Böyle kötü insanlara ve kötülüklerine sessiz kaldıkça tepemize çıkıyorlar. Eğer böyle bir rezillik varsa ben yerimde duramazdım.
Sen git evli adamla birlikte ol, adam boşansın, orada bir kadın ve çocuğun hayatı alt üst olsun, sen aşk böceği ol. Var mı öyle bir dünya!
İlahi adalete sonuna kadar inanırım ama adalet için bizim de birşeyler yapmamız gerekir diye düşünüyorum.
Kötülüğe, edepsizliğe prim verilmemeli. Evli adamla birlikte olan kadın, karısını aldatan erkek, rezil olmayı sonuna kadar hak eder.
Kanıtınız varsa, mesaj vs, açın zina davası, alın hakkınızı. Hem de kurumlarında rezil edin, barınamasınlar. Sizin hayatınız darma duman olduysa 1 haftada, onların da olsun.
işinde çok başarı bir insanda değil inş adalte kendisi işler.Kapi önüne konulursa, nafaka ne olur? Bu cocugu icin yazik olur. Evet adamin yaptigi büyük alcaklik fakat is hayati ile alakasi yok, olmamali. Aksi takdirde dedigim gibi bu kapiyi baska vakalarada acar.
Evlilik iki kisi arasinda bir kurum. Sonuc en fazla bosanma olmali, isten atilma degil.
banada avukatın dediği zina diye açarsan hem çok yıpranırsın hemde otele gitmiş ama oda da ne yapmış bunu kanıtla diye bir çok evrak ister malı mülkü yoksa kısa yoldan çözelim olmuştu.araç ev olmadıgı için anlaşmalıya gittimSizin mesajınız nezninde herkese bilgi vermek istedim, artık zina davası açılmıyor, zina boşanma sebebi sayılıyor ama suç değil. Kadına da dava açılmıyor yeni yasa ile kaldırıldı. Gazetelerde okuyorum sürekli bu tür davalar sadakat zorunluluğu erkektedir diyerek düşürülüyor. Zina hiç bir şekilde suç değil artık kanunlarda maalesef
banada avukatın dediği zina diye açarsan hem çok yıpranırsın hemde otele gitmiş ama oda da ne yapmış bunu kanıtla diye bir çok evrak ister malı mülkü yoksa kısa yoldan çözelim olmuştu.araç ev olmadıgı için anlaşmalıya gittim
banada öyle geliyor.şuanda çocuktan dolayı en çok annem karşılaşıyor en azından ona anlatsam o bilsemi diyorumAilenize anlatın tabi ki o gününü gün ederken sizin onu kötü yansıtmama çabanız gereksiz. Mail işini pek sevemedim ama onu söyliyim işler karısabilir..
Aslında ben de öyle biliyordum ama önceki mesajlarda birileri yazınca geri geldi sandım. Bir avukatla görüşüp en doğru bilgiyi almak en iyisi.Sizin mesajınız nezninde herkese bilgi vermek istedim, artık zina davası açılmıyor, zina boşanma sebebi sayılıyor ama suç değil. Kadına da dava açılmıyor yeni yasa ile kaldırıldı. Gazetelerde okuyorum sürekli bu tür davalar sadakat zorunluluğu erkektedir diyerek düşürülüyor. Zina hiç bir şekilde suç değil artık kanunlarda maalesef
avukat açarız ama en az 1,5 yıl sürer 3 yıla kadar yolu var bir sürü delil istenecek vs dedi zaten malı mülkü yoktuki adamın nafakayı da baglattımAslında ben de öyle biliyordum ama önceki mesajlarda birileri yazınca geri geldi sandım. Bir avukatla görüşüp en doğru bilgiyi almak en iyisi.
inşallah bin pşman olur şu yaptığınagururm kırıldı ve ben anlaşmalı boşandım cunkü yıpranmak istemedim.elimde deliller olmasına ragmen.boşandıktan sonra oh be kurtuldum senden sana şükür allahım diye meajlar attı.benimde içimde intikam ateşi yanıyor.
Salça olsam o ortama gider baş o...pu çık diye bağırırdımIyi de boşanmışsınız artık daha neyin davasını güdüyorsunuz? Ha çok yenidir atlatmak zaman alır ama atlatılır.
Hayat kadını mı dedi size sevgilisini?:)) kadın bulmuş zaten belasını:) uğraşmaya değmez demek ki evliliğiniz yolunda değilmiş, uygun değilmişsiniz artık bırakın ayrıldığınız kişinin peşini.
Sevmiyorum erkek olsun kadın olsun böyle ayrılığı hazmedemeyip, salça olanları kusura bakmayın lütfen ama hastalıklı bir durum.
neden yeni üyelikle cevap yazdınızBUGUN çıktı ve geldi hayatımda kimse yok diyor ben şok
Bence konuya güncelleme falan yapinBUGUN çıktı ve geldi hayatımda kimse yok diyor ben şok
eskisinin şifreyi unuttumneden yeni üyelikle cevap yazdınız
tamam canım şimdi bu adam utanmadan barışmakmı istiyoreskisinin şifreyi unuttum
bu beni ilgilendirmez dedim zaten ama bu kadar cabuk muydu yani bundan dolayı çok şaşkınımGereksiz bir atraksiyona girmiş olursunuz
barışalım demedi açık açık ama gel birlikte prgram yapalım çocukla bir yelere gidelim vs diyor diyaloga girmeye çalışıyor ayrıca evet biri vardı ama artık yalnızım diyor bu beni hiç ilgilendirmez dedim ayrıca şuan çocuk için bile olsa görüşmek istemiyorum dedim.tamam canım şimdi bu adam utanmadan barışmakmı istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?