Okadar kötüyüm ki =( Ağlıyorumm =(

Küçük çocuklara ücretsiz bakılıyor hastahanede,ayrıca sağlık Ocağı'na götürebilirsiniz.

seni yargilamiyorum bunu bil ama aileni cok üzdün simdi sen üzülüyorsun. helalliklerini iste, seni affetmeleri icin elinden geleni yap. Bak senin de yavrun olmus simdi aileni daha iyi anliyorsundur. Allah sifa versin yavruna.

Son düzenleme:
Devlet Hastanesi fatura servisinde çalışıyorum. 0-18 yaş arası çocuklar devlet Hastanesi'nde ücretsiz tedavi olabilirler. Sgk ya gidip 0-18 yaş aktivasyon u yaptırabilirsiniz. Anne babanın prim borcu çocuğun sigortası için engel değil.

Aglayacaginiza kalkin hastaneye gidin.
Anne degilim, ama bir anne nasil bu sekilde hasta olan bir cocugunun yaninda internetlerde akil istemek de degil, icini dokmek icin sitelere girer, yarismalara yorum yapar, nasil ortaligi yikmaz aklim almiyor. O cocuk sanssiz dogmus, Allah yardimcisi olsun, baska birsey diyemiyorum.

Cocuk rizkiyla gelir diyenlere de kapak olsun bu konu.

Surda iki duygu somurusu yapayim, sevkat goreyim, sempati toplayayim, millet "ayh ciniimm ya kiyamam" desin diye buram buram dramatize edilmis konunuza hayretler icerisinde bakiyorum...
Birincisi cocugunuz hastaysa bakmazlar diye bir sey yok, alin goturun cocugunuzu, burda bin kisi akil vermis...
Ikincisi eger sempati toplayasiniz varsa, bunu bir cocugun caresizligi, hastaliginin uzerinden yapabilecek kadar bos bir insan olmaniza uzuldum...
Son olarak, iki cevap once o dizilerden bu eglence topiklerine kosarken birden aglamaya baslamaniz hic hayra alamet degil, asil size gecmis olsun...

ayyyyyy sinirim bozuldu yaaaaaa... cok uzulmustum hala uzgunum ama yazdigin mesajlari okudum bugun ki mesajlari sok oldum arkadasim sen iyimsin yaa????
git telefonunu sat ozaman cocuk bu ya hayret biseyyyyyy....git bir care bul tv programlarina yorum yapicagina

Benim anlamadığım o kadar üzülüyorsun ağlıyorsun çocuğun için falan da profilinden mesajlarını arattım gayet neşeliymişsin bütün gündür. Oyun bölümünde falan takılmışsın?

Mesajlarına bakın kadının ya.
En son telefonunda canı kocasıyla konuşmuş!
Maşallah foxun bütün dizilerini de takip ediyor!
Kızım senin bebeğin hasta, bebeğin! Alooo, algılayamıyor musun?
Yaşıtız senle, ben evli de değilim çocuğum da yok ama şu halimle bile ben rahatsız oldum.
Sen oturup dizi mi takip ettin, bebeğin nefes alamazken?
Not: Salam ve sosis ısıl işlem görmemişse kızartılır kızlar.

Ben de aynı şeyi düşündüm mesaj geçmişini araştırınca.
Ya bebeği öğleden sonra birden (?) hastalandı ya da konu sahibi heyecan arıyor.

Ben de aynı şeyi düşündüm mesaj geçmişini araştırınca.
Ya bebeği öğleden sonra birden (?) hastalandı ya da konu sahibi heyecan arıyor.
Şekerim öksürük öyle birden bastırıp da çok! hasta etmez ki.
Önce gıcıkla başlar, sonra öksürük, balgam falan gelir.
Yani oturup ağlamaya başladıysa bu çocuk en az 2-3 gündür hasta yani.
Hayır heyecan arıyorsa da fantezi dünyasına saygılarımı iletiyorum! Bula bula bunu mu buldu ya? Kocayı aldattırır, evden kaçırtır insan di mi ama?

konu sahibi bizden yardım istemek için yarışma programlarının bitmesini beklemiş sanırım.
profilindeki mesajlar bölümüne bakmanızı öneririm arkadaşlar ..
aaa gerçekten bu saate kadar moda programı izle sonra da gel yardım iste
sana da masallah arkadaşım çok uyanıksınız yaa :) :)

Belki amaç sempati değil yardım toplamaktır. Kk hatunları,fıstıklı baklava aşeriyorum param yok diyen üyeye hesap numaranı ver diyecek kadar yardımsever çünkü!

Evet ben de onu kastettim 5 dakika içinde hastalanmış olamaz.
Konu sahibi öğleden beri gayet mutlu ve neşeliymiş...

İşkura müracaat edin çünkü taşeron firmalar elemanlarını ordan seçiyor hem sigortanızı yapmak zorunda kalıyorlar

Böyleyse bi hayır vardır diyorum

kocan pavyona gidiyor ama çocuga hastane parası yok öyle mi ?
(mesajlarına göre konusuyorum) bütün gün evde tv izleyeceğine bir zahmet kaldır kıçını....
18 yaşında evleneceğine meslek sahibi olsaydın bu durum yaşanmazdı büyük olasılıkla....
ne demek bunda bir hayır vardır... oldu olacak çocuk ölsün, demek ki hayırlısı buymuş de...
ayrıca pavyona giden adamdan çocuk yapmak da neyin nesi....
ne değişik kafalar var ya... olan günahsız yavruya oluyor...
CEHALET çok kötü bir şey...

Ya dalga mı geçiyorsunuz sağlık ocakları bakar para almadan kaynannam düğümdr diyorsun taş mı bu kadın torunu dr götürmeyecek hadi onı geç nette ne işiniz var nete giren telefon ve net paketiniz var ama dimi o telefonu satar yine götürürüm çocuğumu hiç mi paranız yok ne yiyip içiyorsunuz siz iş bakmadınız mı çocuğu hasta olam annenin önceliği bir forumda dert yanmak olmamalı.

ne insanlar var yaa... bula bula bu konuyu mu buldun dikkat çekmek için. insanların duygularıyla oynuyorsun. biz de tutup sana üzülüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…