ok umutsuzum ltfen yardm edin...

ailenden bu kadar korkuyosun...Peki bunu yaparken Allahtan niye korkmadın.Okadar aşıktınız evlenseydiniz mademde öyle yapsaydınız bu işi.Şimdide ah etmekle elden bişi gelmiyor.Allah yardımcın olsun.Bu işi tek kişi değil iki kişi yapmışsınız.ıkinizde hatalısınız

olan olmuş artık, bari hatanı hatayla örtmeye çalışma. Diktirmek de ne demek :1shok: ilerde evlendiğin adama acımıcak mısın ya vicdan azabı, dürüst ol seni seven öylede kabul eder. Geçmiş olsun canım bu senin değil onun ayıbı.

ay canım çok üzüldüm diğer yazılarımda biraz ağır konustum galiba en güzeli canım o defteri kapat yeni sayfanı aç seni seven mutlllaka çıkacaktır hayatın sonu değil canım seni dahada güzel bi hayat bekliyo boşver okadar bekaretede takılıyosan kafandan sil onu unutma eğer çokta zorda kalırım dersen diktirme operasyonu yapptırısın ailenle mutlu olmmaya bak canım kımseyi takma kafaya

bu konuyu lütfen allah korkusu konusuna getirmeyelim bunun allah korkusuyla ne alakası var olmadı bu yorum ama
artı iki kişiden birinin bu sorumluluktan kactıgını söylüyor arkadasımız hata ikinizin demenin mantıgı ne acaba

canım ben okadar çok örnek olmasını istiyorumkı bu olayların ama kımseye ders olmuyo bu arkadaşımıza çokta kötü şeyler yazsak ben biraz yazdım ama çok sinirlendim cahilliğine ve evlenmeden ben onaylamıyorum ilişkiyi arkadaş sitrese girecek dahada kötü olacak bazı seyler kıslar allah aşkınıza örnek olsun ders alın

bence çok alakası var canım biraz düşün bulursun cevabını insan ilk önce neyden korkmalı

Burda bazı kişilerin yazdıklarına çok sinir oldum Bizler hiç mi hata yapmadık hayatımızda. Bu hataya benzemiyor olabilir hatalarımız. Ama hepimiz birer kuluz ve hepimizin hataları olmuştur. Hepimizin keşkeleri vardır.
Allah affedicidir güzelim. sen şimdi bu adamı bırak önce bir af dile Allah'tan. Bunu affetmesi için dua et. Kendine ezik muamelesi yapmaktan da vazgeç. Allah affediyorsa kula laf düşmez.
Sakın kızlık zarını diktirme gibi bir hataya da düşme. O zaman bir daha af dilesen de kabul olmaz.

ben bıraz agır soyleyecegım o yuzden yalnıs anlasılmasın lutfen.. sadece bu tarz olayları gorup okudugumda cıddı anlamda uzuldugum ıcın tepkım bu.. :1closedeyes: arkadasım kusura bakma ama erkek arkadasın aılesını one surmesının amacı ayrı bana gore .. :sinifsinif: sen ona ıstedıgını vermıssın ne olursa olsun.. yaptıgını onaylamıyorum ben kesınlıkle evlılık oncesı ılıskıye karsı bırı olarak.. lmaz: ama yaptıgı kısıyı baglar tabıı .. ama aılenın nasıl uzulecegını sana nasıl zarar geldıgını duyup ısıttıklerı zaman vereceklerı tepkıde son derece haklılar.. a.s umarım pısmansındır ve hakkında hayırlısı olur bundan sonrası ıcın.. yolun acık olsun..

ALLAH korkusu konusuna girmeyelim tamam da bu konunun ALLAH korkusuyla alakası yok mu yani.valla bence direk ALLAH korkusuyla direk alakası var.hatta O'na duyulan korkuyla,bağlılıkla,sevgiyle direk alakası var

işaretlediğim kısma tamamen katılıyorum.

hata iki kişinin de diyenlerden birisi olduğum için söylüyorum; ilişkiyi iki kişi de istemezse bu tecavüz olur, bu olayı yaşadıktan sonra beni evlenicez diye kandırdı demenin doğru olmadığı inancındayım; çünkü siz de sonucuna katlanmak zorunda olduğunuz bir yola adım atıyorsunuz. bu yolun sonu evlilik de ayrılık da olabilir.

serıncım cok uzgunum bu konuda sana katılmıyorum.. lmaz:bırazcık mantıkla senınde arkadasın ne demek ıstedıgını ve neden oyle soyledıgını anlayacagına emınım..

