ok oldum, abartyormuyum ki?..

bencede o anlamda dememiş
zaten diyo arkadasına tepki veriyo
ben yapmam öyle şeyler saçmalama diye
iki cümle önce demiş
ordaki anlam buluştugunzda farklı şeyler yapmak gibi
haksızlık etme

bak bak bak beyfendilere ilgileri kayıomuş aman allahım napıcaz şimdi kızlar biz .
kızların ilgisi kayamazmıymış..ne bu saçmalıklae artık yaaa

bana sorarsan ben bunda art niyet aramam..
ben öyle yapmam demiş zaten..
arkadaşın ben aldatıyorum deyince bi insanı telkin edersinyaa onun yaptıgınaaa dşiyor zaten insan değişiklik arıyo diyee...

bence adamı suçlama... kız bagır çağır amaa sadece aklında olsun yapmasın öyle bişe diye şimdiden korksunda yoksa bu seni aldatmazz:)))

bencede yanlış anlamışsın kötü anlamda dememiş ..( ben yapmam öyle şeyler saçmalama )demesinden zaten anlaşılıyo nasıl bir düşünceye sahip olduğu...ama arkadaşı kesinlikle düzgün bir zihniyete sahip değil..sevgilinin aklınıda çelebilir uzaklaşması için elinden geleni yap bence...

kesinlikle katılıyorum arkadaşavereliniortakvereliniortak

bizde kavga ettigimiz zaman ilgi alakayı annesi veya ablasında arar.. :)) tlf eder uzun uzun saatlerce konusur :roflol: :roflol:

size gelınce arkadas saglam papbuc değil elbet.. sevgılınızıde kaydırmaya calısmsı ama basarılı olamams ''sacmalama ''demıs sevgılınız hemen sert tepkıde bulunmus.. orada demıskı aslında ılıskımız monotonlastı adrenalın olarak kavga yerıne baska seyler yapmak gerekıyor diyor .. zaten senden saklayacak olsa msn gecmısını pcde tutmazdı yerimseniben

bence abartıyosun:)

herkes bazen hayatın monotonlastıgını dusunup değişik şeyler ister ama bu insanları değiştirmek değil ki, anne babamızı değiştiriyomuyuz mesela değişiklik olsun diye

biraz adrenalin katın ilişkinize en iyisi :)) eğlenceli bişeyler yapın

ve o arkadasla fazla dertlesmesin mümkünse, zayıf anında beynine giriverir o bile farketmeden mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…