bana musaallt olur diye korkuyorum yeri geliyor işten eve gece 11de gidiyorum ya başımı belaya sokarsa diyede çekiniyorum açıkcasıBen çocuğuma bakabiliyorsam ben olsam mail atardım. Çünkü yapılan çey basit değil ki anlaşmalı boşanmışsınız herkese dememişsiniz neden o kadının yanına kar kalsın ki çok kötü allah kimsenin başına vermesin
Evlilik birliği içinde alınmış malınız varmıydı bilmiyorum ama eğer varsa ve boşanma adatmasan kaynaklanıyorsa ortak mallar sizin olurdu yani onun hakkı olmazdı mallarda. İnşallah böyle bir hata yapmamışsınızdır.tek gecelik hayat kadını ile aldatıldım ve boşandım diye konu açmıştım bilenler vardır mutalak.ancak onun megersem aynı işyerinden bir kadın oldugunu ve şaunda ilişiklerinin devam ettiği bilgisine ulaştım.çalıştıkları yer kurumsal büyük bir firma böyle insnaları bünyenizde nasıl barındırıyorsunuz diye mail atsam mı ?
Kadın evlimiymisözellikle karşılamak için işyerinde ki insanlarla ugraşıyorum eminim ki çogu kişi hala bilmiyor saklıyorlar çünkü daha yeni boşandım.
hiç bir şeyimiz yoktu evdeki eşya dışında.ev kira araba yok..eşyanında yarısını aldım.Evlilik birliği içinde alınmış malınız varmıydı bilmiyorum ama eğer varsa ve boşanma adatmasan kaynaklanıyorsa ortak mallar sizin olurdu yani onun hakkı olmazdı mallarda. İnşallah böyle bir hata yapmamışsınızdır.
bilmiyorum o kadar araştırmak istemedim istesem bir dakika da ögrenirim ancak bunu bilmek istemiyorum.Kadın evlimiymis
Hayret birşey ya bu ne şerefsizlik... Otele gidip kayıt sildirmeler falan, bir yuvayı hiç düşünmemek karşındaki hemcinsini çocuğunu, nasıl bir kadın bu, eşiniz ayrı bir pislik... Kurtulduğuna sevin ayda 300 tl kalıyor ona dedin merak etme zaten onlardan bi bok olmaz afedersinbilmiyorum o kadar araştırmak istemedim istesem bir dakika da ögrenirim ancak bunu bilmek istemiyorum.
amin amin saolun güç veriyorsunuz banaHayret birşey ya bu ne şerefsizlik... Otele gidip kayıt sildirmeler falan, bir yuvayı hiç düşünmemek karşındaki hemcinsini çocuğunu, nasıl bir kadın bu, eşiniz ayrı bir pislik... Kurtulduğuna sevin ayda 300 tl kalıyor ona dedin merak etme zaten onlardan bi bok olmaz afedersin
Elin kadını acımaz hele bu tarz çakallar, ne yapacak kadın maaşıylamı geçinecekler 2 günde kapının önüne koyar saygısı olmaz o adama bi kere, sen güçlü ol hele bi zaman geçsin sen nefes alacaksın onlar daralacakamin amin saolun güç veriyorsunuz bana
Bunda da haklısın insan oğlu ne yapacağı belli olmuyor Allaha havale et ilahi adalet var bu dünya dabana musaallt olur diye korkuyorum yeri geliyor işten eve gece 11de gidiyorum ya başımı belaya sokarsa diyede çekiniyorum açıkcası
anlaşmalı boşandım ancak anlaşmalı derken tüm üzerimdeki borçları kapattı çocuk için iyi bir miktar nafaka baglattım aydan aya yolluyor.evdeki eşyların yarısını aldım.zaten ev araba başka hiç bişey yoktu.anlaşmalı bu yönde oldu.dava açsamda alabilecegim bişey yok aldıgı maaştan geriye elinde kalan 300 tl sanırım devlet ne kadar yanımda olursa olsun elinde alacak bişey yoksa bişey yapamaz.
gidiyorum şuanda... pskologunda bana söylediği o sana ihanet etmedi yaşadıgınız evlilige ihanet etti ve zaten sen deil karşındaki kim olursa olsun o ihanet edecekti bu insanın içindedir dedi.ayrılma sebebini soran olursada evliligimize ihanet etti ve ayrıldık dersin bu senin acının dindirmez ama içini rahatlatır dedi.
Durma yürü o zaman derim dilekçe yaz hatta mail atma
Benim yenge yapmıştı dayımla takılan ablaya
Çalıştığı yerin yönetimine dilekçe yazıp durumu açıklamış
Yönetim de yengeme mektup göndermiş dilekçeniz alınmıştır, gereği yapılmıştır şeklinde
Metres ablayı işten attılar
Buda bana dogru gelmiyor. Özel hayattan dolayi isten atilmakta cok alcakca. Ki eminim bir erkek olsa, isten atilmazdi. Kadin olunca "vurun kah**yi" oluyor. Ki mesela normal flörtede baze insanlar iyi bakmaz. Bir is veren bu yüzden insani isten atsa iyi mi? Yani baskalarina igneyi batirdigimiz zaman, bir gün o igne bizede batabildigini hesap etmemiz lazim.
Bu da yazmak istediğim ayrı bir nokta
Konu sahibesi kocasının kapı önüne konmasında ısrar etsin. Sadece kadının atılması erkeğe bir şey yapılmaması büyük alçaklık olur. Hatta en iyisi kadının adını vermesin kocasına yüklensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?