ok pimanm kurtulamyorum

kendini bu kadar harap edecek bişey yok..senin önce kendinle barışman gerekiyor.. beşer şaşar demişer, yaptıkların hata olabilir veya hata olarak görmüyor olabilirin farketmez.. neticede bunu sen yaptın, sen yaşadın.. yanlış olduğunu düşünsen dahi öne kendini affetmen lazım.. seni sen yapan unsurlardan biri e bu yaşadıkların değil mi?

sen kendini sevmezsen kimse sevmez.. kendine değer vermezsen kimse vermez.. ama en kendini aşağılıyorsun resmen.. eğer bişeyden pişmansan da kendine anlat, kendini inandır.. bence o çocuk seni gerçekten seviyorsa mutlaka yanında olması gerekirdi.. sen ona kendinden daha çok değer veriyosun, çok yanlış bence..

demekki sevdigini düşünmüş hep..ama gercekten benim kadar büyük sevememiş.. cunku ne yapsa etse her seyi bi kenara koycak kadar cok sevdim onu ben.. cok canımı acıtıyo..hani birine hakkaten kıymet veriyosun biricik oluyo senin için ama sonra bakmısın yok .. oysa neler vermişsin onun için..sonra denedim cabaladım cok sevdim seni ama kaldıramıyorum diyip cekip gidiyo...hak veremiyorum...anlam veremiyorum..madem seviyor bu kadar neden bırakıp gidiyosun? baş edene kadar devam etmiyosun...ben hep yanındaydım oysa..çok seviyoduk ya hani biz birbirmizi...

aman bosver ya düsünüpte üzülme , yaptiklarindanda utanma zaten hatani anlayip pisman olmussun , tövbe edersin olur biter. bidahaki iliskindede anlatmassin detaylarkaydirigubbakcemile5

hayır bi de kendisi yapmış yapmış, sonra aa ben kaldıramıyorum diyor.. e yaparken aklın nerdeydi güzel kardeşim?? o zaman gayet kaldırıyomuş maşallah.. bak ağzım bozulucak gece gece...

hayır bi de kendisi yapmış yapmış, sonra aa ben kaldıramıyorum diyor.. e yaparken aklın nerdeydi güzel kardeşim?? o zaman gayet kaldırıyomuş maşallah.. bak ağzım bozulucak gece gece...

bana koyan da en cok bu kısmı..e sen nie yapıyosun madem bu kadar düşünüyosun da? madem bu kadar kıymetli de? dimi? işte böle düşününce de sinirleniyorum yazıklar olsun diyorum...o zaman işte haklı deyip kenara cekilicem..ama öyle olmadı ki..cok safım cok salagım..farkındayım...hepsi uzak olsun benden inşallah..bi de bana diyo ki 30 yasına kadar inşallah kimseyle evlenmezsin de ben evlenirim senle dio...o zaman farklı düşünürmüş...ne bu yaa?? yok yok iyilik etmiş bana..

e tammen haklısın böyle düşünmekte.. resmen yazıklar olsun.. herşeyi bırak, bir defa ahlaklı bir tutum değil yanlış dediğin hatta sevgilini terkettiğin bir şeyi kendinin yapıyor olması.. insana güven de vermez ki bu tavır!

ya bırak allah aşkına.. yaptığı tamamen onu aklından sileme diye aklına açık kapı bırakıyor.. biliyor çünkü ona karşı zayıfsın, böyle açık kapı bırakınca da hiçbir zaman tam olarak içinden atamayacaksın.. o da ne zamn istere senle olmayı yeniden deneyebilecek.. e tabii siz 30yaşına erinceye kadar ayrı geçirdiğiniz sürede de yediği önünde yemediği arkasında olacak beyefendinin.. oh ne ala memleetttt

kesinlikle iyilik etmiş.. herşeyi bırak, sen kendi hatanı anladn, bir daha yenilemeyeceğini anladın.. bu vesileyle de karşndaki kişinin ne kadar kaypak olduğunu görmüş oldun.. kişisel olarak çok büyük kazançların var bana göre.. sen kendini kendi gözünde affet, yaptıkların da kendinle sen arasında kalsın boşver.. bir daha da pişman olduklarını yapmazsan bundan sonra gayet güzel ve mutşlu bir hayat süreceğine, sana cidden değer verecek kişilerle karşılaşacağına eminim ben..

