ok yaydan çıksın mı?

Sizin mesajınız nezninde herkese bilgi vermek istedim, artık zina davası açılmıyor, zina boşanma sebebi sayılıyor ama suç değil. Kadına da dava açılmıyor yeni yasa ile kaldırıldı. Gazetelerde okuyorum sürekli bu tür davalar sadakat zorunluluğu erkektedir diyerek düşürülüyor. Zina hiç bir şekilde suç değil artık kanunlarda maalesef

işinde çok başarı bir insanda değil inş adalte kendisi işler.

banada avukatın dediği zina diye açarsan hem çok yıpranırsın hemde otele gitmiş ama oda da ne yapmış bunu kanıtla diye bir çok evrak ister malı mülkü yoksa kısa yoldan çözelim olmuştu.araç ev olmadıgı için anlaşmalıya gittim

Dediğim gibi kanıtlasanızda sadece boşanma sebebi sayılıyor, o da ciddi uzun bir süreç. En iyisi geride bırakıp Allaha havale etmek, kendi huzurunuzu bozar bu adama bulaşmak, anlaşmalı en iyisi olmuş, temiz kurtulmuşsunuz

Ailenize anlatın tabi ki o gününü gün ederken sizin onu kötü yansıtmama çabanız gereksiz. Mail işini pek sevemedim ama onu söyliyim işler karısabilir..

Ailenize anlatın tabi ki o gününü gün ederken sizin onu kötü yansıtmama çabanız gereksiz. Mail işini pek sevemedim ama onu söyliyim işler karısabilir..
banada öyle geliyor.şuanda çocuktan dolayı en çok annem karşılaşıyor en azından ona anlatsam o bilsemi diyorum

Aslında ben de öyle biliyordum ama önceki mesajlarda birileri yazınca geri geldi sandım. Bir avukatla görüşüp en doğru bilgiyi almak en iyisi.

Aslında ben de öyle biliyordum ama önceki mesajlarda birileri yazınca geri geldi sandım. Bir avukatla görüşüp en doğru bilgiyi almak en iyisi.
avukat açarız ama en az 1,5 yıl sürer 3 yıla kadar yolu var bir sürü delil istenecek vs dedi zaten malı mülkü yoktuki adamın nafakayı da baglattım

inşallah bin pşman olur şu yaptığına

Iyi de boşanmışsınız artık daha neyin davasını güdüyorsunuz? Ha çok yenidir atlatmak zaman alır ama atlatılır.
Hayat kadını mı dedi size sevgilisini?:)) kadın bulmuş zaten belasını:) uğraşmaya değmez demek ki evliliğiniz yolunda değilmiş, uygun değilmişsiniz artık bırakın ayrıldığınız kişinin peşini.
Sevmiyorum erkek olsun kadın olsun böyle ayrılığı hazmedemeyip, salça olanları kusura bakmayın lütfen ama hastalıklı bir durum.

Salça olsam o ortama gider baş o...pu çık diye bağırırdım

tamam canım şimdi bu adam utanmadan barışmakmı istiyor
barışalım demedi açık açık ama gel birlikte prgram yapalım çocukla bir yelere gidelim vs diyor diyaloga girmeye çalışıyor ayrıca evet biri vardı ama artık yalnızım diyor bu beni hiç ilgilendirmez dedim ayrıca şuan çocuk için bile olsa görüşmek istemiyorum dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…