Küçük çocuklara ücretsiz bakılıyor hastahanede,ayrıca sağlık Ocağı'na götürebilirsiniz.9 aylık çocuğum , ıhlamur içiriyorum öksrük şurubumuz var .. Bizi kmsenin taktığı yok ki kv düğüne gtti..
Yeşil kart başvurusu yaptık ama borç olduğu olmadı .. Bizm paramız yok bişeymz yok bide borç çıkıyo ..
Mesajlarına bakın kadının ya.
En son telefonunda canı kocasıyla konuşmuş!
Maşallah foxun bütün dizilerini de takip ediyor!
Kızım senin bebeğin hasta, bebeğin! Alooo, algılayamıyor musun?
Yaşıtız senle, ben evli de değilim çocuğum da yok ama şu halimle bile ben rahatsız oldum.
Sen oturup dizi mi takip ettin, bebeğin nefes alamazken?
Not: Salam ve sosis ısıl işlem görmemişse kızartılır kızlar.
Şekerim öksürük öyle birden bastırıp da çok! hasta etmez ki.Ben de aynı şeyi düşündüm mesaj geçmişini araştırınca.
Ya bebeği öğleden sonra birden (?) hastalandı ya da konu sahibi heyecan arıyor.
aaa gerçekten bu saate kadar moda programı izle sonra da gel yardım istekonu sahibi bizden yardım istemek için yarışma programlarının bitmesini beklemiş sanırım.
profilindeki mesajlar bölümüne bakmanızı öneririm arkadaşlar ..
Surda iki duygu somurusu yapayim, sevkat goreyim, sempati toplayayim, millet "ayh ciniimm ya kiyamam" desin diye buram buram dramatize edilmis konunuza hayretler icerisinde bakiyorum...
Birincisi cocugunuz hastaysa bakmazlar diye bir sey yok, alin goturun cocugunuzu, burda bin kisi akil vermis...
Ikincisi eger sempati toplayasiniz varsa, bunu bir cocugun caresizligi, hastaliginin uzerinden yapabilecek kadar bos bir insan olmaniza uzuldum...
Son olarak, iki cevap once o dizilerden bu eglence topiklerine kosarken birden aglamaya baslamaniz hic hayra alamet degil, asil size gecmis olsun...
Şekerim öksürük öyle birden bastırıp da çok! hasta etmez ki.
Önce gıcıkla başlar, sonra öksürük, balgam falan gelir.
Yani oturup ağlamaya başladıysa bu çocuk en az 2-3 gündür hasta yani.
Hayır heyecan arıyorsa da fantezi dünyasına saygılarımı iletiyorum! Bula bula bunu mu buldu ya? Kocayı aldattırır, evden kaçırtır insan di mi ama?
İşkura müracaat edin çünkü taşeron firmalar elemanlarını ordan seçiyor hem sigortanızı yapmak zorunda kalıyorlarOkadar kötym ki kimsem yok bunalımdayım resmen çocuğum ciğerlerinden gele gele öksürüklere boğluyor uyku uyuyamıyor iş yok sigorta yok para yok hastaneye götüremiyorum =( Allahıma sürekli dua ediyorm nolur Allahım nolur çocuğum içn bi kapı aç =( inanırmısınız salya sümük ağlıyorum .. Böyleyse bi hayır vardır diyorum hiç isyan etmyorum her gün şükrediyorum .. Bi yerde de dayanıyo tutamıyorum kendimi =( eşimde üzülüyo, ağladığımı üzüldğümü belli etmemeye çalışıyorum ama çok doldum =( sizinle paylaşmak istedim ..
Yani kafa buluyor bizle!Evet ben de onu kastettim 5 dakika içinde hastalanmış olamaz.
Konu sahibi öğleden beri gayet mutlu ve neşeliymiş...
Böyleyse bi hayır vardır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?