e artık rahat bi uyku olsun inşallah bu gece..cok tesekkur ederim ya..hakkaten azıcık silkelendim kendime geldim.. aldıgım dersler yanıma kar diye düşünücem ..inşallah sonum iyi olur..hepimizin...:enbuyukkk:

suan kendınızı dınleyemeyın lutfen..duygular bazen ınsanı yanıltabılır sızı kırmadan guzel bı yorum yapayım..okadar acık gonullusunuzkı yasadıklarınızı dıle getırebılıyosunuz hatanızı kabul edebılıyosunuz...hayatta hersey ınsanlar ıcın degılmıdır?..hersey bıze sınav degılmıdır..sızın hatanız bana gore..ınsan hayatta cok sey yasıyabılır ama bunu herkese anlatmak olmaz erkek arkadaslarınızla flortlerınızle yasadıklarınızı yenı erkek arkadasınıza anlatmak zorunlulugunuz yokdur ..adı ustunde ozel yaşam sadece sızle kalmalı degılmı..
hayat cok agır darbeler ıle dolu dılerımkı duygularınızı kontrol edersınız...
bıraz daha guclu olmalısınız hayata karsı unutmayın herkes sız degıldır ...kımse sızın gıbı dusunmez karsısındakını..ıyı yolculuklar sızle olur dılerımkı ama ne olur bukadar karamsar olmayınız...

Eğer geçmişte yaşadıklarınızı ilk onunla yaşasaydınız, gurur duyacaktı kendiyle.size ilk defa dokunanın kendisi olduğunu bilmek onu mutlu edecekti.Bana bu durumu biraz bahane yapmış gibi geldi, bilemiyorum.kendinizi yıpratmak yerine onuda geçmişinize itip, geleceğinizi dimdik ayakta karşılayın.adı üstünde "GEÇMİŞ" yaşanmış ve bitmiştir.

kendi sorununun cevabını kendin vermissin aslında..
onunla yaşarken sorun degildi...
sence böyle seylere önem veren gercekten aklı mantığı yerinde bir adam böyle yapar mı?yapmaz..
bak canım senin gecmiste yaşadığın hersey gecmiste kaldı..bu cocuk(cocuk gercekten) hem yasiyor hem de niye diye soruyorsa senin için zaten uygun bir insan değildir..kendi yasiycak ama kız arkadaşı yasamamış olucak..Adil mı?mantıklı mı?doğru mu?hayır..
bu erkeklerin klasik egolarından kaynaklanıyor..hani erkeğim yaparım olayları var ya..gecti bunlar artık..bunlara benim karnım tok..erkeklik bu değil..
bu cocukta daha erkekliği ogrenememis..
şimdi üzülüyorsun doğal olarak ama ılerde ayrılmanın doğru bir karar olduğunu anliycaksin...
pişmanım deme..yaşadığın hiç bir şey için,bir tek an için bile pişman olma..pişmanlık insanı delirtmekten başka bir ise yaramaz..sevdin,güvendin ve yasadın..bu kadar..bunlar pişman olmanı gerektirecek seyler değil..kendine de gereksiz yere yuklenipte yipratma..bu olanlar hata değil..hele hele senin hatan hiç değil..

