ok merak ediyorum siz ne yapardnz?

böyle halalara inanamıyorum çevremdede örnekleri var bende bir halayım yiğenim yurtdışında yaşamasına rağmen ona göndermeğim hediye kalmadı her zaman ararım 3 yaşındaki çocuğu çok tuhaf geliyor böyleleri bana

sende onu arama sende geç ara anlasın
sende doğum gününden 10 gün sonra ara kusura bakma anca aklıma geldi de :)

bu konuda bir hala olarak bende birşeyler yazmak isterim belki içimdeki acıdan dolayıda olabilir sizin gelininizle aranızda nasıl bir diyalog var bilemem ama malesef yeğenimi bende aramıyorum bir hala olarak aslında aramak sormak isterdim çok sevmekde isterdim her hala gibi bende ilgilenmek...
fakat olmadı olamadı bunu kendi eksikliğim olarak görmüyorum. küçüktü doğdu sevmeye çalıştım annesi izin vermedi o zaman bende küçüktüm lise 1 e başlamıştım elime alsam feryat figan ederdi. çocuk büyüdü hediye aldım bebekler yap bozlar yüzüne bile bakmadı insan böyle olunca ne gerek var ki diyor ve ister istemez arayıp sormuyor hatta zamanla sevmiyor. bazen hala ile yeğen arasında ki güzel diyalogları gördüğümde imrenmiyorda değilim.hep hayal ettim yeğenim olsa okuturum her ihtiyacını karşılarım die ama malesef boşuna emek vermek istemem...

kutlamam ama ona kasıtlı olsun dıye degıl, demek kı oyle şeylerı onemsemıyor, nıye kutlayayım.ayrıca bende unuturum boyle şeylerı sureklı

Ahhh canim benim Ahhh
senin gibi halalara can kurban inanki.. Bak ne guzel ariyorum diyorsun
Allah senden razi olsun.. Keske benim cocuklarimi da halalari arayip sorsa,merak etse..
Nerdeeeee ?? Birtek Kaynana VE kayinpeder merak ederler msn `de gorurler..
Diger halalari islerine gelirse oyle..

iste benden ondan uzuldum ya bu kadar..

Canim benim ben seni anliyorum..
Bende halayim, benimde bir yegenim var .. Bunu birak annesi babasi yani oz kardesim bile benden sakiniyor... Oyleee gucume gidiyorki sorma..
Aman yavas sev, aman incitme ... senin cocuklarin benim ogluma kotu ornek oluyor, daha neler nelerrrr duydu bu kulaklarim
Aman ogluma bunu verme,yedirme.. sanki benim yegenim degil...

Bende cok kez sogudum gibi oldum yegenimden.. Ama yinede anasinin,babasinin inadina yegenimi hep sordum.. Kac kere bana darildilar durup dururken oz yegenimi goremedim

Oz kardesim bana gostermiyordu resmen, onun icin ne kadar agliyordum ...

Kendi cocugunu gostermeyen kadin ile adam benim cocuklarima mi yanarlar..

Yani ne gorumcelerden nede oz kardeslerimden yana benim yuzum gulmedi.. Kendi cocuklarina tapiyorlar adeta!!! Bu kadar da gormemislik olmaz ! :1no2:

Durustum her iki tarafida elestiririm..

Son düzenleme:
sen demisin ki yengem birakmiyordu,yanastirmiyordu,
benimde kardesim bunu yapiyordu bana dusun ???
ne kadar ACI ...

Oysaki ben yegenime ne kadar Emek vermisimdir.. Ama degmez inanki kimseye iyilik etmeye...

