Okadar kötüyüm ki =( Ağlıyorumm =(

Kendi ailem yok ..
Bilgsyar başında değilim telden griyorm ..
Hastane bakmıyor maalesef..
Sağlık ocağıda ilaç yazmadı .. Bakamam deyip yolladılar ..

hiçbir sağlık ocağı bakamam deyip 9 aylık bebeği yollamaz.
lütfen burda size yardımcı olmaya çalışan insanları boşuna mesgul etmeyin.
çocuğunuz gerçekten hastaysa şu an onun için inanılmaz üzgünüm.çok şanssız bir bebekmiş

Ben yardım istemiyorum ki bütün kapılar kapalı bunu zaten biliyoruz .. Ben dolup ağladığım anda konuşmak istedim okadar ..

acile gidin bakarlar,çok hasta bebeği geri göndermezler eminim

Kendi ailem yok ..
Bilgsyar başında değilim telden griyorm ..
Hastane bakmıyor maalesef..
Sağlık ocağıda ilaç yazmadı .. Bakamam deyip yolladılar ..
o zaman günde 2 tl 2tl verdiğiniz internet parasını biriktirin...ne diyeyim size..profşlinizdeki konuları yorumları görünce fena oldum valla...
çocuk sözkonusu olunca akan sular duruyor bende..
çocuk doktoru olmadan bakmazlar zaten.o yüzden dedim ya şu gün şu saati mi belediniz diye..

konu sahibi bizden yardım istemek için yarışma programlarının bitmesini beklemiş sanırım.
profilindeki mesajlar bölümüne bakmanızı öneririm arkadaşlar ..
evet ya iananmadım gerçekten de..yargılamak istemiyorum ama bu kadar da olmaz yaaa...
yazık günah o 9 aylık bebeğe...kaçmış evlenmiş anne,pavyona giden,ne hikmetse iş bulamayan baba,yazık günah o çocuğa...çok üzüldüm..

Devlet hastanesi 18 yaş altına bedava bakıyor. İlaç parayla fakat hastane serum , iğne vs yapabilir.
Allah şifa versin. Ankarada oturuyorsunuz diye okudum yazılanlardan. Orada iş bulmak çok zor değil. Biraz çaba..

Bence hasta çocuk falan yok ortada.. Hatta çocuk da yok..En azından ben öyle olmasını umuyorum.

bu da bir çeşit psikolojik rahatsızlık heralde :/

18 yaş altı çocuklara sigortalı gibi işlem yapılıyor.yani sigortanız var gibi önce hastaneye sonra eczaneye gidebilirsiniz...

Daha önce sigortamız varken yne aynı şekilde olmuştu doktor vermşti yani..
her öksürük aynı hastalık değildir.hele ki 9 aylık bebek için..o kadra cahilsiniz ki size ne anlatayım ne diyeyim bilemiyorum..

Ben yardım istemiyorum ki bütün kapılar kapalı bunu zaten biliyoruz .. Ben dolup ağladığım anda konuşmak istedim okadar ..
yardım yolu gösteriyor herkes,ben içimi dökmek içn yadım diyosunuz..bu ne aymazlık..
sadece şunu yapın,o yavruya daha fazla acı çektirmeden acile götürün..çocuk hastanesi var ankarada..orası bakar..

Telefonunu sat.
Ilac parasi cikti hatta uzerine bile kalir.
Cep telefonu bir cesit ihtiyac evet ama sadece arama yapan, mesaj atan bir telefon su asamada isini gorur.

Telefonunu sat.
Ilac parasi cikti hatta uzerine bile kalir.
Cep telefonu bir cesit ihtiyac evet ama sadece arama yapan, mesaj atan bir telefon su asamada isini gorur.
Çocuğum hastayken doktor daha önemli bir ihtiyaç. Kaldı ki telefonu bile olmasa hastaneye gidip de bakmayan doktoru insan benzetir yine baktırır. Cıngar çıkarır yine baktırır.. Ben çaresizlik göremedim.

18 yasin altindakilere devlet hastanesi ucretsiz bakiyorken, siz hala neyi bekliyorsunuz? Bu salgin cok fena. Ben ve eşim de hastayiz. Biz dayanamiyorken o yavrucak nasil dayansin?
Allah askina alin götürün bi devlet hastanesinin aciline...

mayıs ayında konu açmıştınız hatırlıyorum..
yani adamı bir de zavallı gösterip,iş bulamıyor kapılar kapanıyor falan demez misiniz iyice sinirleniyorum..
ne oldu da barıştınız tekrar adamla?baba da kabule tmişti halbuki..
yazık çocuğuna yazık..bak doktor ilaç parası bulamıyorsunuz..adam adam değil,bu yavruyu heba etmeyin bari yazıktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…