bu kadar uzulmen cok sacma. bu senin hayatin, senin vucudun. ne istersen nasil istersen o sekilde yasarsin. bakire olsan ne olur olmasan ne olur? hickimsenin senin gecmisini, gecmis iliskilerini ve bunlarin boyutunu kurcalayip elestirmeye hakki yok. oyle sacma sey mi olur? iliski eger saglikliysa, sevgiye oldugu kadar saygiya da dayaniyorsa ne kadin ne de erkek karsisindakinin gecmisiyle ugramaz, bugunune bakar. kimseye gecmiste yaptiklarindan dolayi hesap vermek zorunda degilsin, borclu da degilsin. sakin pismanlik filan duyma! bu cocuga gelince; bence kurtulduguna sevin. seni gercekten sevseydi ve sana saygi duysaydi boyle sacma sapan bir neden uydurup gitmezdi. senin uzulmek yerine sinirlenmen ve kurtulduguna sevinmen lazim. ne pismanligi??

Arkadaşım salla gitsin..Bir tek şu konuda kızıyorum bekareti bozmamak için muhtemelen sevdiğin insanlara dayanamadığın için bir şeyler yaşamamışsın...ama seni sevdiğini söyleyen bu adamda istemem yan cebime koy yapıp itirazda etmemiş....ben şu anda evliyim ve eşim ilk beraber olduğum insan değil...ondan önce bir sevgilim olmuştu sevdim ve sırf bekareti korumak adına saçma sapan ilişkilere girmek istemedim ve her şeyi yaşadım..bazen ilk kez eşimle olsaydı diye düşündüm(hatta eşimede söyledim bunu ne önemi var öyle düşünme dedi) ama ne yapıyım...eşimle tanıştığımdada söyledim ...sonuçta el değmemiş değilim ..ama o sorun etmedi...el değmemiş bir adam gelsin sorun etsin anlarım...eğer bana eşim böyle bir imada bulunsaydı deyha yol derdim ...yaşadıklarım yüzünden hayatımı işkenceye çevirmezdim..bu benim vucudum dürüstçe bir ilişki yaşadım bitti o kadar...sende böyle düşün ...el değmemiş istiyorsa baştan gitseydii...inanmıyorum ben böyle sevgiye...daha çok yazardım ama edeceğim küfürlere burası müsait değil..

canım uzun zamandır forumu takip ediyorum ama üyeliğim yoktu.yazdıklarını okuyunca hemen üye oldum çünkü benzer olay benimde başımdan geçti ve ne yasadgnı çok iyi anlıyorum.biliyormusun tek yapman gereken dik durman.emin ol tıpış tıpış geri dönecek sen dik durursan.çünkü ardında bir enkaz bıraktğnı sanıyor ve senin onsuz bir hiç olduğunu sanıyor ama aksini görünce sarsılacak canım sen sadece allaha dua etki sana sabır ve güç versin ki kararlı olabilesin...arkadaşların dediği gibi bi süre sonra ne kadar sanslı oldugunu iliklerine kadar hissedeceksin.biliyorum su an asla olmaz gibi geliyor ama olacak canım.topla hadi kendini tatlım

aklını başına topla gittiği yere kadar yolu var sevgilinin..kendine gel değermi ya bukadar parçalamaya kendini! dünyaya bidaha mı gelceksin....naptıysan yaptın olanla ölene çare yok ...böyle kendini yiyerek hallolucakmı sanki..geçmişe bi sünger çek önüne bak ..kolay değil belki ama bi yerden başlamalısın...silkelen biraz sen kendin için bunu yapmazsan kimse yapmaz unutma!

farklı farklı kişiler benzer şeyleri yaşıyor canım, bende buna benzer ama biraz daha farklı bir şeyler yaşadım,benim erkek arkadaşım sürekli ben sana layık değilim sen daha iyilerini hak ediyorsun derdi, nedenlerinden biri de onun çok ilişki yaşaması benim öyle olmamış olmamdı, bende doğru kişiyi bulamamışsın bundan sonrası için çabala derdim, eğer bazı şeyleri de hak etmediğimi düşünüyorsan onları düzelt kendini iyi hisset derdim ama olmadı yapamadım beyefendiyle... erkekleri anlamak zor ilk olmazsın sorun ederler,ilk olursun sorun ederler...onun için kendini yıpratma canım çünkü değmiyor gün gelecek diz çökecek ama sen , o diz çökerken en güzel ve en güçlü halinle olmalısın.. kendin için...

