Okadar kötüyüm ki =( Ağlıyorumm =(

Konu sahibi hastaneye bile götürmedi, zaten götürmüş olsaydı bakarlardı da haybeye sallayamazdı böyle.

Peki amaç ne şimdi? Bir de çocuk hastaysa bırak telefonu ilgilen madem.

Çocuğum hastayken doktor daha önemli bir ihtiyaç. Kaldı ki telefonu bile olmasa hastaneye gidip de bakmayan doktoru insan benzetir yine baktırır. Cıngar çıkarır yine baktırır.. Ben çaresizlik göremedim.
Ee ben ne demisim? Madem paran yok, akilli telefonu sat daha ucuz birsey alirsin dedim. Ozellikle dedim ki "telefonum olmadan kocam ulasamaz" falan diyemesin.
Cocugu doktora goturme telefonu degistir demiyorum ki.

Eşiniz bara pavyona gideceğine para biriktirseydi keşke, salt üzülmekle olmuyor.

Her konuya ah canim dogur ya bebek rizkiyla gelir yap hemen diyenler bu konuyu okusun mumkunse. Ozeller 12 tl falan bakiyolar en olmadi interneinizden kesin goturun. Daha 9 aylik benim kardesim bebekken oyle oksurukle basladi sonra balgam mi ne olustu mosmor kesiliyodu goturmesek ne olurdu bilmiyorum. Buyuklerin oksuruguyle bir tutmayin. Gecmis olsun.

Oncelikle gecmis olsun devlet 18 yasina kadar ucretsiz saglik hizmeti sunuyor zaten istediginiz hastaneden randevu alip goturun muayene ettirin ayrica yesil kart kalkti yerine genel saglik sigortasi geldi gelir tespiti yaptirarak her ay en dusuk ucreti yatirarak siz ve esinizde saglik kapsaminda yararlanabilirsiniz

Sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz

Ee ben ne demisim? Madem paran yok, akilli telefonu sat daha ucuz birsey alirsin dedim. Ozellikle dedim ki "telefonum olmadan kocam ulasamaz" falan diyemesin.
Cocugu doktora goturme telefonu degistir demiyorum ki.
Yok canım ben de destekliyorum zaten. Karşı çıkmak için yazmadım ki.

konuyu görunce aklıma ibrahim tatlısesin bir flimi geldi çocuguna flüt alamadı diye meyhaneye gidip bi büyük rakı açtırmıştı rakı alcak parayı buluyo ama flüt alamıyo konu sahibi de o hesap.... internet buluyo çocugu hastaneye göturcek parası yok onu geçtim artık acilde bakmak zorundalar neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?

bugün 14:43 kendimi tebrik ediyorum diye konu açmışsın buraya girdğin için mutluymuşsun falan filan mutluyum diyorsun sonra çocuğum çok hasta ağlıyorum diyosun kendinle bi çelişkin var sanırım ?? evladım hasta olsa böyle bir yazışma yapamam gider merdiven silerim alıp para dr götürürüm bebeğimi..

Madem öle muhtarlıktan bi fakirlik kağıdı çıkarın belediyeye götürün kağıdı yardım isteyin para veriyorlar, erzak yardımı yapıyorlar... Belediye her türlü yardım eder çare arayın bence....

eşiniz çalışmıyor mu? Siz neden çalışmıyorsunuz bi ew temizliğine gitseniz günlük en az 100 tl kazanırsınız...

benm bi tanıdığım merdiven silerek aylık 5 bin tl kazanıyor hiç boş günü yok... her binanın apartmanını siliyor.. mücadeleci olmak lazım meslek olmasa da ewde yaptığın hizmeti dışarda çalışarakta kullanabilirsin....

Kendi ailem yok ..
Bilgsyar başında değilim telden griyorm ..
Hastane bakmıyor maalesef..
Sağlık ocağıda ilaç yazmadı .. Bakamam deyip yolladılar ..
Oyle birsey yapamazlar hangi hastane ve saglik ocagi saglik bakanligina sikayet edelim

Yahu devlet zaten 18 yaşına kadar korumaya alıyor çocukları bakılabiliyor ki devlette hastanesinde...
Bir şeyin kafasını yaşıyor ama bakalım bunun sonu neye varıcak

Ay eski konunu simdi gordum devlette akil yok hala sizin gibi bi ailede tutuyo o bebegi. O adama bi'de bebek dogurmussun. Simdi sen de iyi bi annesin di mi? Elinde telefon saksak nette gez utanmiyosunuz da ya.

Simdi bu kizcagiz bizimle kafa mi buluyor, dalga mi geciyor, gecip koseye guluyor mu? Cok eglenceliyiz ha...

daha önce sigorta devam ederken verdiği öksürük şurubu demişsin, el kadar bebeğe hemen öyle şurup verilmez. demek ki çocuk ne hale gelmiş, ve şimdi de tekrarlamış. çocuğun doğuştan bi hastalığı yoksa şayet, hiç ilgilenmiyosun demektir.
oturup burda dert anlatacağına ne yapabilirim diye sor! hastanede bakmıyorlar ne demek insan hastaneyi yıkar gene baktırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…