ok yaydan çıksın mı?

bana musaallt olur diye korkuyorum yeri geliyor işten eve gece 11de gidiyorum ya başımı belaya sokarsa diyede çekiniyorum açıkcası

Maddi yonden haklarini verdiyse cocuguna guzel bi tazminat aliyosan yapma.. o tazminatida alamazsin sonra. Hem ilahi adalet diye birsey var inan bana.. simdi bu sekilde yapsan cocugun varmis bunu ona yasatma. Umarim cok daha iyi biriyle olursun ilerde ve bu pis herif umrunda bile olmaz

Evlilik birliği içinde alınmış malınız varmıydı bilmiyorum ama eğer varsa ve boşanma adatmasan kaynaklanıyorsa ortak mallar sizin olurdu yani onun hakkı olmazdı mallarda. İnşallah böyle bir hata yapmamışsınızdır.

hiç bir şeyimiz yoktu evdeki eşya dışında.ev kira araba yok..eşyanında yarısını aldım.

bilmiyorum o kadar araştırmak istemedim istesem bir dakika da ögrenirim ancak bunu bilmek istemiyorum.
Hayret birşey ya bu ne şerefsizlik... Otele gidip kayıt sildirmeler falan, bir yuvayı hiç düşünmemek karşındaki hemcinsini çocuğunu, nasıl bir kadın bu, eşiniz ayrı bir pislik... Kurtulduğuna sevin ayda 300 tl kalıyor ona dedin merak etme zaten onlardan bi bok olmaz afedersin

amin amin saolun güç veriyorsunuz bana

keşke anlaşmalı boşanmasaydınız ama olan olmuş artık.

Gidip yüz yüze gelmek istemiyorsanız bile, durumu açıklayan güzel bir mail yazın şirkete.

bana musaallt olur diye korkuyorum yeri geliyor işten eve gece 11de gidiyorum ya başımı belaya sokarsa diyede çekiniyorum açıkcası
Bunda da haklısın insan oğlu ne yapacağı belli olmuyor Allaha havale et ilahi adalet var bu dünya da

Durma yürü o zaman derim dilekçe yaz hatta mail atma
Benim yenge yapmıştı dayımla takılan ablaya
Çalıştığı yerin yönetimine dilekçe yazıp durumu açıklamış
Yönetim de yengeme mektup göndermiş dilekçeniz alınmıştır, gereği yapılmıştır şeklinde
Metres ablayı işten attılar

Psikologun dogru diyor. Onun aldatmasi senin kusurun degil, onun alcakligi. Yani onun kusuru. Ben yinede insanlara hic aciklama yapmama taraftariyim. Kendimde biraz ketum bir insanim. Kimse benim özel hayatim üzerine bilgi sahibi olmak zorunda degil.

Yani yasadigin sey utanc verici birsey degil, saklaman gerekmiyor evet, ama anlatmanda gerekmiyor. Cünkü benim tecrübemde özel hayati üzerine konusanlar ile cogu zaman alay edilip, arkasindan konusuluyor.

Diyorum ya, sen dik dur. Onu yok say ve tekrar huzurunu bul. Bu intikamin en iyisi. Önceligi kendine ver. Sen bir birey ve güclü bir kadinsin. Kendini sadece bosanmis yada aldatilmis olarak tanimlama, sinirlama. Hayir sen bir kadinsin, bir annesin, bir arkadassin, sevdigin hobbylerin, müziklerin var. O ex kocan kim oluyor da? Onu o kadar hayatin merkezine koyma, ne hali varsa görsün!

Buda bana dogru gelmiyor. Özel hayattan dolayi isten atilmakta cok alcakca. Ki eminim bir erkek olsa, isten atilmazdi. Kadin olunca "vurun kah**yi" oluyor. Ki mesela normal flörtede baze insanlar iyi bakmaz. Bir is veren bu yüzden insani isten atsa iyi mi? Yani baskalarina igneyi batirdigimiz zaman, bir gün o igne bizede batabildigini hesap etmemiz lazim.

Firmanin kisilerin ozel hayatina karisma hakki yok ki bu sebeple isden cikarilmasida tuhaf olur ..yani hic kalkismayin boyle birseye ettigini bulurlar

Bu da yazmak istediğim ayrı bir nokta
Konu sahibesi kocasının kapı önüne konmasında ısrar etsin. Sadece kadının atılması erkeğe bir şey yapılmaması büyük alçaklık olur. Hatta en iyisi kadının adını vermesin kocasına yüklensin.

Kurumsal bir şirkette çalışıyordum. Evli bir erkek, gençkızlardan biriyle beraberdi. Karısı farkettiği an, kocasının müdürüne mail attı. Şirket o kişi için birçok yatırım yapmıştı başarılarından ötürü. Buna rağmen ikisini de yanlarına çağırdı üstyönetim. İşlerine son verdiler. Şu an o çift evli. 2 tane de çocukları oldu ve mutluluk pozları veriyorlar.

Kapi önüne konulursa, nafaka ne olur? Bu cocugu icin yazik olur. Evet adamin yaptigi büyük alcaklik fakat is hayati ile alakasi yok, olmamali. Aksi takdirde dedigim gibi bu kapiyi baska vakalarada acar.

Evlilik iki kisi arasinda bir kurum. Sonuc en fazla bosanma olmali, isten atilma degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…