Kendi ailem yok ..
Bilgsyar başında değilim telden griyorm ..
Hastane bakmıyor maalesef..
Sağlık ocağıda ilaç yazmadı .. Bakamam deyip yolladılar ..
Ben yardım istemiyorum ki bütün kapılar kapalı bunu zaten biliyoruz .. Ben dolup ağladığım anda konuşmak istedim okadar ..
Telefonunuzda internet var ama işiniz yok. Ama çocuğunuzu doktora götüremiyorsunuz..Kendi ailem yok ..
o zaman günde 2 tl 2tl verdiğiniz internet parasını biriktirin...ne diyeyim size..profşlinizdeki konuları yorumları görünce fena oldum valla...Kendi ailem yok ..
evet ya iananmadım gerçekten de..yargılamak istemiyorum ama bu kadar da olmaz yaaa...konu sahibi bizden yardım istemek için yarışma programlarının bitmesini beklemiş sanırım.
profilindeki mesajlar bölümüne bakmanızı öneririm arkadaşlar ..
her öksürük aynı hastalık değildir.hele ki 9 aylık bebek için..o kadra cahilsiniz ki size ne anlatayım ne diyeyim bilemiyorum..Daha önce sigortamız varken yne aynı şekilde olmuştu doktor vermşti yani..
yardım yolu gösteriyor herkes,ben içimi dökmek içn yadım diyosunuz..bu ne aymazlık..Ben yardım istemiyorum ki bütün kapılar kapalı bunu zaten biliyoruz .. Ben dolup ağladığım anda konuşmak istedim okadar ..
Çocuğum hastayken doktor daha önemli bir ihtiyaç. Kaldı ki telefonu bile olmasa hastaneye gidip de bakmayan doktoru insan benzetir yine baktırır. Cıngar çıkarır yine baktırır.. Ben çaresizlik göremedim.Telefonunu sat.
Ilac parasi cikti hatta uzerine bile kalir.
Cep telefonu bir cesit ihtiyac evet ama sadece arama yapan, mesaj atan bir telefon su asamada isini gorur.
mayıs ayında konu açmıştınız hatırlıyorum..herkese iyi geceler uzun süre sonra artık hep birlikteyim aranızdayım .. Bugün bitti herşey bilmiyorum kendimi nasıl hissediyorum ,. Ama yarın boşanma davası açılıyor severek kaçarak ailemi çiğneyerek evlendiğim adamla ömrüm dediğim hayatım bebeğim canım dediğim tek varlığım dediğim insanla bitiyor herşey bugün bütün eşyamızı topladık 4 aylık bebişimle.. Çok uzun uzun anlatıp sıkmak istemiyorum daha çok soru cevap tercih ediyim dedim sizi de sıkmamak adına..
Sebeplerden başlayım ben çok bunalıyordum sürekli kaçıp geldiğim için laflar söyleniyordu .. Bende birinde kaldırıyodum öbüründe kaldıramıyordum ,
İşsizlik problemimiz vardı,
İçki , kumar , uyuşturucu problemleri ..
Sevdiğim için katlandım hep dua ettim yardım et Yarrabim dedim .. Annemlere geldim pazartesi günü oturmak için hiç aklımda yoktu dökülmek .. Birşeyler oldu bende ağlayarak anlatmaya başladım sabahlara kadar eve gelmiyor filan diye annem seni yollamam dedi nye anlatmadın filan dye kızdı bende anlatamadım dedim babam kaçtığım için hala küstü konuşmuyordu buyüzden anlatamadım .. Babam şimdi başımın üstünde yeri var dedi .. Bu 2. Gecemiz .. Üzgünmsün mutsuzmusun derseni hayır.. Kaçarken çok üzülmüştüm ama gelirken hiç üzülmedim hiç pişmanlık duymadım ..
Özlermiyim bilmiyorum belki..
Ama ailemin yanında daha mutluyum babamla aynı sofraya oturuyoruz aynı yemeği yiyoruz 2 seneden sonra .. Durum böyle şimdi sorularınızı ve yorumlarınızı bekliyorum..
Aslında benimki dert değil sanırım sadece paylaşım ..
Herkese teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?