senın yaŞadıklarının aynısını bızzat be yaŞadım Çok Çabaladık restı Çektım tekrar dÖndÜ terar kurcaladı.ılk zamanlar senın gıbı dÜŞÜnÜodum kızıodum kendıme..
AptallıkmıŞ herŞeyı anlatmak dogru olmak dÜrÜst olmazk bunların hepsı ders oldu ve onu ben bıraktım tÜm kapıları kapadım Şımdı ıyıkı olmamıŞ dıorumÇ..
Benı bedenım ıÇın sevıcek ınsana ıhtıyacım yok...
Emın olkı daha ıyılerı ÇıkıÇak ve pıŞman olmıcaksın...
Ve bunlar sana tecrÜbe olucak aynı hataları bıda yapmıcaksın...
ÜzÜlmeye bıle degmez.....sansın bol olsun...

her yorumu okudum bayılıyorum böyle düşünen kadınlara :asigim:
bu dünyada senden daha önemli birşey yok o nedenle senin bedenin hakkında kimsenin söz sahibi olmaya çalışmasına izin verme canım
o erkek arkadaş bozuntusu nasıl karaktersiz olduğunu göstermiş zaten gerçekten sevseydi rahatsızlık duymasına rağmen aynı şeyleri yaşamak istemezdi
ve dürüst olduğun için teşekkür eder bu konuyu düşünmemeye çalışırdı
geçmişin hakkında ona hesap vermek zorunda değilsin o yoktu o zaman ne diye senin geçmişin hakkında yorum yapıyo
ayrılması isabet olmuş kesinlikle bırak o dar beyniyle yaşasın dursun
kendisi istediği haltı yesin ama illa el değmemiş kız istiyorum desin
acıyorum böyle erkeklere sırf erkek oldukları için herşeyi kendilerine mübah sanıyorlar
ve dilerim ki bu zihniyetteki erkekler hiç mutlu olamazlar..ahlarını aldıkları kızlar akıllarına gelince vicdan azabı çekerler

dedikleriniz dogru sanırım...tek istedigim pişman olması....ne kadar sanssız varlıklarız biz..neden böyle oluyo ? onlar yasayınca suc degil biz yasayınca kıyamet kopuyo? hayatı anlamaya baslıyorum yavas yavas..yasadıklarım buyuk tecrube oldu.. allah yanımsa olsun..kötu niyetli biri olmadım hiç içim temiz..inşallah allah bunu görürü ve yardım eder ben ve bnim gibilere..ve dualarımız kabul eder..ah dualar bi kabul olsa zaten..umarım kiminizin dedigi gibi pişman olur...cok pişmöan olur hem de ve karsıma cıkar o halde..tek dilegim bu su sıralar..ayrıca bu ilişkim sadece 4 ay sürdü ama hayatımın ilk aşkıydı.. buna eminim.. kısa gözükuyo ama ben cok sevmiştim.. inşallah her sey duzelir...cok tesekkur ederim hepinize..mükemmelsiniz..

Hmm acık konusmak istiyorum bende bir takım seyler yasadım,paylastım ama bu beden benim bu hayat benim kimse bunlarla yargılayamaz beni, bu tarz düsünen bir insanla bu tür seyleri iliskisini bitirecek kdr önemseyen bir erkekle beyin yapılarımız uygun olmaz zaten lütfen böyle konularda kendini ezdirme ve pismanlık duyma sevdigin insanalrla paylasmıssın bir takım seyleri üstelik her erkek aynı degil hepsi bu kadar kus beyinli degil yada cifte standart uygulayacak diye bir kural yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…