hesap döner dedim ya es secim . ehh onuda bir kandıracak kadın çıkar elbet. allah büyük. rabbim öyle ödeşmeler yaşatıyorki insana
ya nıye kadın oder bedelı bak yaptıgını onaylamdıgımı ustune basa basa dıyorum
cok yanlıs yaptıgı yasayIsım geregı ama
dellenıyorum nıye kadın ezılır erkek sefa surer!!
kadını kandırmak kolay 2 laf bır cıcım asıksa kandırır
sonrada yarı yolda bırakır!!
ama varya oda bulacaK cezasını ya kızından ya kızkardesınden!!
ıstemıyorum dese hadı dıcem
yok aılesı bırı buldu evlencek yok para vercek

bu nedemek ya nasıl bı mantık!!

aynı dusunuyoruz bende onaylamıyorum yapılanı ama erkegın davranısı fena dellendırdı benı ınan suan ellerım bumbuz

Son düzenleyen: Moderatör:
ALLAH korkusu konusuna girmeyelim tamam da bu konunun ALLAH korkusuyla alakası yok mu yani.valla bence direk ALLAH korkusuyla direk alakası var.hatta O'na duyulan korkuyla,bağlılıkla,sevgiyle direk alakası var

ellerine sağlık canım çok doğru.

Allah korkusuyla ilgisi yoksa neden önem veriyoruz ozaman kızlık zarına?????
Buna cevap sadece toplumsal baskılar mı aile mi? cevabınız bunlardan biriyse zaten sonuç yine allah korkusuna gider...

güzel arkadaşım diyecek lafım yok olan olmuş. kendimi senin yerine koydum bir an, napardım diye.
benim de inancım gereği sevdiğimden gebersem de yapmam böle bişeyi ama büyük konuşmamak lazım.
cinsellik sağlıklı her insanın zaafıdır çünkü, biz kadınlar ise bunu aşkla karıştırıyoruz. her neyse.

arkadaşlar burda sakın diktirme demiş. dedim ya kendimi senin yerine koydum diye.
ben olsam diktirirdim ya. nie açıklama yapcaksın ki evleneceğin adama?
değer mi? bence değmez, diktir. çünkü böyle düşünen ve başkasında olmasını istemediğini kendi yapan erkekler kandırılmayı hakediyor bence. kandırmanın hiç bi mahsuru yok.

zar senin. vücut senin. dünyalık emanetlerimiz bize yaradandan. yaradan senin vücudunun hesabını o adamdan sormayacak, veyahut senin yaptığın ceza gerektiren herhangi bir şeyi. senin zarı diktirsen de diktirmesen de olan olmuş. (Allah korkusunu araya sokan arkadaşlar için yazdım bunu, lütfen konu sapmasın.) hal böyle olunca, erkeklere tezek yemek düşer. diktir derim. ama kendi paranla. o adiden para alırsan kendisini senin bir o... olduğunu düşünerek, iyiki bırakmışım diyerek avutacaktır. bu fırsatı ona verme. o öyle şey düşünmez mi diyorsun? bu adam sözde seni de bırakmayacaktı boşversene.

Allah korkusuyla ilgisi yoksa neden önem veriyoruz ozaman kızlık zarına?????
Buna cevap sadece toplumsal baskılar mı aile mi? cevabınız bunlardan biriyse zaten sonuç yine allah korkusuna gider...

canım aileden ve çevreden korkulduğumuz kadarda rabbimden korksak zaten ortada böyle sorunlar kalmayacak

canım bana katılmak zorunda değilsin hepimiz aynı fikirde olsak zaten böyle bir site olusmazdı
bu benim fikrimdir diğer arkadaslarada saygı duyuyorum
ama kimse kusursuz değildir madem allah korkusundan bahsettik insanları hata yaptı diye bu denli yargılamak günah değilmi

Arkadaslar bence "kizindan ya da kizkardesinden bulsun" gibi cümleler, daha dogrusu beddualar dogru degil, sonucta onlarin ne günahi var ki bu insanin cezasini bulmasinda kullanilsinlar...
En güzel beddua bence beyefendimizin ayni konu sahibi arkadasimiza tavsiye ettigi yöntemle kandirilmasi...
Ayrica Allah korkusu olan insan da hata yapabilir; seytan insanla ugrasmaya baslayinca imanli bir insan da zaafina yenik düsüp iradesiz davranabilir...
Keske olmasa tabii...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…