kadına resmen kendi çocuğunu doktora götürsün diye yalvarıyoruz hepimiz burda...
hahahahahahahkonu sahibi Esra Erol izliyor galiba. ses seda yok.
ayyy doğru valla,kız dur durak bilmeden konu açıyodu..öyleyse bile benim anlamaıdğım şudur:Geçen evlenmemiş bir kızın daha ölmemiş kayın pederinin mirasını paylaştırdık ya burda, bunda da çocuk falan yoksa şaşırmayacağım artık.
Takibe bakkBugun salam kizartmasi yemişsin.
o nasıl ki? kadına cahil dedim bak ben daha cahil çıktım gördün mü? kk da da ilk defa birine böyle hitapta bulundm ya helal olsun..Bugun salam kizartmasi yemişsin.
Okadar kötym ki kimsem yok bunalımdayım resmen çocuğum ciğerlerinden gele gele öksürüklere boğluyor uyku uyuyamıyor iş yok sigorta yok para yok hastaneye götüremiyorum =( Allahıma sürekli dua ediyorm nolur Allahım nolur çocuğum içn bi kapı aç =( inanırmısınız salya sümük ağlıyorum .. Böyleyse bi hayır vardır diyorum hiç isyan etmyorum her gün şükrediyorum .. Bi yerde de dayanıyo tutamıyorum kendimi =( eşimde üzülüyo, ağladığımı üzüldğümü belli etmemeye çalışıyorum ama çok doldum =( sizinle paylaşmak istedim ..
Onu nereden bildin? Ağız kokusundan mı?Bugun salam kizartmasi yemişsin.
Valla oyle yazmış bir konuya.o nasıl ki? kadına cahil dedim bak ben daha cahil çıktım gördün mü? kk da da ilk defa birine böyle hitapta bulundm ya helal olsun..
salam kızartılır mı ki,sosis sucuk falan olmasın o??
Yok anacimOnu nereden bildin? Ağız kokusundan mı?Bu kk kadınlarından korkulur.
çaresizlik ne biliyormusun gecenin üçünde bebeğinin ateşlenmesi. telefonunun olmaması paranın olmaması yakında akrabanın olmaması eşinin yapacak bişim yok deyip uyuması ve sabaha kadar sirke ile çocuğun ateşinin düşmesini ağlayarak beklemek
ben bunu yaşadım bana çaresizlikten bahsetmesin kimse
Tekrar baktim mesajlara,Takibe bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?