- Konu Sahibi bebekpatigi
-
Damadın patlayacak durumu olmamalı bence,
zira adamın her şeyini ailesi yapmış.
Kendisi hiç bir şey yapmamış...
kesinlikle aynı fikirdeyim:))) o maaş cebindeyse adımı değiştircem pardon nikimi:)))))Ya konu sahibi gelsin nolur
Ben inanmam kendi evlenirken adamın elini cebine atmadığına onun maaşı cebinde değildir şu aşamada. Ne biliyim aile birikimiyle eşya vs alırken o şuan evi geçindiriyordur en kötüsü:44:Kendi ailesiyle kendi bütçesi ayrı değildir hala birlikte yaşıyorlar çünkü.
Benim ablamda çalışıyor şuan amcamlara sorsan "çalışıyor maaşı cebinde cıkcık" der ama çatır çatır ev kredisine yardım ediyor. Hani görünürde elini cebine atmıyor gibi ama öyle değil.
Eğer dediğin gibiyse sırf bu bile sorun zaten ilerisi için çünkü kendi yuvaları kuruluyor.
Ya konu sahibi gelsin nolur
Ben inanmam kendi evlenirken adamın elini cebine atmadığına onun maaşı cebinde değildir şu aşamada. Ne biliyim aile birikimiyle eşya vs alırken o şuan evi geçindiriyordur en kötüsü:44:Kendi ailesiyle kendi bütçesi ayrı değildir hala birlikte yaşıyorlar çünkü.
Benim ablamda çalışıyor şuan amcamlara sorsan "çalışıyor maaşı cebinde cıkcık" der ama çatır çatır ev kredisine yardım ediyor. Hani görünürde elini cebine atmıyor gibi ama öyle değil.
Eğer dediğin gibiyse sırf bu bile sorun zaten ilerisi için çünkü kendi yuvaları kuruluyor.
kesinlikle aynı fikirdeyim:))) o maaş cebindeyse adımı değiştircem pardon nikimi:)))))
bi damatlık ne kadar
bazıları normal takım elbise fiyatı demiş ama ben daha pahalı diye biliyorum
bilgisi olan var mı
350 liraya güzel şık damatlıklar varbi damatlık ne kadar
bazıları normal takım elbise fiyatı demiş ama ben daha pahalı diye biliyorum
bilgisi olan var mı
ozur dileyerek bir sey soracagim
gelinligi erkek tarafi, damatligi kiz tarafi mi alir? (geleneklere gore)
2007 mezunu tanıdığım 2700 alıyo
ozur dileyerek bir sey soracagim
gelinligi erkek tarafi, damatligi kiz tarafi mi alir? (geleneklere gore)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?