yazmayacaktım ama dayanamadım...arkadaşım niye kendini harap ediyorsun? geçmişinden niye pişmanlık duyuyorsun?Yaşanması gerekiyormuş ve yaşanmış,sonuçta sen basit bir kız olsaydın sevmediğin insanlarla da tensel olarak yakınlaşabilirdin,sadece sevdiğin,doğru olduğunu düşündüğün insanlarla bir şey yaşamışsın,kendini daha fazla hırpalama...Hepimiz her yeni ilişkimize bu defa son,doğru insanı buldum sonunda diye başlıyoruz ama sonradan işler beklediğimiz gibi gidemeyebiliyor,bu yüzden geçmişte yaptıkların yüzünden şimdi kendini harap etme,o an için karşındaki insanın doğru insan olduğunu düşünüyordun ve bişeyler yaşadın ama değilmiş ne yapabilirsin? sadece kendine olan saygını lütfen yitirme ve seni sen olduğun için sevmeyen,dar görüşlü,hayatı siyah ve beyazdan ibaret sanan insanlar için üzülme...Bi gün eminin karşına daha iyi biri çıkar ve herşeyi unutturur,sen yeter ki seçimlerini doğru yap,seni bırakıp giden adamı önemseme artık...Son bir şey daha,ilişkilerde şeffaflık,dürüstlük önemli ama sana bi tavsiye önceki sevgililerinle yaşadıklarını beraber olduğun kişiye asla ve asla anlatma...Sadece kendine olan saygını koru yeter...