ok oldum, abartyormuyum ki?..

cilek123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
92
0
86
İstanbul
kızlar bugun sevgilimin msn kayıtlarını okudum..ordan bişey bulmaya çalışıyoduk karıstırıyo gıbı algılamayın..neyse bunun cok yakın bı arkadası var erkek.ama cocugu hıc gozum tutmuyo cunku sevgilisini aldattıgını bliyorum bunu bana soyleyende sevgılım..bu kıs cok buyuk kavga etmıstık sevgılımle ve şu dialoglar gecıyo.

sevgilim:bu ara cok kavga edıyoruz bıde farklı sehırlerde okuyoruz onunla ılgılı sanırım..ama bunalıyo ınsan bazen kavga anında boşa zaman gecırıyo gıbı hıssedıyorum.

arkadası:eed olum ole tabı ben bosunamı svglmı aldatıyorum kavga edınce ılgım kayıyo..

sevgilim: ben oyle bır sey yapmam sende sacmalama artık..ama zaman kısıtlı hep aynı selerı yapıoz bulusunca bıde kavgalar off

arkadası:ya bence ben cok kavga edıyoruz huzursuzm dıye boyleyım belkıde

sevglm:belkısı fazla.. ınsan deişiklık arıyo..

tabı ben bunları okuyunca cıldrdm kavga ettık gonlmu almaya calıstı ..kıvırdı ısın dogrusu o ınsan deişiklil arıyo lafını farklı seler yapmak anlamnda solemısmıs....yorum lutfn

Son düzenleyen: Moderatör:
allah allah şunlara bak
küçük beyefendiler, kavgalar olunca kayabiliyolarmış
ben olsam kay anam tutan mı var, kaydığın yerden de geri dönme, kaydırıgubbak yaşa git derdim klava:

insan değişiklik arıyor bak bak
ama sevgilin arkadaşına saçmalama ben öyle birşey yapmam diye karşılık vermiş bunuda göz önünde bulundurmalısın,bence arkadaşıyla görüşmemesini iste ,bu çocuk sevgilinin aklını çelebilir

hiç te abartmıyosun bence
yukarda demiş oldugu "ben öyle yapmam" ı yalanlıyor bu lafıyla.
dengesiz..
sen de değişiklik ara bakalım nasıl oluyomuşgamyoncuiremsu

al birini vur ötekine arkadaşını söle sana kim olduğunu söleyim derler hani tam yerinde bir söz deişiklik arıyormuş sen çık hayatından bakim acayip değişiklilk olur

ee işde en basıtı ornekde verıldı yukarıda..
erkek bı kavgada bıle sınırlenıp aldatıyomus..
aldatan erkek ne yapılmalı boşanmalımı dıcem herkes evet dıcek ..
ama bu erkekler ıcın aslında basıt bısı olmus aldatmak sevgılıyken bıle aldatmak ıse
gercekdende ayıp yaa..

bence bunu farklı birini arıyorum anlamında soylememiş seninle farklı seyler yapmak anlamında soylemiş okadar takma ya yerimseniben

bu kayıtlarını onun bilgisayarındanmı baktın sen :1shok:

Ne kadar oldu ki siz çıkalı. Kaç zamandır aynı şeyler yapılıyor ki değişiklik arıyor. Kafalarının nasıl çalıştığını gösteriyor çok bariz işte bu dialog.

ah ah biz kavga edince evde oturup hüngür hüngür ağlıyoruz
beyfendiler değişiklik arıyolar

ya bunu onla paylaştığında ki tepkisi önemli her iki tarafada çekilebilir bi cümle yazmış hemen kötü yorumlamamak lazım neticede arkadaşının yazığı cümleye cevap olarak yazmış bunu hani sürekli kavga emketen sıkılmış kavga etmeyi bi kenara bırakıp farklı şeylere odaklanarak kavgasız bi ilişkide olabilr...:teselli:

Birde kızlar beni yanlış anlamayın ben 2,5 seneye yakın birlikteliğim var ve bigün kendi kendime nazar değdirmekten korkuyorum allah nazarlardan saklasın ama 2,5 senede toplasan 3 kere tartışmamız ya oldu yada olmadı . şimdiki gençlikte çiftlerden heriki tarf da kolayca karşısındakini hiçe sayıp, "sanane - sen kimsin" diyip posta koyabiliyo yada gereksiz yere sert çıkışabiliyo...yada en ufak bişeyde yok ayrılalım olmaz bu iş diyiveriyolar

bence SEVGİ ÇABA ister karşılıklı SAYGI ister ANLAYIŞ ve biraz da ALTTAN ALMA azıcıkta TATLI DİL görün bakalım deliğinden çıkmayan yılan kalırmı :teselli::teselli:

cnm bence o lafı farklı şeyler yapmak anlamında sölemiş.. çünkü o cümleden önce yazdığı şey "zaman zaten sınırlı hep aynı şeyleri yapıoruz bide kawgalar offf" bence bu tamamen böle.. sıkma canını derim ben için ferah olsunyerimseniben

bence cok endişe etmee sonucta ılk basta sacmalama demiş. her olaydan buyuk kavga cıkarmamaya bakmalısın bence azıcık gormezden gelırsen emın ol cok daha fazla mutlu olacaksınız. kavgalar uzak mesafelerde ınsanları cok yorar.. bide unutmamak gerekir ki erkeklerde o yapıo abı bende yapıyım kalıbı cok yuksektır hatta bazen yapmadıkları seylerı kendını ıspatlama cabalarından dolayı yapıyor gozukurlerr... bence dert etme hıc de senı aldatıcak gıbı gorunmuyor kavgaları azalteee ne de olsa yuvayı bıras da dişi kuş yapıyo

yok cnm ya abartıyosun bence her söleneni farklı anlama çekmemek gerek kişiden kişiye değişir tabi... ama başta demiş yani saçmalama felan diye bunu sen göreceksin diye yazmış olsa insan değişiklik arıyo demezdi çünkü sen bunu farklı anlama çekebilirsin hatta çekmişin bile.. öyle olsa cevabı saçmala der ama herşeye rağmen süper bi ilşkimiz var derdi seni kandırmak için ama çocuk senin okuma ihtimalin olmadan aklından geçenleri yazmış seninle daha farklı şeler yapmak istiyor gezmek tozmak rahat olmak aynı dönemden bende geçtim çünkü ve sevgilimle aynı şeyleri bizde birbirimize söyledik ama farklı kişi anlamında değil yer farklı olmalı zaman farklı olmalı daha rahat olmalı herşey anlamında sakın kafana takıp üzülme ama sevgilinede hemen yüz verme çünkü sen farklı anladın o düşünür ki ben aldatsam bu beni affeder diyebilir sen daha iyi bilirsin nasıl davranacağını...

Amaaann erkek milleti değil mi?
Kavgasız da kayabiliyor bunlar, şart değil kavga.
Al birini vur ötekine.

değişiklikten kastı belkide sizinle oturup kavga etmekten ziyade farklı paylaşımlar arıyor.bunu hep cinsellik anlamamalısınız.demekki biraz gezip tozmak yada eğlenmek istiyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…