Okadar kötüyüm ki =( Ağlıyorumm =(

18 yaşına kadar çocuklara ücretsiz bakıyor devlet hastaneleri. Sigortalı olmanıza gerek yok görürün bi devlet hastanesine bakarlar. Geçmiş olsun

Elinizdeki akilli telefonu satip cocugu doktora acile bir seye goturun boyle sacmalik mi olur!

Geçen evlenmemiş bir kızın daha ölmemiş kayın pederinin mirasını paylaştırdık ya burda, bunda da çocuk falan yoksa şaşırmayacağım artık.
ayyy doğru valla,kız dur durak bilmeden konu açıyodu..öyleyse bile benim anlamaıdğım şudur:
yalan konuya bu kadra insan yazıyor ediyor ama eğlenceli değil ki..hani geyikten bir hikaye olsa okuyup eğlense neyse..
psikolojiik rahatsızlık yani direkman..

Ya öyle ya da böyle söz konusu olan bir çocuk var ve anne sorumsuz. bayanın profiline baktım maşallah öğlen 12 den bu zamana kadar nette takılmış + dün bebeğimi gripten nasıl korurum diye konu açmış. bu kadar vicdansız olunmaz yaa!

çaresizlik ne biliyormusun gecenin üçünde bebeğinin ateşlenmesi. telefonunun olmaması paranın olmaması yakında akrabanın olmaması eşinin yapacak bişim yok deyip uyuması ve sabaha kadar sirke ile çocuğun ateşinin düşmesini ağlayarak beklemek
ben bunu yaşadım bana çaresizlikten bahsetmesin kimse

Acil servis ucretsiz,18 yasına kadar cocuklar ucretsiz hemn git hastaneye antibiyotik lazım muhtemelen.

( Allah yardımcın olsun canım .. sirke çok zararlı bu arada söylemeden geçmiyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…