nasıl bir diyalog var bilemem ama malesef yeğenimi bende aramıyorum bir hala olarak aslında aramak sormak isterdim çok sevmekde isterdim her hala gibi bende ilgilenmek...
fakat olmadı olamadı bunu kendi eksikliğim olarak görmüyorum. küçüktü doğdu sevmeye çalıştım annesi izin vermedi o zaman bende küçüktüm lise 1 e başlamıştım elime alsam feryat figan ederdi. çocuk büyüdü hediye aldım bebekler yap bozlar yüzüne bile bakmadı insan böyle olunca ne gerek var ki diyor ve ister istemez arayıp sormuyor hatta zamanla sevmiyor. bazen hala ile yeğen arasında ki güzel diyalogları gördüğümde imrenmiyorda değilim.hep hayal ettim yeğenim olsa okuturum her ihtiyacını karşılarım die ama malesef boşuna emek vermek istemem...
sen demisin ki yengem birakmiyordu,yanastirmiyordu,
benimde kardesim bunu yapiyordu bana dusun ???
ne kadar ACI ...
Oysaki ben yegenime ne kadar Emek vermisimdir.. Ama degmez inanki kimseye iyilik etmeye...
Gorumcemde oyle iste.. Yegenlerini sormamasi, merak etmemesi, dogum gunlerini kutlayip bir guzel hayir duasi etmemesi zoruma gidiyor.. cunku ben oyle bir hala degilim, sasiriyorm ...(
en iyisi ne sen onu kutla ne de ondan bekle
beklenti olmazsa sorun da olmaz
Bende halayım yeğenlerimin doğumlarındada ilklerindede hep yanlarındaydım.Kıyafetleri oyuncaklarını genelde hep ben alırım.Yeğenlerim doğduktan sonra önce çocuk reyonuna sonra bayan reyonuna uğrar hale geldim..
ama şunada çok inanırım eğerki halası çocuğunuza yakın davranmıyorsa burda sizin ve eşinizinde büyük etkisi olabilir.Düşünüyorumda abim ve eşi bana soğuk davransaydı bende bu kadar özverili olmazdım..
Bir düşünün bakalım acaba sizin bir hatanızmı olduda soğudu bu insan.. Yoksa aile ilişkilerine çok düşkün değilmi??
Bu soruların cevaplarına göre hareket et bence
bende kutlamazdım herhalde...Çünkü senin yaşgününü geçtimde doğumunda yanında olmasını beklerdim. sonuçta hala kanından bir parça doğan çocuk..Valla ne yalan söyleyeyim bende aramazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?