Gorumcemde oyle iste.. Yegenlerini sormamasi, merak etmemesi, dogum gunlerini kutlayip bir guzel hayir duasi etmemesi zoruma gidiyor.. cunku ben oyle bir hala degilim, sasiriyorm
... (

canım bende değmiceğini düşünerek aramıyor sormuyorum ilgilenmiyrm. çünkü bana yeğenim gibi değil elin çocuğuymuş gibi geliyr insan komşunun çocuğunu nasıl severse onuda öyle seviyor. zaten şimdiki sevgimde çocuk olduğu için ilerki zamanlarda büyüdüğünde sevemem. zaten küçük olmasına karşın yetişme şeklinden mi bilemiyorum çok saygısız terbiyesiz kıskanç. psikolojik problemleri olan bir çocuk ona hiç bir şekilde faydalı olamam. 23 yaşındayım çocuğum yok ama annelere tavsiyem ki benim çocuğum hür büyüyecek kendi seçimini kendi yapacak demeyin 7 yaşındaki çocuk seçimini yapamaz ve ilerde böyle psikolojisi bozuk nesiller ortaya çıkar sen bana karışamazsın diyen nesiller. annelere nacizane fikrim.

kesinlikle kutlamam bunun onun seviyesine inmekle alakası yok bence
bana değer vermeyene ben hiç vermem

tatlım bence sende kutlama .yan yana geldiğinizdede onu önemsemediğini belli eden cümleler kur.

bende kutlamazdım herhalde...Çünkü senin yaşgününü geçtimde doğumunda yanında olmasını beklerdim. sonuçta hala kanından bir parça doğan çocuk..Valla ne yalan söyleyeyim bende aramazdım..

Bende halayım yeğenlerimin doğumlarındada ilklerindede hep yanlarındaydım.Kıyafetleri oyuncaklarını genelde hep ben alırım.Yeğenlerim doğduktan sonra önce çocuk reyonuna sonra bayan reyonuna uğrar hale geldim..

ama şunada çok inanırım eğerki halası çocuğunuza yakın davranmıyorsa burda sizin ve eşinizinde büyük etkisi olabilir.Düşünüyorumda abim ve eşi bana soğuk davransaydı bende bu kadar özverili olmazdım..

Bir düşünün bakalım acaba sizin bir hatanızmı olduda soğudu bu insan.. Yoksa aile ilişkilerine çok düşkün değilmi??

Bu soruların cevaplarına göre hareket et bence

bence arama kutlama dogum gününü..oda seni aramasın kutlamasın
çokta önemli degil..beni önemsemeyeni ben hiçç önemsemem...

ben olsaydım kutlamazdım nedir bu böle ya kadınlar eşinin ailesine daha hassas ve daha yıpranıyorlar ama erkeklerin eşlerinin ailesinden hiç dertleri yok tabii erkek ya başka kız alırım düşüncesi mi var bilmiyorum adaletsizlik var ya kadın aman eşimin ailesiyle iyi olayım ki yuvamda da mutlu olurum eşim daha mutlu olur düşüncesi var.dünyaya bir daha gelseydim erkek olmak isterdim valla.

Arkadasim ne mutlu senin yengene..
Keske benim gorumcemde senin gibi olsaydi..
Ben keske soguk,kotu bir insan olsaydim belki daha degerli olurdum buna inan..
nede olsa kotuler daha cok sevilir..
Gorumcem olacak kadinin tamamen kendi sevimsizligi,bencilligi,tutarsizligi ve şimarikligi!!
Ben onu hep Kardesim gibi gordum o kadar iyi niyetli ve sicak yaklastim ki,,
ben yaklastikca o benden kacti..

Benim dogulu olmamdan kaynakli sanirim, sevmiyorlar dogululari.. onyargililar..
Bastan beeri sevemedi bu kadin beni, ben hislerimde yanilmam..

Kizdigim konu o zamn yuzume niye guluyor, sevimli olmaya calisiyor.
yalakalik ve ikiyuzluluk diz boyu yani.. !

bende kutlamazdım herhalde...Çünkü senin yaşgününü geçtimde doğumunda yanında olmasını beklerdim. sonuçta hala kanından bir parça doğan çocuk..Valla ne yalan söyleyeyim bende aramazdım..

Arkadasim ben Yurtdisindayim, ondan dolayi yanimda olamazlardi
ama dogum yaptigim gun ondan bir aramasini beklerdim!

ayy bacımm bu kadar ince fikirli olma allah aşkına yaa en iyi kaynana ölü kaynanaymış eniyi görümcede sanırım aramayan görümcedir :roflol: boşver sende arayıp kutlama aman boşverr herkeze hakettiği kadar deger vericeksin fazlasını yapmıcaksın sonra kendini bi halt sanıp büyüklenir :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…