Ee ben ne demisim? Madem paran yok, akilli telefonu sat daha ucuz birsey alirsin dedim. Ozellikle dedim ki "telefonum olmadan kocam ulasamaz" falan diyemesin.Çocuğum hastayken doktor daha önemli bir ihtiyaç. Kaldı ki telefonu bile olmasa hastaneye gidip de bakmayan doktoru insan benzetir yine baktırır. Cıngar çıkarır yine baktırır.. Ben çaresizlik göremedim.
Oncelikle gecmis olsun devlet 18 yasina kadar ucretsiz saglik hizmeti sunuyor zaten istediginiz hastaneden randevu alip goturun muayene ettirin ayrica yesil kart kalkti yerine genel saglik sigortasi geldi gelir tespiti yaptirarak her ay en dusuk ucreti yatirarak siz ve esinizde saglik kapsaminda yararlanabilirsiniz9 aylık çocuğum , ıhlamur içiriyorum öksrük şurubumuz var .. Bizi kmsenin taktığı yok ki kv düğüne gtti..
Yeşil kart başvurusu yaptık ama borç olduğu olmadı .. Bizm paramız yok bişeymz yok bide borç çıkıyo ..
Heya bende aynen şu an bunu düşünüyordumm..kadına resmen kendi çocuğunu doktora götürsün diye yalvarıyoruz hepimiz burda...
Yok canım ben de destekliyorum zaten. Karşı çıkmak için yazmadım ki.Ee ben ne demisim? Madem paran yok, akilli telefonu sat daha ucuz birsey alirsin dedim. Ozellikle dedim ki "telefonum olmadan kocam ulasamaz" falan diyemesin.
Cocugu doktora goturme telefonu degistir demiyorum ki.
şimdi bunu yazacaktım tamda,Allahım ne günlere kaldık yaPara yok ama telefon nete girebiliyor internet paketimizde var cocuk oksuruyor ..
Hehe tekrar okuyunca anladim bende. Kusura bakma sekerim, regl donemi kafam kaciyor boyleYok canım ben de destekliyorum zaten. Karşı çıkmak için yazmadım ki.
Oyle birsey yapamazlar hangi hastane ve saglik ocagi saglik bakanligina sikayet edelimKendi ailem yok ..
Bilgsyar başında değilim telden griyorm ..
Hastane bakmıyor maalesef..
Sağlık ocağıda ilaç yazmadı .. Bakamam deyip yolladılar ..
Yahu devlet zaten 18 yaşına kadar korumaya alıyor çocukları bakılabiliyor ki devlette hastanesinde...konuyu görunce aklıma ibrahim tatlısesin bir flimi geldi çocuguna flüt alamadı diye meyhaneye gidip bi büyük rakı açtırmıştı rakı alcak parayı buluyo ama flüt alamıyokonu sahibi de o hesap.... internet buluyo çocugu hastaneye göturcek parası yok onu geçtim artık acilde bakmak zorundalar neyin kafasını yaşıyorsunuz siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?