- 11 Eylül 2007
- 979
- 1
- 296
başka çarem yok o maddi yardım yapmak zorunda ailem kesinlikle istemiyor bende rest cekemem dedi yapabiliceği bişey yokmuş günlerece ağladım kilo verdim böle bişey başıma geliceğine ölseydim daha iyiydi bugün aradı beni affet eğer olmazsa dedi affetmem dedim kusura bakma.ailem de kahroluyor çok zor yaşadıklarım.kimseye anlatamıyorum..
cmrm sana katılıyorum cok duygulandım yazını okuyunca
bır erkek sereflı bı erkek kendını ona vermıs bı kızı nasıl yarı yoldabırakır!!!!
nasıl utanmadan para teklıf eder ısım bıttı dıktır baskasını kandır demek bu ya!!
ne bıcım ınsanmıs bu haltı yedı ıse senle bu yola devam edıcek
ne demek aılesının ıstedıgı ıle evlenıcek resmen senı kullanmısklava:
ha yaptıgını kesınlıkle onaylamıyorum ınancıgım geregı yasayısım geregı
burdakı yazılanlar ıns genc kızlarımıza ornek olur..!
bu konuyu lütfen allah korkusu konusuna getirmeyelim bunun allah korkusuyla ne alakası var olmadı bu yorum ama
artı iki kişiden birinin bu sorumluluktan kactıgını söylüyor arkadasımız hata ikinizin demenin mantıgı ne acaba
bu konuyu lütfen allah korkusu konusuna getirmeyelim bunun allah korkusuyla ne alakası var olmadı bu yorum ama
artı iki kişiden birinin bu sorumluluktan kactıgını söylüyor arkadasımız hata ikinizin demenin mantıgı ne acaba
bu konuyu lütfen allah korkusu konusuna getirmeyelim bunun allah korkusuyla ne alakası var olmadı bu yorum ama artı iki kişiden birinin bu sorumluluktan kactıgını söylüyor arkadasımız hata ikinizin demenin mantıgı ne acaba
ya nıye kadın oder bedelı bak yaptıgını onaylamdıgımı ustune basa basa dıyorumhesap döner dedim ya es secim . ehh onuda bir kandıracak kadın çıkar elbet. allah büyük. rabbim öyle ödeşmeler yaşatıyorki insana
aynı dusunuyoruz bende onaylamıyorum yapılanı ama erkegın davranısı fena dellendırdı benı ınan suan ellerım bumbuzcanım ben okadar çok örnek olmasını istiyorumkı bu olayların ama kımseye ders olmuyo bu arkadaşımıza çokta kötü şeyler yazsak ben biraz yazdım ama çok sinirlendim cahilliğine ve evlenmeden ben onaylamıyorum ilişkiyi arkadaş sitrese girecek dahada kötü olacak bazı seyler kıslar allah aşkınıza örnek olsun ders alın
ALLAH korkusu konusuna girmeyelim tamam da bu konunun ALLAH korkusuyla alakası yok mu yani.valla bence direk ALLAH korkusuyla direk alakası var.hatta O'na duyulan korkuyla,bağlılıkla,sevgiyle direk alakası var
Allah korkusuyla ilgisi yoksa neden önem veriyoruz ozaman kızlık zarına?????
Buna cevap sadece toplumsal baskılar mı aile mi? cevabınız bunlardan biriyse zaten sonuç yine allah korkusuna gider...
ya yapmayın evlenmeden birlikte olanların allah korkusumu yok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?